What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κερατσίνι

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Λοιπόν, αυτό με το ποιος είναι πιο ακραίος, πιο χασάπης, μου θυμίζει τις συζητήσεις για τον εμφύλιο... Μαντέψτε... ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙΑ, καθήστε κάτω, και βάλτε το κεφάλι σας να δουλέψει. Κάθε μέρα, αυτοκτονεί και κάποιος γιατί τον πνιγουν τα χρέη. Μπαίνουν στην χώρα παράνομα, μιλούνια μετανάστες, από τους οποίους κάποιοι προσπαθούν να βελτιώσουν την μοίρα τους, και κάποιοι είναι καθάρματα. Τα πάντα ξεπουλιούνται σε ξένους. Το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό μας, παίρνει τα μπογαλάκια του και μεταναστεύει. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,684
Απόσπασμα από την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Κινήματος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα:

<blockquote>Καταδικάζουμε κάθε είδους βία από όπου κι αν προέρχεται, όποιο «μανδύα» και όποια «θεωρητική δικαιολόγηση» και αν μεταχειρίζονται εκείνοι που την ασκούν. <u>Καλούμε όλους τους Έλληνες να επιδείξουν νηφαλιότητα, αλληλεγγύη και να μην παρασυρθούν από το κλίμα εμφυλίου πολέμου που προσπαθούν να καλλιεργήσουν αυτοί που έχουν επενδύσει στη δυστυχία όλων μας, με σκοπό να μας βάλουν να αντιμαχόμαστε μεταξύ μας προκειμένου εκείνοι να προχωρούν ανενόχλητοι στο ξεπούλημα της χώρας μας και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού της</u>. <u>Να διδαχθούμε επιτέλους από την ιστορία μας ότι κανείς δεν θα βγει κερδισμένος από ένα κλίμα εμφυλίου πολέμου. Ένα τέτοιο κλίμα θα είναι καταστροφή για όλους μας</u>. Αντίθετα πολλά έχουμε να κερδίσουμε αν ενωμένοι αντιμετωπίσουμε όσους επιδιώκουν την εξαθλίωσή μας γυρίζοντας την πλάτη σε όσους θέλουν να αναβιώσουν σχήματα άλλων εποχών που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές και εκατομμύρια νεκρούς.</blockquote>

Αφήστε στην άκρη τους τύπους ("<i>Παν. Κι. χαχαχα φλώροι βάζελοι</i>" κτλ, δεν είστε μηδέν χρονών πια υποθέτω) και πιάστε το νόημα που είναι 100% εύστοχο.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Συνgamer vtheofilis , είμαι σίγουρος πως χωρίς να το θες βέβαια, αλλά γίνεσαι προσβλητικός με το παραπάνω ποστ σου. Εγώ για παράδειγμα προσωπικά στηρίζω συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, με συγκεκριμένη ιδεολογία, στόχους και φιλοσοφία. Δεν νιώθω μαντρωμένος, η επιλογή μου ήταν συνειδητή, δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να φιλτράρω και να κρίνω τα πάντα γύρω μου για να καταλήγω στα συμπεράσματα μου (και ποτέ μου δεν πήρα μαχαίρι να καρφώσω κανέναν). Σοζ για το οφτοπικ, δεν λειτουργεί η κούτρα μου για περισσότερα σχόλια στο θέμα μας (άσχημη μέρα στην δουλειά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ), πάω να πνίξω τον πονοκέφαλο μου σε κάνα λολάκι...
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,308
Δυστυχως οι ανθρωποι εχουν κατηγοριοποιηθει σε πολλες ομαδες, [8ρησκεια,ομαδα,κομματα,ιδεολογιες και αλλα πολλα] οταν δεν μπορεις να το διαχειριστεις σωστα τοτε ολο αυτο συμβαλει σε ενα μπαχαλο.[ακουω οτι ενας οπαδος του πανα8ηναικου σκοτωσε εναν οπαδο του ολυμπιακου (παραδειγμα δινω τωρα) η οτι φανατικοι παγανιστες κανανε ντου σε χριστιανους ]
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
http://www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/imagearthron/public/podosfairo_0.jpg?itok=0pUypex_
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


gaius germanicus wrote:
τρεχουν τα παλικαρια μερα νυχτα,απο 400 πηγαν 550 σε 1 μερα τα μελη απο τα πολλαπλα accounts και εμεις θα το χαλασουμε με κατι ποταπα ιδεολογηματα </blockquote>

Ρε συ Γάιε, το έχουμε ξαναπεί 500 φορές, θα το πούμε όμως άλλη μία: Το RQ είναι κατ' εξοχήν και πρώτα και κύρια ένα <u>PC GAMING portal</u>. Το ότι έχει ένα off topic sub-forum δε σημαίνει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ότι θα μετακυλιστεί εκεί το επίκεντρό του.

