What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kickstarter

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Είμαστε ξεφτίλες, το παραδέχομαι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Με προβλημάτιζε το ταραχώδες development του παιχνιδιού και δίστασα να συνεισφέρω. Η αγορά του τελικού προϊόντος θα πρέπει φυσικά να θεωρείται σίγουρη.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
http://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/battle-worlds-kronos-turn-based-strategy-revisited" class="bbcode_url">Battle Worlds: Kronos - Turn-based strategy revisited
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το Shadowrun Returns βγαίνει τον Ιούνιο και οι προπαραγγελίες στο Steam ξεκινάνε από 29 Απριλίου. Πολύ νωρίς δεν είναι; Πότε χρηματοδοτήθηκε αυτό το παιχνίδι; Πέρασε ένας χρόνος κιόλας;

Edit : Όποιος δεν το έχει στηρίξει στο kickstarter, μπορεί να το κάνει preorder από το site γλιτώνοντας 5 δολάρια. http://harebrained-schemes.com/shadowrun/shadowrun-returns-pre-order/

Ερώτηση, αφού η πληρωμή γίνεται από paypal και είναι σε δολάρια, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις το παιχνίδι για 11.5 ευρώ;;; Αν είναι έτσι, που μοιάζει πιθανότερο να είναι, καλύτερα να το προπαραγγείλουμε από εδώ, γιατί όταν η προπαραγγελία πάει στο steam, θα το κάνει αντιστοιχία 1 $ = 1 ευρώ...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431


Alucard wrote:
Πολύ νωρίς δεν είναι; Πότε χρηματοδοτήθηκε αυτό το παιχνίδι; Πέρασε ένας χρόνος κιόλας;</blockquote>

Ναι.




Kickstarter wrote:
Funded! Shadowrun Returns successfully raised its funding goal on April 29, 2012.</blockquote>



 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Παίδες, μια μικρή βοήθεια: http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts
Είναι υποχρεωτικό να φτιάξουμε (εμείς οι backers) λογιαριασμό στο site του Torment για να μας στείλουν το παιχνίδι (όταν είναι έτοιμο)...?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379


Alucard wrote:
Ερώτηση, αφού η πληρωμή γίνεται από paypal και είναι σε δολάρια, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις το παιχνίδι για 11.5 ευρώ;;; Αν είναι έτσι, που μοιάζει πιθανότερο να είναι, καλύτερα να το προπαραγγείλουμε από εδώ, γιατί όταν η προπαραγγελία πάει στο steam, θα το κάνει αντιστοιχία 1 $ = 1 ευρώ...</blockquote>

Preordered. Και ναι, νομίζω οτι είναι καλή ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Λίγο-πολύ όλες οι πληρωμές στο Kickstarter γίνονται με δολλάριο.

Πράγμα που σημαίνει πως όσοι στηρίξαμε ως early backers, ουσιαστικά αγοράσαμε το Torment και το Eternity για...15 ευρώ έκαστο.


:avellone:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Εδώ οι επεξεργασμένες rewards για το παιχνίδι, δωρεάν μεταφορικά για Ευρώπη θα μπορείτε και από την κεντρική σελίδα του στο kickstarter να επιλέξετε απλά δεν θα βάλετε μεταφορικά, όπου αναφέρονται.
http://www.divinityoriginalsin.com/kickstart.php

EDIT: Και μόλις έγινε pre-order η συλλεκτική. Hail !
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
To μόνο που έχω κάνει back στο kickstarter ήταν το Try iOS του codeschool academy.
Ουσιαστικά σου μαθαίνει iOS development (άσχετα αμα δεν έχω προλάβει να το τελειώσω.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Βρε καλώς τα τα παιδιά!!

http://www.kickstarter.com/projects/2079547763/jagged-alliance-flashback
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Άντε να δούμε ποια θα είναι η πορεία του Kickstarter.... Ελπίζω να πάει καλά, αλλά έχω μερικές αμφιβολίες. Ούτε το όνομα του Jagged Alliance είναι πολύ δυνατό, ούτε οι developers φημισμένοι ώστε να προσελκύσουν προσφορές. Θα δείξει, για την ώρα πάντως κρατάω μικρό καλάθι.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Needs more love... :cheer:
Παράδειγμα από τα traits and talents
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aCe3RU9OIAQ
Φοβερό combat scenario (από 5.42-18.00)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j5OmughidWo

Verdict:

<img src="http://i.imgur.com/SokOzyi.gif" alt="SokOzyi.gif" class="bbcode_img" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ωραιοι τυποι στη larian. μερακληδες, πωρωμενοι, χαβαλεδες και πολυ μπροστα. ειπανε οτι θελανε ακομα και το divine divinity (εν ετει 2002), να το κανουνε tb, αλλα δεν τους αφησε ο publisher.
φετος επιτελους μπορουν να κανουν το οραμα τους πραγματικοτητα (isometric turn based) και αν και θα βγουν αρκετα tb rpg, νομιζω οτι θα ειναι η εκπληξη της χρονιας.

