What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Δεν θέλω να τοποθετηθω, αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι με την κορόνα, τόσο περισσότερο μου μοιάζει με μούφα. Χωρίς να μπλέκω ιλουμινατι κτλ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Δεν θέλω να τοποθετηθω, αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι με την κορόνα, τόσο περισσότερο μου μοιάζει με μούφα. Χωρίς να μπλέκω ιλουμινατι κτλ.
Η επιδημια ειναι πραγματικη. Μουφα ειναι οι εκατονταδες χιλιαδες, που ασχολουνται με την επιδημια και δεν εχουν ιδεα για τιποτα.
προσωπικο παραδειγμα
Χθες επρεπε να βγω για ψωνια. ψωμι, τυρι, ναρκωτικα. Μπροστα απο το σουπερ μαρκετ ηταν μαζεμενος κοσμος. Δεν υπηρχε σειρα προτεραιοτητας, ολοι σκορπισμενοι και ταυτοχρονα ο ενας διπλα στον αλλον. Μερικοι φορουσαν μασκες οι οποιες καλυπταν το σαγονι τους σαν εμπλαστρο. Ενας τυπος ξεκινησε την ενημερωση τυπου. Εμας δεν μας αφηνουν να κανουμε πασχα αλλα τους μεταναστες θα τους αφησουν να κανουν ραμαζανι, ηθελα πολυ να του πω, και δεν χαιρεσαι που θα πεθανουν; αλλα ειχα ηδη σπαταλησει δυο λεπτα μου εκει εφυγα.

Η επιδημια ειναι επικινδυνη. Εχεις τον καθε φελο που προσπαθει να κερδισει εντυπωσεις, δημιουργωντας καταστασεις που τον ωφελουν.
Ο καθυστερημενος της χρισισ αβγισ. Επειδη επιστρεφει εκει που ανηκει, στο πουθενα, προσπαθει να ξεσηκωσει βαλει σε κινδυνο τον κοσμο για να ωφεληθει ο ιδιος πολιτικα. Ο ιδιος βεβαια στεκεται μακρυα απο τον οχλο και πισω απο την αστυνομια, ενω προσπαθει να πεισει οτι βλεπουμε αστυνομικη βια.

εφτα ρομα σε ενα δωμα, που να ξαπλω να κλεισεις μα, ο ενας παει σινεμα, ο αλλος πεφτει και κοιμα.

image.jpg
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,462
ρε @Chronomancy νταξ, ηρέμησε και εσύ τώρα. Τι μούφα; Τέτοια λέτε και πήγα να πάρω αρνί και ήταν όλοι κλάιν λες και τελείωσε η καραντίνα στην αγορά....
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,677
Εδώ στην επαρχία πάντως γέμισε ο τόπος με Αθηναίους, και άλλους ''πρωτευουσιάνους''. Τι στα διάλα σήραγγες έσκαψαν για να έρθουν;
Μέχρι τωρα δεν είχαμε κρούσματα εδώ, μετά το Πάσχα μαλλον θα αρχίσουμε να μετράμε.........
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Να σας έρθουν μπορούν νόμιμα αν είναι εκεί δηλωμένος στην εφορία ο μόνιμος τόπος κατοικίας τους εξ' αρχής. Μετά θα τον αλλάξουν την μία φορά που επιτρέπεται ακόμα, και θα γυρίσουν πίσω πάλι νόμιμα. Μόνο όσοι είχαν μόνιμο τόπο κατοικίας Αθήνα πριν την αλλαγή που επιτρέπει μόνο μια αλλαγή τόπου κατοικίας, μαντρώθηκαν.

Νιτρο, τι εννοείς ήταν όλοι κλάιν; Δεν τηρούσαν αποστάσεις; Δεν τηρούνταν οι αριθμητικοί περιορισμοί στην είσοδο των καταστημάτων; Γιατί κι εσύ έξω ήσουνα, όπως κι εγώ άλλωστε.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,462
Ναι, στον χασάπη μέχρι τώρα ήταν 3 υπάλληλοι με μάσκες και χθες ήταν 6-7 χύμα, μόνο η ταμίας φόραγε γάντια για τα λεφτά.
Το δε μέχρι 3 άτομα μέσα έγινε "νταξ μωρέ, μπείτε και 4-5".
Από τους πελάτες μόνο εγώ φόραγα μάσκα, τις προηγούμενες μέρες φόραγαν οι μισοί τουλάχιστον.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Για να λες, σε πιστεύω. Εγώ πάντως τέτοια πράγματα δεν είδα, πέραν της αυξημένης κίνησης που αποδίδω στο ότι οι μισοί και βάλε Έλληνες πήραν κάποια λεφτά έναντι χασούρας του Μαρτίου, στις 15 και τις 16 του Απρίλη - εγώ ακόμα περιμένω, παρόλο που σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ, θα έπρεπε να είχα πάρει 400 ευρώ το αργότερο χτες. Αν είχα εισπράξει, και εγώ όλη μέρα στο σουπερμάρκετ θα ήμουν να γεμίσω το σπίτι που έχει αδειάσει.