Συνεπώς, το να λες ότι πιο πολύ μας ενδιαφέρει το ότι από 400 γίναμε 550, με όποιο τρόπο κι αν ήρθε αυτό και να σπεύδεις να το εξισώσεις με την αδιαφορία που πιθανώς εννοείς ότι δείχνουμε απέναντι στο εν λόγω ζήτημα, είναι τουλάχιστον άστοχο.

Όπως φυσικά άστοχο είναι να μας αποκαλείς εγκάθετους μικροαστούς. Πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να καταλάβεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ λόγο δημιουργήσαμε το RQ. E λοιπόν, o λόγος ΔΕΝ είναι για να συζητάμε πολιτικά-αθλητικά-θρησκευτικά-σεξουαλικά ζητήματα.

Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ άλλα forums γι' αυτό και αν σε κάποιο, μέσα από τη συζήτηση που θα λάβει χώρα, ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή της -κάκιστης, σε πολλά επίπεδα- νοοτροπίας των Ελλήνων, πες μας κι εμάς ποιο θα είναι, για να έρθουμε να συμμετάσχουμε με θέρμη....

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Savatar, έχω κουραστεί να βλέπω κόσμο να τσακώνεται για το δέντρο, ενώ χάνουμε το δάσος. Και μεν να κατηγορούν τους δε, και το αντίστροφο. Δεν ξέρω τι πιστεύεις, και δικαίωμα σου να πιστεύεις 'οτι θες, αλλά κυκλοφορούν πολλά πρόβατα εκεί έξω, που έιναι έτοιμα, ακόμα και σήμερα, να ορμήξουν στα πρόβατα από άλλα μαντριά. Δημοκράτης δεν είναι μόνο ο "αριστερός", και πατριώτης ο "δεξιός".
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εντάξει τωρα Μάνο δεν καταλαβαίνεις; Ο Γαίος περίμενε να δει σχόλια του στυλ: θανατος στους φασίστες, κρεμάλα στους ΧΑγίτες, τωρα παω στην μεσογείων να βάλω βόμβα στα γραφεία τους.... και ολα αυτά στο όνομα της ανθρώπινης ελευθερίας και δικαιωμάτων...
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,744
σωστα τα γραφεται συν γκειμερς

ας αφησουμε τις ιδεολογιες στην ακρη και ας μονιασουμε για την πατριδα και την ορθοδοξια

ολοι μαζι
αυτοι που τρωνε απο τα σκουπιδια
και αυτοι που τρωνε με χρυσα κουταλια

το ποπολο
και η αριστοκρατια

οι καταπιεστες
και οι καταπιεζομενοι

ας αφησουμε στην ακρη ποταπες σκεψεις για μια καλυτερη ζωη,και ας μονιασουμε για του χριστου την πιστη και την πατριδα μας την ωραια.

αχ ρε μανο,θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα, να υπαρχουν 1-2 threads που δεν συναυδουν καθολου με το υφος του σαιτ-φοοτμπαλ ιζ λαιφ και μπασκετ ιζ λαιφ,οπου δεκαδες wannabe προπονητες και ουγκανα οπαδοι αναλυουν,προτεινουν κτλπ.
αν δεν απατομαι εχουν φτασει αρκετες δεκαδες σελιδες,και παλι αν δεν απατομαι δεν ετεθει ποτε το ζητημα "ρε σεις τι καθομαστε και γραφουμε ως σαν προπονητες του καναπεος,αφου δεν αλλαζει τιποτα να ουμε".

επισης οποιος ξαναγραψει για επαναστατες του καναπε ας ερθει να μου πει που ηταν και τι εκανε ολα αυτα τα χρονια,να τα συγκρινουμε να δουμε ποιος ειναι ο υποκριτης της υποθεσης.


<blockquote> Θα με ενδιεφεραν παντως και οι λεπτομερειες που δεν αναφερονται. Οπως : τον συνελαβε η γυναικα.. οι υπολοιποι της Διας δεν αντεδρασαν, αλλα ουτε και οι δικοι του αντεδρασαν να τον γλιτωσουν; Ηρθαν αστυνομικες ενισχυσεις συντομα και τον ανελαβαν εκεινοι; και στο μεταξυ διαστημα η κοπελα τον κρατουσε ακινητο; Καπως περιεργο μου κανει.. </blockquote>

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

οι μπατσοι συνελαβαν χρυσαυγιτη σε λιγοτερο απο μια βδομαδα?
αυτο και αν ειναι ειδηση!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


gaius germanicus wrote:
αχ ρε μανο,θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα, να υπαρχουν 1-2 threads που δεν συναυδουν καθολου με το υφος του σαιτ-φοοτμπαλ ιζ λαιφ και μπασκετ ιζ λαιφ,οπου δεκαδες wannabe προπονητες και ουγκανα οπαδοι αναλυουν,προτεινουν κτλπ.
αν δεν απατομαι εχουν φτασει αρκετες δεκαδες σελιδες,και παλι αν δεν απατομαι δεν ετεθει ποτε το ζητημα "ρε σεις τι καθομαστε και γραφουμε ως σαν προπονητες του καναπεος,αφου δεν αλλαζει τιποτα να ουμε".</blockquote>

Mα γι' αυτό και σου είπα ότι αυτά τα threads ναι μεν αποφασίσαμε να συνεχίσουν να υφίστανται, ΔΕΝ είναι όμως το επίκεντρο του RQ και φυσικά δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να χαλάσουν το θετικό κλίμα που υπάρχει εδώ μέσα.
Αν κι εκείνα γίνουν πεδία διαμάχης, νομίζω ότι κι εσύ γνωρίζεις καλά ότι θα συναντήσουν μονομιάς το κλείδωμα και τις διαγραφές posts....

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ρε γαιε, ειναι οι ευγενικες οι προθεσεις σου, το πιστευω.
δεν θα πετυχεις τιποτα ομως. να σου πω γιατι? δυστυχως οσο κι αν διαβασεις ιστορια, αν δεν ζησεις μερικα πραγματα στο πετσι σου, δε νιωθεις. τοσο απλο.

στο αλλο φορουμ ειχα "λογοφερει" μ ενα φιλο που ελεγε οτι η χουντα δεν ηταν και τοσο ασχημη τελικα, γιατι του ειχαν πει οι δικοι του οτι η οικονομια πηγαινε καλα και υπηρχε ησυχια, ταξη και ασφαλεια. τι να του πεις? θα καταλαβει? προφανως το Πολυτεχνειο θα ηταν μια προσπαθεια των αναρχοαυτονομων να καταλυσουν το κρατος και να ασκησουν βια.

ινάφ. οχι ρε παιδι μου. δε θα του ανοιξω εγω τα ματια. ασε, θα του τα ανοιξει η ζωη. ειναι νωρις ακομη, το βαρελι δεν εχει πατο. μιλαμε για τον λαο που οπως επισημανε ο χεληον σωστα, εχει βρει το συλλογικο του αλλοθι στο φουμπου και παπαρολογει ολη μερα και μετα νιωθει ομορφα, πιστευει οτι κατι πετυχε. μιλαμε για το λαο που μαζευοτανε στο συνταγμα και με αγρια χαρα μουτζωνε τη βουλη, δηλαδη τον ιδιο του τον εαυτο, και μετα εφευγε και πηγαινε σπιτακι του χαρουμενος. αυτα ακριβως τα χαρακτηριστικα της εποχης: η συλλογικη αγνοια και αμνησια, η οικονομικη φούσκα και κατοπιν η ισοπεδωση των παντων ("ελα μωρε, ολοι ιδιοι ειναι") ειναι που γιγαντωσανε το φαινομενο της χα και το διατηρουνε.