το μεγαλο στοιχημα ειναι, για μενα που ειμαι ασυνηθιστος στο σπορ του tb, να μη βαρεθω τις μαχες και να εχουν αρκετη στρατηγικη και ποικιλια για να με κρατησουν κολλημενο.
ανταν, οπως ειδες στο βιντεο, τα ατομα δεν κανανε εκπτωσεις και δε μασησανε για ν αρεσουν στους καζουαλ γκειμερς. δυσκολη, χορταστικη μαχη, που κραταει ενα τεταρτο.
αβυσσαλεο και βαθυ ρησπεκτ στους βελγους. αξιζουνε καθε σεντ απ τα 800 χιλιαρικα που θα μαζεψουν (το paypal θα το αφησουνε ανοιχτο 15 μερες ακομα, οποτε χτυπανε και το εκατομμυριο..)
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Αυτό φοβάμαι και γω... Πόσο θα κρατάει η turn based μάχη; Αλλά νομίζω θα είναι λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα όταν μάθεις τι και πως... Αυτοί στα βίντεο εξηγούνε πολλά, γι αυτό μάλλον πάνε τόσο αργά...
Προβλέπεται παιχνιδάρα πάντως και θα έχει και κουτάτη έκδοση !!!!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Brother, o Sven είναι μεγάλη μορφή, εξαιρετικά επικοινωνιακός και χαρισματικός, από τα βίντεο και μόνο μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Γενικά όλα τα άτομα εκεί πέρα φαίνεται να γουστάρουν αυτό που κάνουν και το κάνουν με πολύ μεράκι και αφοσίωση.
Μπήκα και reddit χτες για να τον ρωτήσω 4-5 πράγματα σχετικά με το παιχνίδι, ήταν ευγενέστατος και μου απάντησε σε όλα (θετικές απαντήσεις).
Alucard, είπαν ότι η συγκεκριμένη μάχη συγκατελέγεται ανάμεσα στις πιο δύσκολες του παιχνιδιού, αλλά με σωστή στρατηγική υπάρχει πιθανότητα να βγει πιο νωρίς. Επίσης μην ξεχνάς ότι ήταν 2 άτομα αντί για 4 που θα απαρτίζουν συνολικά την ομάδα.
Εγώ πάντως τους τίμησα με τη retail συλλεκτική, μιας και πληρέστατη είναι και η φθηνότερη έως τώρα σε kickstarter.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ναι, μου φαίνεται θα φύγει συλλεκτική και αυτό, αλλά θα περιμένω να πάει στα καταστήματα... Ελπίζω να πάει δλδ, να μην την έβγαλαν μόνο για το kickstarter...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Ωραίο φαίνεται
http://www.kickstarter.com/projects/995134339/the-realm-game
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Τέλος το kickstarter του Original Sin, μαζί με τις εισφορές από rpg codex και rpg watch + χρήματα από paypal, έφτασαν το 1 εκ.
http://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin/posts
Πρέπει να είναι το πρώτο kickstarter που εκπληρώθηκαν όλα τα strecth goals (ίσως τα πιο ουσιώδη που έχω δει μέχρι τώρα σε crowdfunding), πάμε για έπος, ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ (Νοέμβριο έρχεται)... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Money well spent <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Έχω ήδη προπληρώσει 6-7 παιχνίδια, τώρα ήρθε η ώρα της αναμονής. Ας ελπίσουμε να βγουν όλα καλά!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=19BBp-LjVVE

http://www.precursorgames.com/shadowoftheeternals/
Στην ίδια σελίδα υπάρχει το pitch video προφανώς και ένα 9λεπτο preview από το ign.

Πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο του http://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_Darkness" class="bbcode_url">Eternal Darkness: Sanity's Requieum, ενός αριστουργηματικού τίτλου με μοναδική αφήγηση και παρουσίαση, που συνδύαζε ευρηματικά το action/ adventure genre(υπήρχαν κανονικότατοι γρίφοι) με το horror (κύρια επιρροή τα έργα του H.P. Lovecraft/ το trademark του παιχνιδιού ήταν το sanity meter που όσο μειωνόταν προκαλούσε...διάφορες mindfuck παρενέργειες) και τις αναβαθμίσεις που συναντάμε στα rpg (όπλα από διαφορετικές εποχές και spells που είχαν άπειρες εφαρμογές, ακόμα και εκτός μάχης).
Πίσω από το project βρίσκεται η Precursor Games που αποτελείται από πρώην εργαζόμενους της καναδικής Silicon Knights (Blood Omen, Eternal Darkness, Too Human κ.α.).
Το crowdfunding θα πραγματοποιηθεί μέσω του site της εταιρίας και το παιχνίδι θα είναι σε episodic μορφή (12 επεισόδια η πρώτη σεζόν). Το ποσόν που χρειάζονται φαντάζει υψηλό αλλά όπως λένε στοχεύουν σε ΑΑΑ τίτλο ( τρέχει σε CryEngine 3). Προορίζεται για PC και WiiU και μόνο σε περίπτωση που ξεπεράσουν αρκετά το στόχο τους θα σκεφτούν και για κυκλοφορία σε άλλες πλατφόρμες.

<span style="color:#880044">EDIT: </span>http://www.precursorgames.com/shadowoftheeternals/campaign/terms-of-use/
"<span style="color:#884400">Payments made to Precursor Games, Inc. to back this project are strictly donations and are not consideration for any service or product. Donations will be used by Precursor Games, Inc. for various aspects of the development and production of Shadow of the Eternals (the “Game”) at their sole discretion. Precursor Games will accept donations immediately upon receipt; there is no minimum aggregate goal for funding. A donation cannot be cancelled or returned once it has been completed, whether or not Precursor Games completes the Game or fulfils the specified reward</span>".
:dry:
Sorry, no pledge this time...
 
Top Bottom