What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br>Δεν μπορεσα να ερθω χτες επειδη ειχα κανονισει απο πιο πριν να βγω με φιλους. Δεν πειραζει θα ερθω στην επομενη συναντηση.<br></blockquote><br><br>Ε τώρα γιατί μας απειλείς;<br><br>Άψογο το meeting, χάρηκα που τα είπαμε και με νέα άτομα από κοντά. Πάντα τέτοια! Ο Epitaf που γνωρίσαμε επιμένω πως είναι απλά κάποιος random τύπος που βρήκε ο πραγματικός Πιτάφιος απο έξω και τον πλήρωσε για να φορέσει τη μπλούζα Carmagedon. Ο πραγματικός ήταν ο χοντρός, μακρυμάλλης τύπου 80s τύπος που καθόταν μόνος στο μπαρ και κοιτούσε περίεργα προς τον επάνω όροφο... τυχαία.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,440
<blockquote><br>Φωτογραφία από την χθεσινή έξοδο του σρένντερ<br><br><img src="http://www.adventuresinpoortaste.com/wp-content/uploads/2014/04/teenage-mutant-ninja-turtles-season-4-shredder-mobsters.jpg" alt="teenage-mutant-ninja-turtles-season-4-shredder-mobsters.jpg" class="bbcode_img" /><br></blockquote><br><br>Ωστε ετσι ε! Ειχες κρυφτει και με κατασκοπευες!!!  Ναι επιβεβαιωνω οτι ειχα βγει με ολους αυτους ποου βλεπετε στη φωτογραφια. Πηγαμε για καφε στην Κοραη και μετα στο Συντγαμα στα Mcdonadls!! Οι ανθρωποι επαθαν σοκ μολις μας ειδαν!!
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Δεν πεταγόσουν και στα Public να πάρεις οθόνη; δίπλα είναι...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,845
<blockquote>Να αναφέρω πως ο Pain από κοντά δεν είναι απειλητικός, δεν κέρδισε τίποτα</blockquote><br>Μακριά από το φόρουμ, χάνει τη δύναμή του.  :wololo:<br><br>Όπου Gandalf, o Pain...<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://the39clues.s3.amazonaws.com/others/2014/05/27/NoPower.jpg" alt="NoPower.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Πραγματικά άγρια Τζάτζαλα, σκληρή κοπή πίτας κατά κάποιον τρόπο ομοιάζουσα το ερώτημα των twisted sister "What are you gonna do with your life." για τους τρυφερούς νεανίες στον ημιώροφο. Η πίτα (κέηκ) νόστιμη, μας έκανε να ξεχάσουμε λιγάκι τα βάρη της ζωής που ανηλεώς εφορμούν, καταδυναστεύοντας σώμα και μυαλό.<br>Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μιλήσω πολύ με τεονιρβάνα και τον designated driver, τον άλουκαρδο, τον φίλτατο mindraven και τους ρικιμαρού και κασλντοκ. Με τους όλους τους άλλους λίγο πολύ τα είπαμε, γρηγορείτε για ψητοφαγία και flash. Το ότι ο Φραπές δεν κλήρωσε τελικά το πουκάμισό του ήταν μέγιστο letdown μιας κατά τα άλλα άψογης σύναξης.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Αυτό το πουκάμισο έχει δει την ανατολή του PC gaming αδελφέ, σφυρηλατήθηκα ως gamer φορώντας το. Αν είχα γκόμενα την Triss Merrygold θα την έδινα γιατί είστε ψυχάρες, αυτό όχι. :drinks:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote>Να αναφέρω πως ο Pain από κοντά δεν είναι απειλητικός, δεν κέρδισε τίποτα</blockquote><br>Μακριά από το φόρουμ, χάνει τη δύναμή του.  :wololo:<br></blockquote><br><br>Πιστεύω το μακαρένα τον αποσυντόνισε ή μήπως ήταν τα pokemon ή το freestyler; Ούτε λίγο Stan ούτε Boys and Noise δε βάλανε, στάνταρ αγοράκι έκανε πάρτι πάνω. Εμένα μου είπαν hardcore heavymetalaδικο πως είναι το μαγαζί :peanutbutterjellytime2:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
