L4D3 leak...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

grmadness

Lich
Approval of the Admiral
Δεν ήξερα που να το αναρτήσω, οπότε ανοίγω thread με την ελπίδα να μην υπάρχει ήδη.
http://pixelapocalypse.ctrlalttech.com/whoops-tour-of-valve-leads-to-left-4-dead-3-leak/" class="bbcode_url">Leak.

Αν βγει αυτό πριν το HL3 ο Ναύαρχος θα κλαίει με μαύρο δάκρυ... lol

Πρέπει να 'χει καναδυό βδομάδες που έσκασε μύτη ένα tease από developer της Valve για το L4D3, το οποίο και πόσταρα κάπου εδώ μέσα, μάλλον στο γενικό τόπικ για το Steam. Μετά από 'κείνο δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση ότι φτιάχνουν L4D3. Και αν αρχίζει να σκάει μύτη εδώ κι εκεί, φαίνεται σίγουρο ότι θα βγει πριν τον βούπα τον Φρήμαν, όπως τον αποκαλούν κάτι γκόμπλιν εδώ μέσα. :starwars:

For the record, σε αυτό αναφέρομαι.
https://vine.co/v/hKn79z7du2V

Είναι τρολεροί εκεί στη Valve, γι'αυτό τους αγαπάμε.

ΕDIT: OMG DOUBLE POSTER NOOB

Adhan wrote:
Αν βγει αυτό πριν το HL3 ο Ναύαρχος θα κλαίει με μαύρο δάκρυ... lol</blockquote>

Θα πάω να αποκλείσω τα γραφεία της Valve, δεν υποφέρεται άλλο αυτή η κατάσταση :cry:

Το αγόρασα στις πρόσφατες εκπτώσεις του Steam και δεν ειχα καμμιά επαφή με το παιχνίδι πριν (αλήθεια έχει campaing η ειναι μόνο multi; ) το πήρα για κάτι ορέξεις για ζομποσπλατεριές που με πιάνουν που και που και αμα κρίνω απο οσα λένε + τις ωρες που το εχουν παίξει οσοι το έχουν πρέπει να ειναι καλό, όπως και να'χει πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να ενθουσιάζομαι η όχι...

To campaign είναι το ίδιο με το multi, μόνο που παίζεις παρέα με απάλευτα bots. Ξέρω κάτι άτομα που μπορούν να γίνουν πιο απάλευτοι από τα bots, αλλά αυτούς τους πετάς μία μολότοφ στη μάπα και ξεσκάς. Bots have no feelings.

Ααα χμμ, κατάλαβα για να δούμε...
Δηλαδή να περιμένω πολλές μολότοφ στην μάπα ε; :S

Steel_Havoc wrote:
Ααα χμμ, κατάλαβα για να δούμε...
Δηλαδή να περιμένω πολλές μολότοφ στην μάπα ε; :S</blockquote>

Αν βρεις αλλα 3 ατομα απο εδω μεσα που να παιζουν και στησετε skype/teamspeak ή κατι παρομοιο θα ειναι εξαιρετικα εμπειρια

ΥΓ. Αν θες ειμαι μεσα για co-op απο σεπτεμβρη και μετα

Steel_Havoc wrote:
Το αγόρασα στις πρόσφατες εκπτώσεις του Steam και δεν ειχα καμμιά επαφή με το παιχνίδι πριν (αλήθεια έχει campaing η ειναι μόνο multi; ) το πήρα για κάτι ορέξεις για ζομποσπλατεριές που με πιάνουν που και που και αμα κρίνω απο οσα λένε + τις ωρες που το εχουν παίξει οσοι το έχουν πρέπει να ειναι καλό, όπως και να'χει πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να ενθουσιάζομαι η όχι...</blockquote>

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχουν βγει ως μία κυκλοφορία (το 2 ουσιαστικά είναι μια αρκετή βελτιωμένη έκδοση του πρώτου με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, το 1 βέβαια υπερέχει σε ατμόσφαιρα), το περιεχόμενο στο single είναι γύρω στις 10-12 ώρες και για τα 2, υπάρχουν βέβαια κι αρκετές ποιοτικές fan-made campaigns που αυξάνουν αρκετά τη διάρκεια. Το ζουμί όμως των παιχνιδιών είναι στο co-op. H dynamic A.I. του παιχνιδιού είναι απίστευτη, είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος DM που παρακολουθεί τους παίκτες, τους στέλνει κύματα εχθρών αν καθυστερούν, special infected σε αυτούς που την είδαν μοναχικοί καπόηδες® κτλ. Γενικά αν παίζεις συνεργατικά και μένεις κοντά στην ομάδα δε θα έχεις πρόβλημα. Τώρα όσο για τα τρολς που χαλάνε το παιχνίδι, ευτυχώς δεν είναι πολλά (εμένα μου έχουν τύχει 5-6 περιπτώσεις τέτοιων ατόμων, για παράδειγμα ήταν ένας που μας πήρε τα medkits και τα "έκαψε" απανωτά χωρίς να τα χρειάζεται). Ε, report αρχικά, και μετά kick και ησυχάζεις μια και καλή. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές έχω πέσει με πραγματικά καλούς παίκτες που βοηθάνε. Αν με πετύχεις steam και ψήνεσαι για κανα co-op , πες μου. :cheers:

Όντως, στο 1 τα ζόμπια ήταν πιο "ζωηρά", πιο επιθετικά, όπως έπρεπε, και όλη η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Και από special infected, η milfάρα Witch θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε οποιοδήποτε Survival/horror game. Όσον αφορά το co-op, μιλάμε για τρελό χαβαλέ. Και αν βρώ χρόνο, count me in brothers.

Coop αποκλειστικά με φίλους, ή έστω με γνωστούς. Στα τυφλά σταμάτησα καιρό να πηγαίνω, ευτυχώς υπάρχουν κάποια κατεστραμένα coop buddies στην friend list και δεν ξεμένω.

Όσο για τα custom maps, ανεβαίνει τρομακτικά ο χρόνος ενασχόλησης αν έχεις το μικρόβιο, γιατί υπάρχει πραγματικά εξαιρετικό υλικό εκεί έξω. Αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να δουν κάτι που δεν έχει φτιάξει η Valve. Για κάποιο λόγο την πλειοψηφία την τρομάζει η ιδέα να παίξουν map που δεν είναι official, μόνο να ήξεραν τι χάνουν. Προσωπικά έχω στα backup τριψήφιο αριθμό από custom campaigns, τα οποία ξεχώρισα από τόνους σαβούρας και τα θεωρώ όλα ένα κι ένα.

Btw, πάει αρκετός καιρός που το άφησα το game για να δω και τίποτα άλλο, αλλά ίσως το ξαναβάλω αν δω να παίζετε.

Back