Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά δεν το συζητάμε, στην αποστολή του blacksite θα έχουν σίγουρα θέση ο/η παλιός/α @Bathory και ο ηγέτης μας @Dim Gian Bot . Μάλλον και ο @tinapeis πού έχει πολύ καλά skills, απλώς θα του φορέσουμε κανένα mind shield καλού κακού. Ιδανικά θα ήθελα να έχουμε ανεβάσει κάποιον σε Captain ώστε να ξεκλειδώσουμε τον έκτο στρατιώτη.

Ή ταν ή τα πιτάν.... :Ρ

Ναύαρχέ μου, μη στενοχωριέσαι. Σε αυτή την αποστολή ξεκίνησες με γκολ από τα αποδυτήρια. Η ομάδα είναι αρκετά πίσω από τεχνολογικής άποψης και χρειαζόσουν αρκετά μεγάλη δύναμη πυρός (και μπόλικα medikits) για να τα βγάλεις πέρα στην προκειμένη περίπτωση. Καλά που έκανες abort την αποστολή και γλίτωσαν τα υπόλοιπα παιδιά...

Εγώ θα περίμενα λίιιιγο ακόμα για να εξοπλίσω καλύτερα την ομάδα (αλήθεια, βοηθάει καθόλου το Black Market;;;...) και μετά θα πήγαινα στο blacksite, αλλά ΟΚ, δεν είναι και απαγορευτικό.

Απορία: Σίγουρα ο @Артём ήταν Mind Controlled όταν τη μπουμπούνησε στον @ccwr ;... :Ρ

Πάντως απο δω και πέρα όποτε ακούω: "αλλο ενα γυρο" θα σκέφτομαι τον Admiral. :ROFLMAO:
Είτε βρίσκομαι σε σουβλατζίδικο, είτε σε μπαράκι ή ακόμη και σε τσιπουράδικο θα τρώω/ πίνω και ένα στην υγειά σου.🍻🍗

Ή ταν ή τα πιτάν.... :Ρ

Ναύαρχέ μου, μη στενοχωριέσαι. Σε αυτή την αποστολή ξεκίνησες με γκολ από τα αποδυτήρια. Η ομάδα είναι αρκετά πίσω από τεχνολογικής άποψης και χρειαζόσουν αρκετά μεγάλη δύναμη πυρός (και μπόλικα medikits) για να τα βγάλεις πέρα στην προκειμένη περίπτωση. Καλά που έκανες abort την αποστολή και γλίτωσαν τα υπόλοιπα παιδιά...

Εγώ θα περίμενα λίιιιγο ακόμα για να εξοπλίσω καλύτερα την ομάδα (αλήθεια, βοηθάει καθόλου το Black Market;;;...) και μετά θα πήγαινα στο blacksite, αλλά ΟΚ, δεν είναι και απαγορευτικό.

Απορία: Σίγουρα ο @Артём ήταν Mind Controlled όταν τη μπουμπούνησε στον @ccwr ;... :Ρ

Ναι, το Black Market βοήθησε εν μέρει γιατί είχε προς πώληση Heavy Weapon Fragments οπότε τουλάχιστον κάναμε upgrade τα sniper rifles. Δυστυχώς επειδή το στοκ ανανεώνεται μια φορά τον in-game μήνα θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι να εμφανιστεί η resource που θέλουμε απεγνωσμένα (Light Weapon Fragments), ενώ δεν είδα ποτέ μέχρι τώρα να έχει corpses οπότε είμαστε ακόμα εγκλωβισμένοι χωρίς armor.

"Μάστορα, πιάσε έναν γύρο ακόμα"

@Dark Archon :

Fl57n6E.gif

@Admiral τα μπινελίκια γενικώς δεν τα χρησιμοποιείς στην ζωή σου ή κρατιέσαι επειδή ανεβάζεις στο youtube; Γιατί αν υπήρχε ένα run για μπινελίκια ήταν αυτό και, πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως κρατήθηκες ρε συ.