οσο παιζουν καλα το παιχνιδι, χτυπανε το συλλογικο υποσυνειδητο στα ευκολα, καθημερινα ζητηματα (λαθρομεταναστευση, φτωχεια, ανυπαρξια αριστερης πολιτικης προτασης για το μελλον) και ειναι της μοδας, οι χρυσαυγίτες θα ειναι δυστυχως το αποκουμπι της γενιας του δντ.

δεν κερδιζεις τιποτα συζητωντας τετοια θεματα εδω. αυτο που μπορεις να κανεις εσυ, εγω, ο άλλος, ο παραδιπλα κι οποιος βλεπει τι παιζεται ειναι να παλευει στις σχολες, στο δρομο, στους χωρους δουλειας (οσοι τυχεροι εχουμε ακομα), για ν αλλαξει τα πραγματα. το να λες ετσι οπως τα λες, αυτα που λες σ εναν δεκαπενταχρονο η εικοσαχρονο ξερω γω μονο το αντιθετο αποτελεσμα θα φερει, απο αντιδραση και μονο. θα τον βρουν τα παιδια τον δρομο τους, απλα παρακαλαω να μην ειναι αργα.

και οχι, δεν ειναι η λυση να μην μιλαμε για γκεημς, ποδοσφαιρο, μπασκετ η βυζια. δε σημαινει οτι ειμαστε χαριτωμενες στρουθοκαμήλες (ετσι οπως στο γραφω, εκει παει ο τονος) και δεν χαμπαριαζουμε. το διαλειμμα μας ειναι το ρεηκουι, δε θα λυσουμε εδω τα προβληματα μας. ενταξει, θα μου πεις οτι πρεπει να ξυπνησουμε τον διπλα και να μην βουλιαζουμε στην ηττοπαθεια.
ευγενικη φιλοδοξια. προφανως παιζεις πάντα τον παλαδίνο στα αρπιτζι. εγω παλι ειμαι ενας βάρδος που πορευεται με σχετικη αξιοπρεπεια κανοντας πλακα με τους γυρω και τον εαυτο του.
καλη δυναμη, φιλε.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
http://seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=111325:pos-h-gunaika-astunomikos-ths-dias-sunelabe-ton-drasth-ths-dolofonias-tou-paulou-fussa&catid=74:sites&Itemid=54

αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου

δηλαδη οι μπατσοι που ηταν εκει δεν πρεπει να λογοδοτησουν? ακους εκει "ε οχι και μαχαιρι". δηλαδη αν ηταν να φαει απλα ξυλο ολα οκ?
η αντιμετωπιση της αστυνομιας νομιζετε θα ηταν η ιδια αν ηταν για ατομα του αριστερου χωρου?
και απο 40-50 μπορεσαν να πιασουν μονο 1, τον δολοφονο, θα τρελαθουμε εντελως.
να σας θυμισω οτι δεν εχει ουτε βδομαδα που πιασανε καμια 50 ατομα επειδη λεγαν απλα συνθηματα κατω απ τα γραφια της χα τωρα δηλαδη τι τους εμποδισε?

εγινε μια δολοφονια επειδη καποιοι εκαναν τα στραβα τα ματια αντι να δρασουν οταν επρεπε και αυτο ειναι ασυγχωρητο
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Brother Bruce μιλάς για 2 διαφορετικά πράματα.
Και οκ ίσως μυγιάζομαι τώρα, αλλά επειδή είπες

"προφανως (τώρα) το Πολυτεχνειο θα ηταν μια προσπαθεια των αναρχοαυτονομων να καταλυσουν το κρατος και να ασκησουν βια."

και γω μίλησα για το ότι τα συνθήματα θανάτου και το μίσος σε φάση "θα σε σκοτώσω ρε μπινέ", πρέπει να σταματήσει απ' όποια πλευρά κι αν προέρχεται. Κι αυτό πολλές θέλει παραπάνω σκέψη για να το κάνει κάποιος. Και ίσως αναφερόσουν (και) σε μένα
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά όμως.
Τώρα το κράτος δεν σκοτώνει αντιφρονούντες απλά δείχνει απάθεια. Η ΧΑ είναι αυτή που κάνει την δουλειά και όχι οι "πιστολέρο" φίλοι του σφετεριστή πρωθυπουργού.

