Καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έγραψα στο άλλο τόπικ με τις μπότες για την πτώση του βασιλιά. Σήμερα έλεγα σε έναν στη δουλειά για το σούνο και πως ακόμα και ο Μπούμπης μπορούσε να γράψει τραγούδια εκεί. Και μετά είχα μία έκρηξη καλλιτεχνικού οίστρου, την οποία συγκράτησα μέχρι να γυρίσω σπίτι, όπου κι οπότε προέκυψε το παρακάτω. Ξεκίνησα πιο μελοδραμάτικ καταστάσεις, βαρύ μελό λαϊκό κι έτσι. Δεν μου πήγαινε καθόλου, άρχισε κι ο Μπούμπης να στρυφογυρνάει εκεί στο λάκο του, οπότε το πήγα στο σκληροπυρηνικό πανκ που του ταιριάζει πιο πολύ.

KAkce5n.jpeg

IMG_20260302_020237.jpg
Δοκίμασα πρώτη φορά να φτιάξω ένα ρολόι τοίχου με θέμα τα Final Fantasy, φτιάχνοντας αυτοκόλλητο που το κόλλησα στην όψη. Φουλ custom η τοποθέτηση των logos στο photoshop. Θα δοκιμάσω να φτιάξω και άλλο όπου θα αλλάξω το μέσα.

Το αρχικό ρολόι
1772498534218.png

Για κάτι άλλο άνοιξα το σούνο, δεν ξέρω πωτς γκένεν ατό τελικά..

10 χρόνια πριν Remix στο Fruity Loops έγινε το πιο επιτυχημένο μου upload στο SoundCloud

10 χρόνια μετά διασκευή του Remix με το Suno και αλλαγή των στοιχων πλην του ρεφραίν με Chagpt. Εξώφυλλο τραγουδιού με Gemini!

Back