@Admiral τα μπινελίκια γενικώς δεν τα χρησιμοποιείς στην ζωή σου ή κρατιέσαι επειδή ανεβάζεις στο youtube; Γιατί αν υπήρχε ένα run για μπινελίκια ήταν αυτό και, πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως κρατήθηκες ρε συ.

Όντως δεν βρίζω καθόλου και στην offline ζωή μου, γι' αυτό τα videos βγαίνουν family friendly. Αυτά συμβαίνουν όταν μεγαλώνεις με τον Captain Picard ως πρότυπο. :)

Με την ευκαιρία, στην επόμενη αποστολή θα παραταχθούν οι @tommas ,@Bathory ,@j_lynx ,@Ultimus και εσύ @Hank Chinnaski . Δε χρειάζεται να εξηγήσω πόσο σημαντική είναι μετά την παταγώδη αποτυχία της προηγούμενης. Την έπαιξα σήμερα το απόγευμα (την αποστολή) και συνέβησαν πάλι α-πισ-τευ-τα πράγματα. Ένα spoiler για όσους έχουν το κουράγιο να το διαβάσουν:

Αναγκάστηκα ΠΑΛΙ να επιλέξω ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει μένοντας πίσω.

Επειδή δεν το ξέρω το παιχνίδι, σκοπός του παιχνιδιού είναι
στο τέλος του να μείνει μόνος ένας ζωντανός;! :confused:

Περίπου. Ο σκοπός είναι να μην μείνει κανένας αλλά να έχουν πέσει ένδοξα, αφού έχουν αστοχήσει πρώτα σε βολή με 95% πιθανότητα ευστοχίας.

Αυτά συμβαίνουν όταν μεγαλώνεις με τον Captain Picard ως πρότυπο. :)
Αναγκάστηκα ΠΑΛΙ να επιλέξω ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει μένοντας πίσω.

Merde.

Κι εγώ τη μία φορά στα επτά χρόνια που θα μου έρθει να βρίσω, στα γαλλικά το κάνω :poop:

Τις επταετίες γενικώς δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι.

Εγώ πάντως αν έπαιζα αυτή την αποστολή, το βιντεάκι θα έβγαινε PEGI 18 στο τρίλεπτο. Είναι λες και στα μάζευε από τις άλλες αποστολές ρε συ τα miss.

Τις επταετίες γενικώς δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι.

Εγώ πάντως αν έπαιζα αυτή την αποστολή, το βιντεάκι θα έβγαινε PEGI 18 στο τρίλεπτο. Είναι λες και στα μάζευε από τις άλλες αποστολές ρε συ τα miss.

Πραγματικά ήταν σκέτη κόλαση, μη μου το θυμίζεις! Ας ακούσουμε ένα άσχετο τραγουδάκι να χαλαρώσουμε.

Πραγματικά ήταν σκέτη κόλαση, μη μου το θυμίζεις! Ας ακούσουμε ένα άσχετο τραγουδάκι να χαλαρώσουμε.

Προσπαθείς να μου πεις κάτι; Μήπως το επόμενο βίντεο να μην το δω ποτέ;

Προσπαθείς να μου πεις κάτι; Μήπως το επόμενο βίντεο να μην το δω ποτέ;

Όχι, τα βίντεο πάντα αφορούν την ομάδα και αποστολή συνολικά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα πρέπει να σε ανακουφίσει αυτό.

Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο, έχω αποφύγει τα σπόιλερ και όλα τα υπόλοιπα τα έχω διαβάσει στα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι έγινε τής τανας το κάγκελο.

Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο, έχω αποφύγει τα σπόιλερ και όλα τα υπόλοιπα τα έχω διαβάσει στα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι έγινε τής τανας το κάγκελο.

Δεν μπαίνω ποτέ στο θρεντ αν δεν δω το βίντεο. Οι άνθρωποι εδώ μέσα δεν σέβονται το δικαίωμά μας σε ένα spoiler free let’s play.

Back