Στη Χούντα όποιος αριστερός είχε φανερωθεί οικιοθελώς ή μέσω του Εγγράφου που περιείχε τα φρονήματα του, είτε βασανίζοταν, σίγουρα το έργο του θα είχε σιγαστεί (άλλαξα την λέξη επειδή δεν ξέρω πως κλίνεται η λέξη) στο δημόσιο κοινό, και σε περιπτώσεις τους σκότωναν.
Εδώ έχεις πάλι 2 (ίσως και περισσότερες) ομάδες που ο ένας μισεί τα έντερα του άλλου και αντίστροφα. Δεν είναι κάποιου είδους κυβέρνηση που σου επιβάλλει τι να σκεφτείς και σκοτώνει το αντίθετο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα το κάνανε και οι 2 αν είχαν την εξουσία.
Και δεν είναι μόνο εκεί το θέμα. Και οι 2 ομάδες διατυμπανίζουν (μεταξύ των μελών τους) πόσο θεική ιδεολογία έχουν, ενώ το συντριπτικό ποσοστό της μίας είναι ρατσιστές (όποιον Πακιστανό δείτε σκοτώστε τον. ΜΙΑ ΕΛΛΗΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΗΝΕΣ) και οι άλλοι είναι μπατσοκτόνοι (όποιον μπάτσο δείτε σφάχτε τον. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ). Γενίκευση.
Μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον αστυνομικό για απάθεια/κατάχρηση εξουσίας/διαφθορά?
Φυσικά.
"Ε οκ οπότε όλοι έτσι είναι πάω να τους σφάξξξξω".
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα.
Και γνωρίζουμε ότι οι συμμορίες/όχλοι "Πάμε να σκοτώσουμε τον Φράγκεζτάιν-αντιφρονούντα", και όχι το τέρας του (που στην ουσία περιέχει και το μυαλό του εγκληματία και που είναι μέσα μας), καταλήγει να χει και αντίστοιχα αποτελέσματα.

Σημείωση : όχι δεν έχω κανέναν γνωστό ή συγγενή στην αστυνομία/πυροσβεστική.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676


gaius germanicus wrote:
επισης οποιος ξαναγραψει για επαναστατες του καναπε ας ερθει να μου πει που ηταν και τι εκανε ολα αυτα τα χρονια,να τα συγκρινουμε να δουμε ποιος ειναι ο υποκριτης της υποθεσης.</blockquote>

Σε μένα αναφέρεσαι?

Rasko το ζήτημα είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες. Κάθονταν άτομα που είναι "όργανα της τάξης" (φαίνεται άλλωστε πότε δρουν με ζήλο για να τη διατηρήσουν και πότε όχι) και έλεγαν επί της ουσίας "σιγά μην χωθούμε, κοίτα πόσοι είναι". Η επίσημη αναφορά της αστυνομίας βέβαια αναφέρει πώς έφτασαν εκείνη τη στιγμή. Τόσο καιρό δίνουν άλλοθι σε τέτοιες ενέργειες μέσω της αδράνειάς τους. Το προχθεσινό ήταν λογικό επακόλουθο. Και λυπάμαι, αλλά δε συμπάσχω με τη γυναίκα της ομάδας ΔΙΑΣ που τώρα "αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα", αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τόσο καιρό που ήταν εκπαιδευμένοι για την "προστασία του πολίτη" και χτυπούσαν με <u>μίσος</u> συνταξιούχους και μικρά παιδιά πχ. στο Πεδίον του Άρεως που διαδήλωναν <u>ειρηνικώς</u> για την αναμόρφωση και τον εμπλουτισμό του πάρκου, το έκαναν γιατί ήταν "νόμιμον και ηθικόν"? Ξέρει ότι βρίσκεται σε σώμα ασφαλείας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Απαντώντας τελικά και στον Hellion, χωρίς κατεβατό: η τακτική του Gandhi αν θέλεις πραγματική αλλαγή δεν μπορεί να είναι εφαρμόσιμη. Ο καθένας αναφέρεται στη βία και τονίζει κυρίως την φυσική βία όπως αυτή εκφράζεται εμπράκτως ή υποκινούμενη όπως (μεταφυσικά για εμένα) προσπάθησες να εξηγήσεις. Η καθημερινότητα του απλού πολίτη στην Ελλάδα του σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά <u>οικονομική βία</u> που υφίσταται ο ίδιος και η οικογένειά του, έπειτα από τις πολύ στοχευμένες πολιτικές αποφάσεις που έχουν παρθεί. Όταν ζεις σε μία μόνιμη αβεβαιότητα για τη δουλειά σου, το σπίτι σου κόκ υφίστασαι μορφή βίας, την οποία οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να διακρίνουν. Μερικοί το αντιμετωπίζουν στωικά, άλλοι οσφυικαμπτικά και μερικοί προσπαθούν να οργανώσουν την αντίδραση σε αυτή τη δράση (ο καθένας όπως θεωρεί πώς πρέπει να γίνει - χωρίς όμως να είναι σωστό).

