Καπνίζουμε?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,661
Λοιπόν, καπνίζετε?

Προσωπικά κάπνιζα απο τα 15 (ναι ήμουνα καιπολυμαγκαςναπουμε) με αγαπημένη μάρκα τα Prince.
Μετά απο χρόνια το γύρισα στον καπνό αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω γίνει περιστασιακός καπνιστής.
Καπνίζω συνήθως τα Σ/Κ όταν θα βγώ για μπύρα/ποτό/φαί αλλά τις καθημερινές μπορεί να μην καπνίσω καθόλου, άντε κανένα με τον καφέ ή το βράδυ για να χαλαρώσω.

Υ.Γ Πίπες, αργιλέδες, τσιγαρλίκια είναι δεκτά σαν απαντήσεις! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Μια απ' τα ίδια κι εγώ 0AGAN.

Στα 17 το άρχισα, και για 3 χρόνια έκανα marlboro.
Το γύρισα στον καπνό και μετά από διάφορους πειραματισμούς έμεινα στον αγαπημένο μου VAN NELLE 5 χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο όμως το γύρισα σε Old Holborn άσπρο που είναι ελαφρύς, το έχω ελαττώσει αρκετά θα έλεγα, ε και κάποια στιγμή θα το κόψω τελείως.
 
Το τσιγαρο δεν με τραβηξε. Κανω ομως αργιλε (ή ναργιλε το ιδιο ειναι) μια φορα στο τοσο, με ενα φιλαρακι απο την σχολη τον τελευταιο χρονο, ο οποιος ειναι εξπερ. Αγαπημενη γευση μεχρι στιγμης το σταφυλι.
 


vagelis_h wrote:
Το τσιγαρο δεν με τραβηξε. Κανω ομως αργιλε (ή ναργιλε το ιδιο ειναι) μια φορα στο τοσο, με ενα φιλαρακι απο την σχολη τον τελευταιο χρονο, ο οποιος ειναι εξπερ. Αγαπημενη γευση μεχρι στιγμης το σταφυλι.</blockquote>

Ούζο δοκίμασες; Θα κάνεις κεφάλα σαν την Υδρόγειο...

Ον τόπικ. Καπνίζω από τα 13. Ανάλογα τα κέφια, μπορεί να κάνω 1 ολόκληρο καπνό σε 1 μέρα, μπορεί να μείνω άκαπνος για 1 βδομάδα.

 
Όχι, δεν έχω καν δοκιμάσει.
 
και καλα κανεις admiral . οχι δεν καπνιζω ισα ισα που το απεχθανομαι .εχω δοκιμασει (βασικα δεν εχω δοκιμασει εχω κανει ολοκληρο ) 4-5 φορες οταν ειμουν τυφλα. ναργιλε που και που κανω οταν παω σε ναργιλεδαδικο . αγαπημενη γευση φρουτα του δασους και βανιλια. αν θες να κανεις κεφαλι ουζο
 
Καπνίζω απο τα 15,το γουστάρω τρελά,δε σκέφτηκα ποτέ να το κόψω και έκανα καπνό κατα βάση.Πακέτο μόνο στα χιονοδρομικά μιας και δε παλεύεται το στρίψιμο πάνω στο λίφτ.
Το τελευταίο ενάμιση μήνα έχω γίνει ατμιστής και δε μου λείπει καθόλου το κανονικό τσιγάρο αν και έχω κανει κανα 5-6 με συνοδεία στο ουίσκι κ έτσι.
 
Επειδή είμαι από οικογένεια που πρακτικά καπνίζουν όλοι, αδέρφια και γονείς, όσο μπορώ το αποφεύγω και δεν το δοκιμάζω καν γιατί ξέρω ότι θα μου αρέσει.
 
Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ.Ούτε καν το έχω σκεφτεί δηλαδή.Βοηθάει και το ότι στην οικογένεια και στο στενό συγγενικό κύκλο καπνίζει μόνο ένας.Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια,γενικά με ενοχλεί ο καπνός.Όταν καπνίζουν πολλοί τριγύρω ή όταν καπνίζει κάποιος δίπλα μου νοιώθω να πνίγομαι.

Το περίεργο είναι ότι είχα γενικά πολλούς φίλους που όταν τελείωσαν το λύκειο έγιναν όλοι καπνιστές ως δια μαγείας.Μετά από μερικούς μήνες όμως το κόψανε όλοι.
 
Kι εγώ με τους φλώρους είμαι, δεν έχω δοκιμάσει καν.
 
Εγώ είμαι σαν τον Raz. Παρόλο που οι γονείς μου κάπνιζαν τρελά όλα τα χρόνια, αν νιώσω στον αέρα καπνό πνίγομαι. Δεν αντέχω με τίποτα. Ειδικά το χειμώνα στις καφετέριες και τα μπαράκια βγαίνω έξω μόνος μου, σαν το χαζό μες το κρύο, για να πάρω ανάσες...
Δοκίμασα 5-6 φορές να δω πώς είναι, αλλά τα συναισθήματα ήταν ίδια. Ευτυχώς δηλαδή...
 
Τι σκ@τά (πωπω δε μπορώ να γράφω με @, είναι πολύ χαζό) ρε σεις κανείς δε καπνίζει εδώ μέσα; Ο ένας δε το δοκίμασε καν, ο άλλος μια φορά στο τόσο, ο άλλος το έκοψε.

Εγώ καπνίζω από τα 17 μου 2 πακέτα Marlboro Lights per day. Στο στρατό έκανα μόνο καπνό για να αποφύγω τις τράκες. Στο πλοίο αναγκαστικά έτοιμα γιατί δε προλαβαίνεις να στρίψεις.

Το είχα κόψει για 3 βδομάδες μέχρι που έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος και το ξανάρχισα. Από τότε όλο λέω να το ξανακόψω αλλά τίποτα. Δε το θέλω το γ@μημένο (πφφ). Πάντως υπάρχουν πολλές φορές που με βοήθησε να ηρεμίσω. Λατρεύω να καπνίζω όταν οδηγάω. Ηρεμώ.

Ναργιλέ δε τον λαχτάρισα ποτέ. Άμα κάτσει η φάση δε θα πω όχι αλλά δε θα το επιδιώξω κιόλας.
Από γεμιστά κάτι παίζει, Σαμοθράκη άλλωστε.
 
<img src="http://www.top-most-expensive.com/wp-content/uploads/2012/11/Cohiba-Esplendido.jpg" alt="Cohiba-Esplendido.jpg" class="bbcode_img" />
 
ωραίος!
 
Οπως ειπαν κι αλλοι κι εμενα με ενοχλει...καπνιζουν σχεδον ολοι στο σοι μου και τους βαζω να βγουν στο μπαλκονι.Οποτε μακρια κι αγαπημενοι :pope:
 
Να επισημάνω ότι σιχαίνομαι με πάθος το κάπνισμα, ενώ κοιτώ με ελιτιστική απέχθεια όποιον καπνίζει σε εσωτερικό χώρο και κυρίως δίπλα μου. Την πρώτη φορά που έδωσα για δίπλωμα για το αμάξι η εξετάστρια με έκοψε επειδή της είπα να σβήσει το τσιγάρο που άναψε μόλις μπήκε στο αμάξι (το έμαθα εκ των υστέρων). Χόμπυ όταν ήμουνα μικρός ήταν να παίρνω τα τσιγάρα του θείου μου και να τα σπάω στη μέση για να του κάνω καλό στην υγεία του. :trollface:

Κατά τα άλλα ένα πούρο για κανένα πολύ special οκέιζιον είναι ό,τι πρέπει. Άλλωστε είναι πανάκριβα και δεν ενδείκνυται ως καθημερινό σπορ για εμάς τους είλωτες. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 


Tsok wrote:

Εγώ καπνίζω από τα 17 μου 2 πακέτα Marlboro Lights per day. </blockquote>

Και γιατί δεν κάπνιζες ένα πακέτο Gold εξ'αρχής? Τσάμπα τα λεφτά των δύο πακέτων, ρε αδερφέ.