To makarena ήταν παραγγελιά μέλους του forum το οποίο φορούσε καρό κόκκινο πουκάμισο.<br><br>Από τα highlights της βραδιάς η φωτογραφία του Φραπέ ΜΕ μαλλιά.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Έτσι πάνε αυτά αδελφέ. Αν δεν πέσουν από εμάς, δεν θα έχετε εσείς οι μπόμπιρες.<br><br>Στα της Μακαρένα, εγώ ζήτησα Διονυσίου, Bach ή Νταλάρα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Ξανάβλεπα πριν λίγο το stream για το χαμόγελο του παιδιού.<br><br>Αφού γνώρισα από κοντά Borracho, μπορώ να πω πως τώρα πια η φράση "ΤΩΡΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΔΕΞΙΑ;;" (όταν παίζανε Bad Mojo Redux και είδανε τον αρουραίο) ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσε να πει οποιαδήποτε στιγμή. Δηλαδή κάτι το εντελώς φυσικό. <br>Γενικά οι ατάκες που άκουσα το Σάββατο ήταν μία και μία. Είχα μπλοκάκι στη τσάντα αλλά δεν το βγαλα τελικά... <br><br>Ίσως την επόμενη φορά να Streamaρουμε το meating; ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Πρέπει να ναι ιαπωνικής αισθητικής (ειδικά άμα έχει Μπορέντζο)...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,440
Ιαπωνικης αισθητικης εννοειται. Και θα εχουμε το συβμολο μου κραμασμενο μεσα στο μαγαζι!!
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,629
<blockquote><br>Ο πραγματικός ήταν ο χοντρός, μακρυμάλλης τύπου 80s τύπος που καθόταν μόνος στο μπαρ και κοιτούσε περίεργα προς τον επάνω όροφο... τυχαία.<br></blockquote><br><br>Χα! ρε φίλε γιατι μου τον θυμισες τον τύπο!<br>Κατα τ&#039;άλλα κι εγώ χρειάστηκε να μιλήσω με τον "Epitaph" ώστε να "πιστώ" οτι είναι αυτός. :hmm:<br>Απάντησε σωστά σε 2-3 ερωτήσεις παγίδα που του έκανα. Ηρθε διαβασμένος... :deal:<br><br>Επίσης δεν ήξερα οτι θα άρεσε σε τόσους το printout-βιβλιο, όλοι κι όλοι 7 μπήκαν στην κλήρωση. Κρίμα για τον mindraiven γιατι δεν πρόλαβα να του μιλήσω καθόλου και να τον ενημερώσω για το δωράκι απο την αρχή  :facepalm:<br>Δεσμέυομαι όμως να τυπώσω κι άλλο σε επόμενη ενδεχόμενη συνάντηση!<br>Το μαγαζί και το εφηβικό πάρτυ ήταν μπόμπα δεν καταλαβαίνω γιατι γκρινιάζετε. Επίσης να ομολογήσω οτι το 10λεπτο που έλειψα "για να δώ το σκόρ του ντέρμπυ" ήμουν πάνω χορεύοντας Gangman style, o Alucard μόνο με καταλαβε γιατι είχε ιδρώσει η μασχάλη μου :silly:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Ίσως επειδή ήταν ο μόνος που κοίταζε την μασχάλη σου. :trollface:<br><br>Σοβαρά τώρα, την επόμενη φορά θα τσεκάρουμε πότε θα έχει πάρτυ για να πάμε τότε, και θα ξαμολύσουμε τον Έπιταφ. Δεν το έκανα το Σάββατο για να μην λέει πως προχωράω γρήγορα στην σχέση μας. :devil:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαλά τα έλεγε ο Έπιταφ οτι έπρεπε να κάνει ο Φραπές τον DJ, η μουσική στο Τιθόρα  ήταν χειρότερη απο το ψητοπωλείο όπου συνήθως μαζευόμαστε, μάλλον ήταν κάποιο κρύο αστείο Του μέγα άρχοντα Κθούλου ωστε να δοκιμάσει την πίστη μας  :raszaghal:<br>Εν τω μεταξύ μπορεί εμείς να κοιτάγαμε το παιδικό πάρτυ επάνω αλλα στο διπλανό τραπέζι ενας μουστακαλής κοιτούσε περίεργα στο δικό μας, μάλλον έτσι εξηγείται που έσπασε αρκετός κόσμος νωρίς  :hmm:<br>Η πίτα πάντως ήταν υπέροχη όπως και το οτι μαζευτήκαμε για αλλη μια φορά και στο πνεύμα του RQ κληρώθηκαν και δώρα (χωρίς να κερδίσει ο Pain, αυτό να καταγραφεί στο ημερολόγιο του καταστρώματος) Πάντα τέτοια  :drinks:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