Και για να σας ανοίξω λίγο τα μάτια για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

TRUTH.jpg
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Άντε να ρίξω ξηγα.
Μου φαίνεται ύποπτη αυτή η ξαφνική ανησυχία του συστήματος για την υγεία. Θεωρητικά το να πεθάνουν οι συνταξιούχοι και να καταρρευσει η οικονομία είναι κάτι που εξυπηρετεί τον καπιταλισμό, ακριβώς όπως ένας πόλεμος. Φαίνεται ότι έχει μπουκωσει το σύστημα και πρέπει να βρει τρόπο να συνέλθει. Τι έγινε; Μας αγαπάνε και μοιράζουν τα 800αρια που δεν υπήρχαν; Προσλαμβάνουν κόσμο στα νοσοκομεία που θέλαν να τα κάνουν ιδιωτικά; Τι άλλαξε ξαφνικά;
Ο Τσιοδρας με τον Χαρδαλιά είναι τόσο γενναίοι και ρισκάρουν να πάνε στους Ρομά χωρίς μάσκα και γάντια; Και γενικά δεν βλέπω τους πολιτικούς να παίρνουν και πολλά μέτρα προστασίας. Χύμα στο κύμα. Εκτός και καθαρίζουν ΚΑΘΕ επιφάνεια προληπτικά...
Προβληματισμός βου, ξέρουμε αν τα νούμερα ευσταθούν; Οι μεν λένε ότι η Κίνα κρύβει νούμερα. Στον αντίποδα γιατί οι δυτικοί να μην φουσκώνουν τα νούμερα προσμετρώντας τους πάντες στα θύματα του ιού; Γιατί; Μα για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο; Εξάλλου ότι θέλουν δεν κάνουν τα μίντια; Όσο εύκολα πουλάνε πολιτική προπαγάνδα, εξίσου εύκολα μας τρομοκρατούν για την κορόνα.

Γιατί αυτά τα ερωτήματα; Μα φυσικά επειδή δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα το σύστημα που κάνει κουμάντο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
H ζημια που προκαλει το κλεισιμο των οικονομιων ειναι τεραστιο, δεν μπορεις να το συγκρινεις με μερικες συνταξεις. Αν αυτο το πραγμα συνεχιστει θα εχουμε χρεοκοπημενα κρατη.Οχι οτι δεν ειναι χρεοκοπημενα αλλα μετα απο αυτο θα ειναι επισημα χρεοκοπημενα.
Με απλα λογια, δεν κουνιεται το χρημα και αυτο ειναι καταστροφικο.
Για να δεις το μεγεθος της καταστροφης που μπορει να προκαλεσει αυτη η ακινησια, δες την καθυστερηση που υπηρξε για να αποφασιστουν τα μετρα εναντια στην επιδημια.

Οι θανατοι ειναι πολιτικο κοστος και αιτια για εξεγερσεις. Πιστευω οτι δεν υπαρχει λογικος επαγγελματιας πολιτικος που να θελει τετοια πραγματα στο βιογραφικο του.
οχι φιλε μου, δεν καιγονται για εμας.

Για τις βολτες δεν μπορω να εχω αποψη. Δεν ξερω που πηγαν και τι εκαναν.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γαμωτο, μπαινω ως ο μπραδερ ολονων μας, γιατι δεν ειμαι στο πισι μου και δε θυμαμαι το πασγουωρντ του χειρομαλαχτη. το διευκρινιζω, γιατι αυτο που θα γραψω ειναι χειρομαλακτικης αρμοδιοτητας.

ενταξει, γελαει ο κοσμος και το σκοιλ ελικικου ειναι πιασαρικο και θα διασκεδασει την σοσιαλ βαρεμαρα των ελευθερων πολιορκημενων για 2-3 μερες, αλλά με αφορμη αυτο θελω να ρωτησω αν εχω καταλαβει κατι σωστα ή λαθος.
δηλαδη απ οτι διαβαζω γι αυτη τη μαλακια με τα βαουτσερ παιρνει ο ερμος ο μαθητης 600 ευρα, το ιδιωτικο Κεντρο Δια Βιου Μαθησης 470 ευρω (ανα ατομο), αρα στο κρατος ο καθενας κοστιζει 1070 €, ΑΝΤΙ να δωσουν στον καθενα 800 ευρα στο χερι οπως κανανε με τους αλλους???
αν οντως ειναι ετσι, αυτο σημαινει 50 μυριάκια ευρα ΠΕΤΑΜΕΝΑ. ειναι δυναμόν?

