Steel_Havoc wrote:
Το αγόρασα στις πρόσφατες εκπτώσεις του Steam και δεν ειχα καμμιά επαφή με το παιχνίδι πριν (αλήθεια έχει campaing η ειναι μόνο multi; ) το πήρα για κάτι ορέξεις για ζομποσπλατεριές που με πιάνουν που και που και αμα κρίνω απο οσα λένε + τις ωρες που το εχουν παίξει οσοι το έχουν πρέπει να ειναι καλό, όπως και να'χει πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να ενθουσιάζομαι η όχι...</blockquote>
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχουν βγει ως μία κυκλοφορία (το 2 ουσιαστικά είναι μια αρκετή βελτιωμένη έκδοση του πρώτου με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, το 1 βέβαια υπερέχει σε ατμόσφαιρα), το περιεχόμενο στο single είναι γύρω στις 10-12 ώρες και για τα 2, υπάρχουν βέβαια κι αρκετές ποιοτικές fan-made campaigns που αυξάνουν αρκετά τη διάρκεια. Το ζουμί όμως των παιχνιδιών είναι στο co-op. H dynamic A.I. του παιχνιδιού είναι απίστευτη, είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος DM που παρακολουθεί τους παίκτες, τους στέλνει κύματα εχθρών αν καθυστερούν, special infected σε αυτούς που την είδαν μοναχικοί καπόηδες® κτλ. Γενικά αν παίζεις συνεργατικά και μένεις κοντά στην ομάδα δε θα έχεις πρόβλημα. Τώρα όσο για τα τρολς που χαλάνε το παιχνίδι, ευτυχώς δεν είναι πολλά (εμένα μου έχουν τύχει 5-6 περιπτώσεις τέτοιων ατόμων, για παράδειγμα ήταν ένας που μας πήρε τα medkits και τα "έκαψε" απανωτά χωρίς να τα χρειάζεται). Ε, report αρχικά, και μετά kick και ησυχάζεις μια και καλή. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές έχω πέσει με πραγματικά καλούς παίκτες που βοηθάνε. Αν με πετύχεις steam και ψήνεσαι για κανα co-op , πες μου. :cheers: