ε δώστο στον μπότι απευθείας αν είναι να το χαρεί![]()
Θα χαρώ να το ανταλλάξω με το Μπιτζιθρί! :Ρ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ε δώστο στον μπότι απευθείας αν είναι να το χαρεί![]()
Άμα είναι ετσι, αφού αυτοί θέλουν αλλά λένε πως δε θέλουν αλλά μετά θέλουν, βάλε με στη κλήρωση αλλιώς δεν έχει νόημα να υπάρχει κλήρωση
Συγχαρητηρια @Dim Gian Bot !!! Κερδισες και το παιχνιδι και την κληρωση!
(Δεν ειναι πιο γλυκο ετσι;)
Σεναριακά έχουν σχέση αλλά νομίζω οτι άνετα μπορείς να παίξεις το exodus με ένα βιντεο ρικαπ των προηγούμενων 2. Θα πρότεινα σίγουρα να τα παίξεις από την αρχή για να δεις τη σταδιακή εξέλιξη ενός κλειστοφοβικού και αγχωτικού παιχνιδιού (2033) σε ένα open world shooter.Επίσης, άλλη ερώτηση: πρέπει να πάρω την τριλογία από την αρχή; Είχα παίξει το πρώτο (2033, την απλή έκδοση) αλλά δεν το είχα τελειώσει, και το Last Light δεν το έχω αγγίξει ακόμα (περιμένει υπομονετικά στη βιβλιοθήκη...).
Δεν είναι απαραίτητο αλλά είναι highly recommended να τα παίξεις με την σειρά. Έτσι έκανα και εγώ και το είδα σαν ένα μεγάλο παιχνίδι.Ευχαριστώ πολύ @vlad! Να υποθέσω πως δεν υπάρχει λόγος να εγκαταστήσω την Enhanced εντίσιο αφού η κάρτα μου είναι η 1070 ε;
Απ' ό,τι έψαξα λίγο, διαφορά σε περιεχόμενο δεν υπάρχει μεταξύ απλής και enhanced έκδοσης.
Επίσης, άλλη ερώτηση: πρέπει να πάρω την τριλογία από την αρχή; Είχα παίξει το πρώτο (2033, την απλή έκδοση) αλλά δεν το είχα τελειώσει, και το Last Light δεν το έχω αγγίξει ακόμα (περιμένει υπομονετικά στη βιβλιοθήκη...).