και για να μην αποτρελλαθω ας κλεισω ευθυμα. ενταξει το σκοιλ και τα μετζη του νεουκτη και το λοιμωχθηκαν ειναι τα πιο πιασαρικα, αλλά εγω κυλιστηκα στα πατωματα μ αυτο. για μενα, ειναι το πιο χαόα δειγμα απ ολα.


EVzimbpWAAY8oyb.jpg
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Μπρο ειναι δυνατον ναι...οπως εγραψα και στο δισκορδ

Αυτοι που θα τα παρουν τα 84 εκατομμύρια ευρω (παει λιγοτερο αν βγουν τα διαδικαστικα "εξοδα" δλδ καμια 50αρια μυρια) απο το μαξιλαρι που ειχε φτιαξει ο Τσιπρας με το αιμα μας και δινει ο Κουλης για το "σκοιλ ελικικο" ειναι δυο ατομα:

Νίκος Πιτσούλης που εχει τη μια εταιρεια απο τις 7 που διαχειριζονται τα προγραμματα (ο τυπος χωρις πλακα επαιρνε λεφτα με μια ΜΚΟ -απο την Γενικη Γραμματεια της Νεας γενιας- για την εκπαίδευση Ινδιάνων στον οικοτουρισμό και την προστασία του Αμαζονίου)

Μανωλίτση Θεοδώρα που της ανηκουν οι αλλες 6 εταιρειες, με τσιρακια που εχουν 2 ονοματα: Χαράλαμπος Ζαφειρόπουλος (25 χρονια εμπειριας στην τηλεκπαιδευση, δλδ απο το 1995...ο τυπος πρπ να ανηκε στην ερευνητικη ομαδα της Google...α οχι η google ιδρυθηκε το 1998) και Χρήστος Λάζαρης(καμια ινφο)


ετσι για να ξερουμε που πηγαν τα λεφτα οταν μας λενε οτι ξαναδιαλυθηκε η οικονομια και χρειαζεται να φαμε μειωση μισθου κατα 30%


edit: Τεχνη την εποχη της γριπης με τιτλο "man violating quarantine at the beach in Rimini, Italy "

ezn6ewxlgkt41.jpg
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Σωστά κατάλαβες.

Η αιτιολογία είναι πως είναι από λεφτά του ΕΣΠΑ που λιμνάζανε και θα γυρνούσαν στην ευρωπαϊκή ένωση άμα δεν τα κάναμε κάτι, οπότε τα δώσαμε στα κολλητάρια της παρούσας κυβέρνησης στα ΚΕΚ και χαρτζιλίκι στο "επιστημονικό προσωπικό" της χώρας χωρίς να επιβαρύνουμε (πολύ) τον κρατικό προϋπολογισμό (ο οποίος συμμετέχει με μόνο το 15% του συνολικού κόστους των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι 27 εκατομμύρια). Αυτά επίσημα από το στόμα του Άδωνι, δεν φαντάζομαι να με ρωτήσεις ποιανού Άδωνι.

Κοινώς, βγαίνει υπουργός της κυβέρνησης και λέει επίσημα ότι πάμε να φάμε τα λεφτά των κουτόφραγκων της ΕΕ, και δεν τρέχει τίποτα - για την ώρα όντως μια και οι υπόλοιποι της ΕΕ έχουν άλλα ζόρια, αλλά ο πιθανός απολογισμός θα έχει πλάκα. Αλλά αυτά είναι για μετά, τώρα να πέφτει το παραδάκι παρακαλώ, και εγώ από αυτά περιμένω...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Λελο, όπως στήνουν έναν πόλεμο και χρεωκοπουν τα κράτη για ένα ιδανικό, έτσι τα χρεωκοπουν και τώρα για την υγεία. Όπως ρίχνουν τα λεφτά στα εξοπλιστικά, ρίχνουν και στην υγεία. Και όπως μετά πρέπει να δουλέψουμε όλοι εμείς με συνθήκες πείνας για να οικοδομήσουμε ένα νέο κόσμο, έτσι και τώρα θα βάλουμε πλάτη.
Δεν ξέρω αν με πιάνεις...
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Μεγαλε Παλιε Ενα, εμεις τα πληρωνουμε και θα τσεκαρουν αν γιναν καλα τα πραματα (που δεν εγιναν )και ισως τοτε μας δωσουν απο ΕΚΤ (που δε θα μας δωσουν).

