Let's Play XCOM! Εκδήλωση ενδιαφέροντος και επιλογή παιχνιδιού

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Θέλω retroactively το badge που κέρδισα στο Pc Master x-com let's play!

Τι εννοείτε, δεν θυμάστε τίποτα; Ήμουν ο σκληρός καριόλης που είχε μαζέψει όλα τα revenge kills, και του απονεμήθηκε το προσωνύμιο The Punisher.

Τι πα να πει, δεν μετράει άμα είχα άλλο username? Τι εννοείς, ήταν ένα αθώο αστείο και εγώ στο μυαλό μου έστησα ολόκληρο award ceremony?

Εντάξει, εντάξει, άπιστοι Θωμάδες, είμαι έτοιμος να σας μάθω μπαλίτσα και να τα κάνω όλα από την αρχή.

Και τι εννοείς, ποιο παιχνίδι; Όλα, μέχρι την τελική νίκη!

Μέσα και γω. Long War 2 που δεν το κατάφερα ποτέ αξιοπρεπώς και το έχω άχτι

Βάλε και μένα μέσα.
Θα πεθάνουμε όλοι (απο corona alien :ROFLMAO: ), οπότε παίξε όποιο θέλεις,

Xcom lets play και να λείπω?

Long war 2 από μένα

Βλέπω πως έχει σχηματιστεί ένα κονσένσους για το XCOM 2, οπότε τώρα το ερώτημα είναι Long War 2 ή War of the Chosen (πιθανώς με mods). Το μόνο που με προβληματίζει για Long War 2 είναι ότι δεν υπάρχει ακόμη έκδοση για το War of the Chosen οπότε τρέχει στη μηχανή του original XCOM 2 που είχε διάφορα προβλήματα απόδοσης. Θα κάνω ένα τεστ του Long War 2 όταν κατέβει το XCOM 2, να δω αν τρέχει ικανοποιητικά και βλέπουμε. @Bathory , @jonirenicus13 , έχετε υπόψη σας ενδιαφέροντα mods για το War of the Chosen?

@Bathory , @jonirenicus13 , έχετε υπόψη σας ενδιαφέροντα mods για το War of the Chosen?

Δεν έχεις κάνει ποτέ modded campaign; :O
Ε έχουμε κάτι λίγα ναι πες αριθμο να σταματήσουμε :trollface:

Λογικά θα θες gameplay mods, αλλά αν θες σου λέμε customization και QoL mods.
Όχι το Long War 2, γιατί αποκλείει το WotC. Στη θέση του προτείνω το A Better Advent, το οποίο επιτρέπει να βάλεις κι άλλα mods, ενώ το LW2 είναι ασύμβατο με τα περισσότερα.

Last edited:
Ωω υπέρχη πρωτοβουλία! Μέσα και εγώ :cool:
Από παιχνίδι ψηφίζω Long War 2 (αν και εννοείται δε με πειράζει ό,τι και να παίξεις!).

Επειδη νιουμπης,μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας πως γινεται το παιξιμο μουλτι στο X-com;

Λογικα ειναι μεχρι ορισμενο αριθμο ατομων (για να γινεται κουβεντα και για κληρωση και αναπληρωση παικτων--καλη φαση αυτο)

Αλλα ποιος θα φτιαχνει τη βαση; Οι αποστολες πως παιζονται (δεν εχω βρει κανα βιντεο γιουτουμπ για να δω)

Τα ωραρια παιξιματος πως θα κυμαινονται; Ευελικτα η σταθερα με consensus ολων των παρεβρικομενων;

Ο κουρεας μου γιατι εκανε αυξηση στο κουρεμα;

Δεν πρόκειται για κάποιο μούλτι σέσσιον εν προκειμένω. Θα παίζει μόνος του ο Admiral, και απλώς θα δώσει στους squad members του ονόματα χρηστών για αυξημένο comedy (ή drama) value.

Δεν υποστηρίζει multi το X-COM.

Θα είναι single-player Let's Play όπου η ομάδα θα απαρτίζεται από μέλη της κοινότητας! Και ας έχουμε εμπιστοσύνη ότι ο Admiral δεν θα βγάλει τα απωθημένα του σε όσους στήριξαν το RTwP ανά καιρούς.

Δεν έχεις κάνει ποτέ modded campaign; :O
Ε έχουμε κάτι λίγα ναι πες αριθμο να σταματήσουμε :trollface:

Τι να κάνω, πρέπει να τα παρουσιάζουμε vanilla για τις ανάγκες των review! Δες πιο κάτω την απάντηση στον Irenicus και κάνε προτάσεις!

Λογικά θα θες gameplay mods, αλλά αν θες σου λέμε customization και QoL mods.
Όχι το Long War 2, γιατί αποκλείει το WotC. Στη θέση του προτείνω το A Better Advent, το οποίο επιτρέπει να βάλεις κι άλλα mods, ενώ το LW2 είναι ασύμβατο με τα περισσότερα.

Τώρα πριν από λίγο κοιτούσα το A Better Everything, που περιλαμβάνει διάφορα Mods της σειράς.

Θα ήταν καλή επιλογή; Τι άλλο υπάρχει ως πρόταση για το War of the Chosen;

Ναύαρχος κερνάει Ναύαρχος πίνει δηλαδή... :Ρ

Δε βάζουμε και τίποτα στοιχήματα για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον; :Ρ

Τελειο!!! Τον δικο μου πλιζ καντονα πιστολερο απλο...generic τυπακι και αν ανοιξει το psychic κανε μου πειραματα και ραμματα!

Εγώ θα ήθελα να είμαι σναϊπεράς, αλλά αν ο Ναύαρχος έχει άλλα σχέδια για μένα, νο πρόβλεμ.

Εγώ θα ήθελα να είμαι σναϊπεράς, αλλά αν ο Ναύαρχος έχει άλλα σχέδια για μένα, νο πρόβλεμ.
Δεν εξαρτάται από τον admiral τι κλάση θα είναι ο καθένας. Στο 1o level είμαστε όλοι rookies και η κλάση δίνεται αυτόματα από το παιχνίδι όταν ανέβουμε επίπεδο.
Εκτός και αν μας φτιάξει και μας προσθέσει στο character pool που εκεί αποφασίζει ο ίδιος. Όμως αυτό εχει το μειονέκτημα να πρέπει να δημιουργήσει πολλά στρατιωτάκια για να εχει ελπίδα να μην του πετάξει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια τής campaign και άσχετους από αυτούς που έφτιαξε.

@Admiral το a better everything δεν το εχω δοκιμάσει, αλλά λιγο που το είδα, φαίνεται αρκετά πλούσιο.

Status
Not open for further replies.
Back