Βία επομένως μπορεί να υπάρξει χωρίς καν να ανοίξει ρουθούνι και συμβαίνει κάθε μέρα σήμερα. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί και ο Αλαφούζος να έχει μισθούς 400€ στους εργαζόμενούς του, αλλά μετά να το παίζει ήρωας σε μερικούς προσπαθώντας να σώσει τον ΠΑΟ.

Edit: typos

 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Καλημέρες, πλέον με καθαρό κεφάλι και καφέ ανα χείρας μπορώ να γράψω και γώ 2-3 λογάκια για όσα ειπώθηκαν (εχτές ήμουν σε μαύρο χάλι). Εχτές όταν διάβαζα τα νέα από την μία σοκαρίστικα (ε, δεν είναι και συχνό φαινόμενο στον τόπο μας να δολοφονείτε κάποιος λόγο πολιτικής αντιπαράθεσης, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια...) από την άλλη φάνηκε τόσο φυσιολογικό (όπως προείπαν άλλοι όταν αφήνεις μια ομάδα χιμπατζίδων να κάνει επιδρομές σε φουκαριάριδες γιατί λέει εχουν χειρότερο DNA από το δικό μας κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, και πολύ που άργησε). Καταδικαστέο, σοκαριστικό (αν μη τι άλλο ένα παλικάρι 34 ετών έχασε την ζωή του) και πολύ "λεπτό" πολιτικό ζήτημα με παγίδες και σκοπιμότητες. Η δράση της συγκεκριμένης ομάδας , κατά την γνώμη μου, γιγαντώθηκε χάρη σε 2 λόγους. Πρώτον, θυμάμαι όταν μικροί σπυριάριδες μεταλλάδες λέγαμε εκεινες τις κλισε ατάκε "Μα τι ταινίες είναι αυτές? Τι μουσική είναι αυτοί? Ποπο, τι ενημέρωση, τι περιοδικά κτλ. " "Θα καταλήξουν όλοι χάπατα και ζόμπι!" Ε, μέσα στην βλακεία της ηλικίας και την αφέλεια μας είχαμε τεράστιο δίκιο τελικά, κατέληξαν να μεγαλώσουν ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ γενιές, όχι με την έννοια του αναφαλβητισμού, αλλά χωρίς παιδεία, κριτική σκέψη, φιλοσοφία κτλ. Είναι λυπηρό το τι γενιές μεγάλωσαν (ενοώ σε τι συνθήκες) και ακόμα χειρότερο το σκηνικό για τις νέες. Δεν φταίει η φτώχια και η αγανάκτηση συνgamers, η έλειψη παιδείας τα κάνει αυτά...Δεύτερον φυσικά είναι η πολιτική στήριξη, ενίσχυση προβολής, οικονομική στήριξη (π.χ. εφοπλιστές) που έλαβε η συγκεκριμένη ομάδα για συγκεκριμένους λόγους : αποπροσανατολισμό, τυφλό φανατισμό, χτήπημα του κάθε πιθανού κινήματος που πάει να αντισταθεί στις δύσκολες αυτές μέρες. Ο Φασισμός ακριβώς έτσι χρησιμοποιήθηκε από την ίδια Εξουσία (βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες κτλ.) για τον ίδιο λόγο και στο παρελθόν, αλλά μήπως και μας διδάσκει τίποτα η Ιστορία (η έλειψη παιδείας που λέγαμε). Και πάμε στην λεγόμενη (και χιλιο-παιγμένη) θεωρία των 2 άκρων, καταρχήν ακραίες ιδέες υπάρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα! Ακραίο ήταν να λές κάποτε πως η γη δεν είναι επίπεδη, ακραίο ήταν να ζητάν οι γυναίκες να ψηφίζουν, ακραία ήταν η επανάσταση των αστών ενάντια στους φεουδάρχες κτλ ΕΞΕΛΙΞΗ! Ας μην παίζουμε λοιπόν με τις λέξεις μόνο και μόνο για να τσουβαλιάζουμε καταστάσεις και να δημιουργούμε σύγχηση προς κάθε κατεύθυνση. Για να μην πλατιάζω, είναι φως φανάρι πως θα εκμεταλευτούν τέτοια σκηνικά για να βαφτίσουν "βίαιο και ακραίο" κάθε κίνηση αντίστασης, αντίδρασης και διεκδίκισης που θα αποβλέπει στο ποιο φυσιολογικό πράμα του πλανήτη μας: τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον. Κλείνω γιατί παίζει δουλειά και το κολοβαράω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
Έχει δουλειά!!!!

<img src="http://thumbpress.com/wp-content/uploads/2012/01/Soul-pointing-finger.gif" alt="Soul-pointing-finger.gif" class="bbcode_img" />


Εργατική αριστοκρατία μου κατέντησες και εσύ Savatar. <span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<span style="font-size:5">ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...</span>
Βασικά αυτό γίνεται.
Σφαζόμαστε (και στην κυριολεξία) μεταξύ μας τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα ασύλληπτα πράματα και http://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I" class="bbcode_url">δρώμενα στη χώρα μας.

Σε συζήτηση για την πολιτική κατάσταση και εκμετάλευση με τον πεθερό μου, που είναι και μεγάλος άθρωπος, είπε οτι μπορεί κάτι να αλλάξει άν ξεσηκωθούν πάλι οι φοιτητές...
Και ήρθαν στο μυαλό μου οι στιγμές που σάν πρωτοετής και πρωτόβγαλτο επαρχιοτώπουλο με προσέγγιζαν απο ΟΟοοοολες τις παρατάξεις.
Τις αφισοκολήσεις και αφισοξυλώσεις εκατέρωθεν...
Τα πάρτυ πρίν τις φοιτητοεκλογές...
Το ξύλο εννίοτε μεταξύ αριστερών-δεξιών-πλαγίων και καθέτων...
Τις εκδρομές σε Μύκονο και Παρνασσό...
Χμμμ... να ξεσηκωθούν οι φοιτητές... :nope:

Δεν λέω οτι είναι κακό να έχεις απόψεις και να είσαι πολιτικοποιημένος...
Απλά ρε παιδιά πολύ σαπίλα...
Σε τέτοιο βαθμό που ώρες ώρες νομίζω οτι η ανθρωπότητα αξίζει ένα Nuclear Blast για να συνέλθει...
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,744
μπος ταιμ τελειως ακυρος ρε φιλε,τι να πω

προπονηταραδες ξερετε να το παιζεται πρωι βραδυ,εκει δεν ενοχλειτε κανενας.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
Αυτό το περιστατικό (θέλω να) πιστεύω ότι είναι και η χαριστική βολή του "κόματος" της XA, ακόμα κι αυτοί που από άγνοια ή αντίδραση τους έβαλαν στο κοινοβούλιο πρέπει να ταρακουνήθηκαν.
Αφήνοντας εκτός την πολιτική διάσταση του θέματος, διαβάζω ότι ο δράστης είχε και παιδιά, αναρωτιέμαι τι θα νιώθουν για το "μάγκα", το μπαμπάκα τους...
Αν και σε τέτοιο περιβάλλον που μεγάλωναν...
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Και εγώ θέλω να το πιστεύω αλλά δε νομίζω πως θα ταρακουνηθούν. Η χα είναι μάστορας στη προπαγάνδα και θα κλαίγεται πάλι ότι τα μμε τους κάνουν πόλεμο, θα πουν και 2-3 παπαριές για λαθρομετανάστες (που όλοι απανταχού οι ελληναράδες έχουν τέραστιο πρόβλημα με αυτό), θα βγει ο κλασιδιάρης και θα πει ένα φτου σου αλήτη στο βενιζέλο και βουαλά(!!) 2ο κόμμα.
 
Top Bottom