Συμφωνα με τη προσκληση που δημοσιευτηκε στο Διαυγεια:

Η Δράση χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους (ΣΑΕ Ε034 κωδικός έργου 50548764) και δύναται να συγχρηματοδοτηθεί εφόσον ολοκληρωθούν οι διαχειριστικές ενέργειες, από το Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία", με πόρους της Ελλάδας και της
Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και ειδικότερα στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις» και 2Σ «Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού
περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» στο πλαίσιο της επενδυτικής προτεραιότητας 8v.


Οποτε απο τη τσεπη μας τα κλεβουνε
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Από τη δική σας, η δική μου είναι άδεια, οπότε αν τη γεμίσουν θα τους ψηφίσω :p.

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι ο Άδωνις δεν τα είπε σωστά; Μίλα καθαρά tinapeis, αυτό θέλεις να πεις;

Πάντως αν τα δώσουν, δεν θα είναι από ΕΚΤ, δηλαδή δανεικά. Αν, που με αυτά τα καραγκιοζιλίκα δεν το πιστεύω.

Αλλά αυτά είναι για μετά. Τώρα το εξακοσάρι μου, παρακαλώ, kthxbye.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
οχι ΕΚΤ=Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα σορρυ εχουν ιδια αρχικα...ειναι το Ευρωπαικο Κοινωνικο Ταμειο, δεν θα ειναι δανεικα "ενισχυση" θα ειναι... xD
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Λελο, όπως στήνουν έναν πόλεμο και χρεωκοπουν τα κράτη για ένα ιδανικό, έτσι τα χρεωκοπουν και τώρα για την υγεία. Όπως ρίχνουν τα λεφτά στα εξοπλιστικά, ρίχνουν και στην υγεία. Και όπως μετά πρέπει να δουλέψουμε όλοι εμείς με συνθήκες πείνας για να οικοδομήσουμε ένα νέο κόσμο, έτσι και τώρα θα βάλουμε πλάτη.
Δεν ξέρω αν με πιάνεις...
Φιλαρακι, αυτο το πραγμα ειναι μια κατασταση η οποια δεν συμφερει το παγκοσμιο κεντρο ληστων.
Ναι! οι εταιριες που κατασκευαζουν γαντια, μασκες, κωλοχαρτο κτλ ειδαν μια ασπρη μερα.
Ναι! Οι εταιριες που εχουν μπει στον αγωνα για το αναχαιστικο του ιου, θα μεταμορφωθουν σε χρυση μετοχη του αιωνα.

Ο βασικος συμμαχος του ιου ειναι οι διεθνεις παραπεουσες οικονομιες. Εκοβαν απο την υγεια για να τα δωσουν σε τοκους. Η επιδημια εριξε φως στις γυαλινες ριζες της παγκοσμιας οικονομιας. Αυτη την στιγμη ολοι χανουν, ακομα και αυτοι που κερδιζουν απο καπου.... αυτοι χανουν απο καπου αλλου.
Για να καταλαβουμε ποσο σκατα ειναι τα πραγματα και οτι ζουμε σε δυστοπικες κοινωνιες, πρεπει να δουμε την ορολογια που ηρθε με την επιδημια. Η ανοσια της αγελης, που ειναι μια αθωα εκφραση για το οποιος πεθανει πεθανε. Ξαδερφακι της παραπλευρης απωλειας, που στην ουσια λες οτι σκοτωσες αθωους και παιδια, χωρις να το λες.
Στην Αγγλια πηγαν να το εφαρμοσουν αλλα η κατακραυγη τους εμποδισε. ο Μπορις θεωρουσε μικρο το τιμημα να πεθανουν μερικες εκατονταδεςε χιλιαδες.
Στην Σουηδια που στα χαρτια δεν ειναι καπιταλιστικο κρατος, αλλα κρατος προνοιας, το κανουν ηδη. Στην Γερμανια εχουν σχεδιασει ηδη πως θα ανοιξουν την οικονομια τους και ο Τραμπ θα την ανοιξει ακομα και αν χρειαστει να βγαλει την εθνοφυλακη στους δρομους.
Αυτο σημαινει οτι καιγονται παρα πολυ αυτοι που τοσα χρονια το επαιζαν cool και εβγαζαν φραγκα απο την δυστηχια.

