Oκ προσφέρεται για πολύ αυνανισμό η φάση. Είχα φτιάξει καναδυό μλκς όταν έσκασε το σούνο στις πιο κουλ ιντερνετικές γωνιές
ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΟΤΕ αλλά τα παράτησα μιας και βαρέθηκα την ίδια μέρα. Άσε που κόβονταν όπου τους καπνίσει. Σήμερα έφαγα φλασιά και ξαναμπήκα, δοκίμασα να τα μετατρέψω σε κάτι που να ακούγεται περισσότερο και ναι έχει βελτιωθεί το σύστημα. Εντυπωσιάστηκα σε βαθμό που οκ δε βλέπω να ξανασχολούμαι, είπαμε. Αλλά μετά από μια σύντομη αναζήτηση είδα ότι το έχετε ματώσει λίγο εδώ, οπότε θα μοιραστώ ότι μλκ έφτιαξα. Καλά ο Τσόζεν το μάτωσε βασικά και οι υπόλοιποι κοιτούσατε με δέος να φανταστώ.
Τρύπες - Artistz σε άγρια καψουροέκδοση. Δεν ακούω ακριβώς τέτοια, αλλά μιας και πρόκειται για δικό μου παιδί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Παίζει να μην το ξανακούσω; Ίσως, άλλο αυτό.
greek folklore song. Listen and make your own with Suno.
suno.com
Symphony of Destruction, oι Megadeth αισθάνονται Avicii στην τοποθεσία suno.
rnb song. Listen and make your own with Suno.
suno.com
Πισσα κ Πούπουλα - Ξυπνάτε πεθαίνω σε κολασμένη τζαζ γιατί μπορούσα, μπορούσε το σούνο βασικά.
jazz song. Listen and make your own with Suno.
suno.com
Εντελαμαγκέν σε σκληρή πανκ αλητεία.
hardcore punk song. Listen and make your own with Suno.
suno.com
Κι επειδή είμαι καλλιτέχνης, έκατσα κι έγραψα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ το παρακάτω έπος. Δεν ξέρω αν θα εξελιχθεί σε ολόκληρο άλμπουμ, αλλά το πρώτο σινγκλ είναι γεγονός.
punk song. Listen and make your own with Suno.
suno.com