Απαιτώ να χρησιμοποιείται το πραγματικό μου όνομα από εδώ και μπρος στις συναντήσεις, το Μποράτσο-Κάνιου-Σάν. Για συναισθηματικούς λόγους <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Η μουσική ήταν,πραγματικά, μεγαλύτερη τρολλιά και από το δώρο της βασιλόπιτας, παρόλο που την ήθελα αυτή την τσαντούλα και το launch box  :&#039;( !<br>Βέβαια, εγώ το διασκέδασα, γιατί κάποια στιγμή κύριοι πρέπει να σταματήσετε να ακούτε αυτά τα βάρβαρα τα μεταλίκια και να πιάσετε την αληθινή μουσική ! Μακαρένα FTW  !  :mosh: :mosh:<br> :brofist: Όχι, δεν έχει τρολλοφατσούλα. Το εννοώ ! :brofist:<br><br>
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Όμορφα ήταν το Σάββατο. Ήρθαν όλοι πλην του MaverickStrange, δημιουργήθηκε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα με πολλές και διάφορες συζητήσεις, σε "πηγαδάκια" που καθένα είχε το δικό του θέμα. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν δύο, οι Castledoque και f2bnp, φεύγοντας με δύο δώρα έκαστος, ενώ και ο grotenfrod τσίμπησε κωδικό για τo Carmageddon Reincarnation.<br><br>Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά, μ&#039; άφησε σχεδόν άφωνο το άκρως τιμητικό σχόλιο που έκανε κάποιος φίλος για εμένα -ξέρει εκείνος, δε χρειάζεται ν&#039; αναφέρω κάτι επιπλέον- και χάρηκα που γνώρισα από κοντά τους Epitaph και theonirvana, αλλά και που συνάντησα εκ νέου γνωστές φάτσες. <br><br>Όπως συμφωνήθηκε, το επόμενο meating θα γίνει προς τέλη Μάρτη-αρχές Απρίλη, με τους kara, pitsinius και Steel_Havoc να εξακολουθούν να είναι οι μόνοι τρεις -εκτός μελών της admin team- που διεκδικούν το παράσημο των πέντε παρουσιών σε ισάριθμα meatings, καθώς η κοπή της πίτας, όπως αυθαιρέτως αποφασίσανε οι admins, δε προσμετράται στις συναντήσεις, καθότι της λείπει το απαραίτητο "a", όντας ένα σκέτο, αλλά ιδιαίτερο φυσικά, meeting.<br><br>Και του χρόνου λοιπόν!  :drinks:
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
<blockquote><br>Όπως συμφωνήθηκε, το επόμενο meating θα γίνει προς τέλη Μάρτη-αρχές Απρίλη, με τους kara, pitsinius και Steel_Havoc να εξακολουθούν να είναι οι μόνοι τρεις -εκτός μελών της admin team- που διεκδικούν το παράσημο των πέντε παρουσιών σε ισάριθμα meatings, καθώς η κοπή της πίτας, όπως αυθαιρέτως αποφασίσανε οι admins, <b>δε</b> προσμετράται στις συναντήσεις, καθότι της λείπει το απαραίτητο "a", όντας ένα σκέτο, αλλά ιδιαίτερο φυσικά, meeting.<br></blockquote><br><br>Τότε, για να μαστε δικαιοι, "παιζουν" ακόμα και οι Tony, TomG για το badge <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Αδικία κύριοι! Εγώ μπήκα στην οικογένεια ένα χρόνο (?) αργότερα! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ελπίζω να παιχτούν και flash meetings στο ενδιάμεσο, καλό το forum αλλά από κοντά έχει άλλη αξία να ακούς τον Γοδεφρείγο να αναλύει τη θεώρησή του περί φθοράς.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>με τους kara, pitsinius και Steel_Havoc να εξακολουθούν να είναι οι μόνοι τρεις -εκτός μελών της admin team- που διεκδικούν το παράσημο των πέντε παρουσιών σε ισάριθμα meatings<br></blockquote><br>Για εμάς με τις 5/5 απουσίες τίποτα; Δεν το περίμενα αυτό από σένα Μάνο :&#039;(
 
Top Bottom