lelos kounelos
Tarrasque
Κοιμησου την μερα, οπως εγω. Την μερα βλεπεις μονο γκομενακια.Ρε τι είναι αυτά τα τρομακτικά, θα τα δούμε στον ύπνο μας το βράδυ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κοιμησου την μερα, οπως εγω. Την μερα βλεπεις μονο γκομενακια.Ρε τι είναι αυτά τα τρομακτικά, θα τα δούμε στον ύπνο μας το βράδυ.
Για τα συγκεκριμενα και πλεον ειμαι σε φαση να το προτεινωΚαταπληκτικό το τελευταίο. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς είπαμε;
ναι, το σκεφτηκα κι εγω αλλα θα διωχνω τα γκομενακια του σρεντερ.νομιζω το τελευταιο πρεπει να γινει το νεο αβαταρ του κουνέλου. γνωμουλα μου βεβαια.. να περασει, δεν βριζω.
αλλά και τ αλλα με εμπνεουν. νιαμ νιαμ.
Λέλο, καθαρά από περιέργεια επειδή δεν τα κατάφερα ποτέ με αυτά τα εργαλεία, για να βγάλεις εκείνη την εικόνα με τα λουκάνικα Βίκινγκς τι ακριβώς έγραψες;
Λέλο, καθαρά από περιέργεια επειδή δεν τα κατάφερα ποτέ με αυτά τα εργαλεία, για να βγάλεις εκείνη την εικόνα με τα λουκάνικα Βίκινγκς τι ακριβώς έγραψες;
... Και σε βρεγμενο δρομο.Εγραψα Lamborgini Gallardo with rainbow light reflection εχοντας στο μυαλο μου ποσο cool ειναι ειδικα σε πλαστικες επιφανειες το εφε να κανουν αντανάκλαση όλο το φάσμα των χρωμάτων
Το HahA παει στην Μυκονο.Eκανα μια δοκιμή με το βρεγμένο δρόμο και την αντανάκλαση αλλά μου τα έκανε μούσκεμα στο βάψιμο