Μετα την επιδημια, θα βγει ο Κυριακος και ο Πορδοσαλτε να πεισει τον κοσμο οτι η ιδιωτικη υγεια ειναι must και οτι πρεπει να προχωρησουμε το θεμα, οπως κανουν στα ανωτερα κρατη οπως ειναι η Αμερικη, Αγγλια, Ιταλια κ.α Λογικα θα κατσει να σκεφτει κατι υβριδικο.
Αν γονατισει η ευρωπαικη οικονομια, τι θα κανει η ΕΚΤ; θα ριξει κυρωσεις σε ολη την Ευρωπη; και ποιο κρατος θα ασκησει πιεσεις;
Ειναι δυσκολο το θεμα.


Σωστά κατάλαβες.

Η αιτιολογία είναι πως είναι από λεφτά του ΕΣΠΑ που λιμνάζανε και θα γυρνούσαν στην ευρωπαϊκή ένωση άμα δεν τα κάναμε κάτι, οπότε τα δώσαμε στα κολλητάρια της παρούσας κυβέρνησης στα ΚΕΚ και χαρτζιλίκι στο "επιστημονικό προσωπικό" της χώρας χωρίς να επιβαρύνουμε (πολύ) τον κρατικό προϋπολογισμό (ο οποίος συμμετέχει με μόνο το 15% του συνολικού κόστους των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι 27 εκατομμύρια). Αυτά επίσημα από το στόμα του Άδωνι, δεν φαντάζομαι να με ρωτήσεις ποιανού Άδωνι.

Κοινώς, βγαίνει υπουργός της κυβέρνησης και λέει επίσημα ότι πάμε να φάμε τα λεφτά των κουτόφραγκων της ΕΕ, και δεν τρέχει τίποτα - για την ώρα όντως μια και οι υπόλοιποι της ΕΕ έχουν άλλα ζόρια, αλλά ο πιθανός απολογισμός θα έχει πλάκα. Αλλά αυτά είναι για μετά, τώρα να πέφτει το παραδάκι παρακαλώ, και εγώ από αυτά περιμένω...
Και τωρα πρεπει να πιστεψουμε τον Αδωνι; πως θα γινει αυτο;
Εγω βλεπω οτι χαρισαν μοιρασαν λεφτα σε οσους ηθελαν, για το καλο του λαου.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Ποιος είπε όχι; Το μόνο που συζητάμε είναι από ποια τσέπη θα μας τα κλέψουν, μόνο τη δική μας ή από αυτή που συμμετέχουμε μαζί με άλλους της ΕΕ.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ναι, εχω πολλες αποριες σημερα.
μπορει καποιος με τις βασικες γνωσεις ψυχολογιας της μαζας να μου εξηγησει πως διαλο λειτουργει το σχημα:

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ σε καποιον να κανει κατι δρωντας απολυτως κατασταλτικα και καθε 3 λεπτα με το ρολοι προβαλλω απ ολα τα γαμημενα (σορυ αδμινς) καναλια, τα ΙΔΙΑ διαφημιστικα μηνυματα που τον ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ τρυφερα να μην το κανει και του δινουν συγχαρητηρια που δεν το κανει. ΟΛ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ.
πως γκενεν αυτο?

επισης επιτηδες και με τα επιπεδα μαζοχισμου μου να εχουν ξεπερασει προ πολλου το σημειο χωρις επιστροφη, παρακολουθω ολα τα δελτια ειδησεων σε ολα τα καναλια με ξεφρενο ζαπινγκ. δεν εχω βρει ακομα ενα (1) που να πει μιση κουβεντα, μια λεξη, εστω και σε επιπεδο χαριτωμενιας η χαβαλε για το σκοιλ ελικικου. αντιθετα ακουσα δεκαδες φορες φρασεις τυπου: "ραγιζουν καρδιες τα μηνυματα του ταδε παπα που απευθυνθηκε στους πιστους απ το φουμπου" κλπ. σχεδον κλαιω απο ανημπορη οργη.

αυτοι οι 2 μηνες μου εδειξαν οτι ο μεγαλος αδρεφος ειναι Εδω, και το χειροτερο ο ελληνας εχει αμνοποιηθει σε ποσοστα κορεας, υπακουει εθελοντικα σε οτι παρανοικο του ζητηθει/απαιτηθει αγελοειδως (και χωρις ανοσία, αλλα με τεραστια ανοησια) και δεν υπαρχει φως πουθενα.
μαυρη απελπισια. δεν την παλευω καθολου.
 
Top Bottom