Την ερχόμενη Παρασκευή κάποιοι δεν θα τρώνε ούτε ψωμί. Εγώ θα ψήσω όμως γιατί έχω γενέθλια. Φυσικά παρότι πολλοί έχουν δει τον Χρονομάντη να ψένει αρνιά, κανείς δεν έμαθε ποτέ πόσα κεριά βάζει πάνω στην μοσχαροκεφαλή.<br>Παρόλα αυτά, αποφάσισα αυτή τη φορά να μην φάω μόνος μου το αρνί και αφού δεν μπορώ να κληρώσω κοψίδια, εκτός και έρθετε κατά δω, θα δώσω ένα κλειδί για το The Evil Within. Μαθαίνω ότι είναι πολύ καλό, οπότε συνδυάζεται άψογα με τις φωταψίες του Σαββάτου για όποιον φοβάται.<br><br>Όποιος πέσει μέσα στη μαντεψιά, θα πάρει σειρά προτεραιότητας στο γκίβαουέι που δεν έγινε ποτέ για το σιδερένιο γιλέκο, λόγω ανωτέρας βίας :ninja:<br><br>Συμμετοχές δεχόμαστε από όσους έχουν πάνω από 50 ποστς, εξαιρεούνται οι χελώνες, ενώ η δε κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά το καταβρόχθισμα της Κυριακής. Δεν ξέρω πότε, ότι ώρα συνέρθω. Για τις συμμεετοχές έχετε καιρό έχετε μέχρι να γένει η κλήρωσις. Σκεφτόμουν η κλειροτίδα να μοιάζει με κλειτορίδα, αλλά δεν βρίσκω τρόπο. Υπόσχομαι πάντως να μην είναι ένα πεζό random. Κάτι έχω σκεφτεί. Τα υπόλοιπα στο βίντεο.<br><br>ΥΓ: Ναι έπρεπε να μπει στις αγγελίες, αλλά σκεφτόμουν το κρέας που θα αχνίζει και ξεχάστηκα