Chosen Undead
Death Knight
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!προσκυνηστε ρε αθειστες, πιονια στην σκακιερα επιρροης.
EDIT
Ναι.Πόσα δάχτυλα έχει η τύπισσα στο αριστερό της χέρι;...
Πόσα δάχτυλα έχει η τύπισσα στο αριστερό της χέρι;...
Επειδη τις εικονες τις φτιαχνουν ΑΙ μαραφετια, δεν σημαινει οτι μετα δεν χρειαζεται να επεξεργαστω τις εικονες με το Gimp.
Την συγκεκριμενη την ποσταρα κατευθειαν απο τον κουβα. Αν ηξερες ποσες φορες βρεθηκα με κουνελια που εχουν 4 αυτια.
οριστε κυριε γκρινιαρη, μετα το Gimp.
Επειδη εγω κακιες δεν κραταω, συνηθως. Σου χαριζω και αυτο, για να θυμασαι τις ωραιοτερες γιορτες που περασες, ever, με την ιντερνετικη μου παρεα.
Ομολογώ πως δεν περίμενα η "φοβερή και τρομερή" ΑΙ να βγάλει κομενάκι με 36 δάχτυλα (εκτός και αν της έστειλες κανένα "πονηρό" prompt :Ρ)
Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω το image creator της microsoft και το σαφως, ανωτερο Night cafe studio.Σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα/app γίνονται αυτά τα έργα είπαμε?
ουτε ενα κουνελι πουθενά....
ουτε ενα κουνελι πουθενά....
αναμφισβητητα, ο καλλιτεχνης μπαινει σε μια πιο ωριμη φαση του. φευγει απ το εγω του και καταπιανεται με πανανθρωπινα, γκλομπαλ θα ελεγα, θεματα..
ααχχχ, αθωο και ευθυμο μποτάκι....
4 τα ξημερωματα ειναι η ωρα που ο λέλο εχει ξυπνησει και εχει πιει τον πρωτο καφε της μερας.
ειναι βραδινος τυπος, γι αυτο κιολα δημιουργει τετχοιες ωρες...