What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Λαμπάδα Χρονομάντης, για να κάψεις τα μαλλιά της γριας

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Την ερχόμενη Παρασκευή κάποιοι δεν θα τρώνε ούτε ψωμί. Εγώ θα ψήσω όμως γιατί έχω γενέθλια. Φυσικά παρότι πολλοί έχουν δει τον Χρονομάντη να ψένει αρνιά, κανείς δεν έμαθε ποτέ πόσα κεριά βάζει πάνω στην μοσχαροκεφαλή.<br>Παρόλα αυτά, αποφάσισα αυτή τη φορά να μην φάω μόνος μου το αρνί και αφού δεν μπορώ να κληρώσω κοψίδια, εκτός και έρθετε κατά δω, θα δώσω ένα κλειδί για το The Evil Within. Μαθαίνω ότι είναι πολύ καλό, οπότε συνδυάζεται άψογα με τις φωταψίες του Σαββάτου για όποιον φοβάται.<br><br>Όποιος πέσει μέσα στη μαντεψιά, θα πάρει σειρά προτεραιότητας στο γκίβαουέι που δεν έγινε ποτέ για το σιδερένιο γιλέκο, λόγω ανωτέρας βίας  :ninja:<br><br>Συμμετοχές δεχόμαστε από όσους έχουν πάνω από 50 ποστς, εξαιρεούνται οι χελώνες, ενώ η δε κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά το καταβρόχθισμα της Κυριακής. Δεν ξέρω πότε, ότι ώρα συνέρθω. Για τις συμμεετοχές έχετε καιρό έχετε μέχρι να γένει η κλήρωσις. Σκεφτόμουν η κλειροτίδα να μοιάζει με κλειτορίδα, αλλά δεν βρίσκω τρόπο. Υπόσχομαι πάντως να μην είναι ένα πεζό random. Κάτι έχω σκεφτεί. Τα υπόλοιπα στο βίντεο.<br><br>ΥΓ: Ναι έπρεπε να μπει στις αγγελίες, αλλά σκεφτόμουν το κρέας που θα αχνίζει και ξεχάστηκα
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,234
O λαβει και ο γκουσγκου εγκρινουν.... Give it away  :salute:
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Ωραίος! Χρόνια Πολλά μαν! Μην με βάλεις στην κλήρωση.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Μου έκανες το καλύτερό δώρο γενεθλίων που έχω λάβει!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Πολύχρονο(μάντη)ς! Μην με βάλεις στην κλήρωση.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Θα ερχόμουν για τα κοψίδια αλλά είμαι σίγουρος οτι θα με βάλεις να σε δω να αποκεφαλίζεις το αρνί με Broadsword και μετά να το γδέρνεις οπότε άστο καλύτερα  :w00t:<br>Χρόνια Πολλά και να σε χαιρόμαστε  :salute:<br>Μην με βάλεις στην κλήρωση, τον έχω τον παιχνίδαρο.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑ ΧΡΟΝΟMANCY!!!! <br>Φέτος πας ενάντια στο δεδομένο.<br>Αλήθεια που βρίσκεσαι?<br>Δεν γίνεται λόγος για την συμμετοχή μου στην κλήρωση γιατί έχουν πέσει διαβάσματα και δεν λέει να τα αφήσω , ή  ό,τι θες εσύ.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Χρόνια πολλά προκαταβολικά μεγάλε!! <br>Τα πάντα όλα εύχομαι  :drinks:<br><br>Μη με βάλεις στη κλήρωση, αν και παιχνιδάρα δε παίζει να προλάβω να το παίξω μέσα στο 2017 με τόσα που έχω μαζέψει  :pP<br><br>Πάντως αν κόψεις το αρνί με broadsword παρακαλώ πολύ να μας ανεβάσεις βίντεο...  :mosh:
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
χρονια πολλα Χρονο!!  :drinks: <br><br>μεσα για την κληρωση  :thumbsup:
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Χρόνια πολλά αγορίνα, οτι ποθείς εύχομαι, με καλό το πτυχίο! Μέσα για την κλήρωση  :drinks:
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Χρόνια πολλά φίλε chronomancy, να σε χαίρονται οι άνθρωποι που αγαπάς και σ&#039; αγαπάνε  :drinks:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Χρόνια πολλά φίλε με υγεία. Καλά κουράγια σε όποιον το κερδίσει  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Χρόνια πολλά και καλά χρόνο.. πάντα με υγεία!  :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: Εύγε και μέσα για το giveaway!  :thumbsup:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μοϊκανικέ φιλόσοφε, εύχομαι πολύχρονος να είσαι και πάντα δέκτης και πάροχος πλείστων ηδονών, αυτά δηλαδή αν επιβιώσεις το λεφούσι με τα δικράνια στο χωριό, μετά από το τσίκνισμά σου.<br>Μη με βάλεις στην <strike>κλητορίδα</strike> <strike>θυρίδα</strike> λαχειοφόρο για γιαπωνέζικη χορορ ανωμαλία, δεν προλαβαίνω καν.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Xρόνια πολλά bro! Εκτός κληρώσεως, δεν είμαι πια για αυτά τα σασπένς τα πώς τα λέτε. Ότι ποθείς κι εύχομαι ολόψυχα την Κυριακή να φαγοπιείς τόσο, που να ξεχάσεις το giveaway.<br><br>Κι εις ανώτερα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
χρονια πολλα μαν πολυχρονος ο/ στην αρχη νόμιζα οτι λάνσαρες δικια λαμπάδα στην αγορά για να κάψουμε μερικα μαλλιά καλύτερα. δεν ειναι αναγκη να με βάλεις στην κλήρωση αρκούμε με βιντεο πως σφάζεις τα κοψίδια και πως τα ψηνεις την ωρα που θα περνάει ο επιτάφιος.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Κρόνο πολύχρονος με υγεία!  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Mη με βάλεις στην κλήρωση, επιβεβαιώνω πως έχει πολλά να πει στους horror fans το EW.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
Χρονια πολλα ρε μαν. Μπηκα επειδη ειχα την ιδια εντυπωση. Ντου σε μαλλια με φλογιδια. Λεω θα ανοιξε κανενα μαγαζι με περουκες ή με πυροσβεστηρες ή και με τα δυο.<br>Δεν θα αντεξει η καρδια μου αλλη κληρωση.
 
Top Bottom