Εγώ προσωπικά καπνίζω Philip Morris (γαλάζιο). Καπνό ρε γαμώτο δεν μπορώ να καπνίσω με τίποτα, τον σιχένομαι.

 
Ας πω και γω, γιατί θα σκάσετε αν το κρατήσω μέσα μου.

Στην οικογένεια μου καπνίζανε όλοι, μέχρι που οι περισσότεροι το κόψανε λόγω προβλημάτων υγείας.
Εγώ ποτέ δεν κάπνισα, αλλά λέω τώρα να τ'αρχίσω, γιατί είδα το For A Few Dollars Μore σήμερα, και είναι μεγάλη μαγκιά να έχεις τσιγάρο στο στόμα και να καπνίζεις.
Πως να το κάνομεν δηλαδή, έχεις άλλη μία μουράτη φιγούρα να κάνεις όταν είσαι έξω για να ρίξεις τα ψαγμένα γκομενάνκια που διαβάζουν πίσω απ τις γραμμές.

Το θέμα είναι ότι ο καπνός με ενοχλέι πολύ (δυσκολεύομαι απίστευτα στην αναπνοή), και σκέφτομαι να αρχίσω με πουράκια Καπρίς και μετά να πάω σε πούρα με φλέβες. Μπρους μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω το πούρο σου?

Αυτά για το τομπάκο.

Όμως μη νομίζετε ότι είμαι και εντελώς αθώος. Λατρεύω ένα καλό κρακ κοκέην σιγαρέτο ή ένα στριφτό με "ασβέστη" σε φύλλο μπανανιάς. Τέχνη που έμαθα στην Βολιβία και που τελειοποίησα στο υδροπλάνο το οποίο έκλεψα κυνηγημένος από την CIA και με το οποίο μπόρεσα και πέρασα 600 κιλά κόκας από τη Νότια Αμερική στο Μαρόκο.
αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.
Κάποιοι από δω απ ότι κατάλαβα είναι VIP στα σκαλοπάτια της Ομόνοιας. Αν θέλετε έναν καλό ντρόγκα ντήλα, στείλτε μου ένα πμ να σας προμηθεύσω με Κρουασάν "Μήλου-Κανέλας" <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
ασε τα φλεβόπουρα, επιταφιε. πειραζουν στο λαιμο.
συνεχισε με τα καπρίς. κι εγω αυτα κανω. κλασικη γευση ομως, οχι κατι αηδιες με γευση πορτοκάλι κλπ που ειδα προψές στο σουπερ μαρκετ.
πρεπει να τα περιορισω ομως στο ενα κουτι τη μερα γιατι σε λιγο δε θα με χωραει η πανεπιστημιου να περασω.
 
Κι εγώ υπήρξα μέγας αντικαπνιστής με μηδέν τσιγάρα στο ενεργητικό μου ως σήμερα, αλλά εφόσον κατά τις περιηγήσεις μου στα νυχτερινά μονοπάτια της ζωής ενδέχεται να έχω εισπνεύσει περίπου 900.000 πακέτα ως παθητικός καπνιστής αναγκαστικά έγινα πιο ελαστικός ως προς τους γύρω μου. Αλλά αν μπορείτε πηγαίνετε λίγο παραπέρα καλέ.

Πέραν τούτου κανένα ναργιλέ μια φορά το μήνα μπορεί και να τον κάνω με την κατάλληλη παρέα. Άνοιξε και ένα νέο ναργιλάδικο στη Θεσσαλονίκη με χρέωση 4 ευρώ τον κάθε ναργιλέ που κάνεις, σχεδόν νιώθεις πως τους κλέβεις.
 
Back
Top