Let's Play XCOM! Εκδήλωση ενδιαφέροντος και επιλογή παιχνιδιού

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
At your service.

Ονομα: Hank Chinnaski
Στολή: ταπάντα όλα μαύρα. Αν είναι δύσκολο και για να μας ξεχωρίζεις μαύρο κοκκινο.
Μαλλιά μακριά καστανά και πάλι αν έχει. Αν δεν έχει μακριά κάτι με ακουστικά. Όσο πιο χλωμός γίνεται.

Myrmidonas reporting for duty
Όνομα: Myrmidonas
Γενική εμφάνιση: άρρεν, μελαχρινός με full beard κόκκινου χρώματος και μαύρα κοντά μαλλιά. Και μαύρα γυαλιά αν έχει
Χρώμα στολής: τα 2 primary μαύρο και secondary χρυσό

Νταξ, η στολή του Jon (σε συνδυασμό με το σνάιπερ ράιφλ) τα σπάει!!! Αλλά και αυτή η "αιματηρή" παραλλαγή της Kara είναι σούπερ! Τελικά, κάθε εμφάνιση είναι εξαιρετική! (y)(y)(y)

@Admiral: Αν υπάρχει η δυνατότητα για καπελάκι τύπου τζόκεϊ και ψιλοφουτουριστικά γυαλιά ηλίου στην εμφάνισή μου, θα ήμουν ευτυχής.

Μαλιστα ΣτρατηΓεΕΕΕΕΕ...

ΦφφχαριΣτΩΩΩΩΩ

Οσο πιο κοντα σε looks και attitude με το τυπακι του βιντεο😁

That's more like it!!!
Πολύ ωραίο και το skin του όπλου!

@Admiral: Σόρρυ για το πρήξιμο, αλλά νομίζω ότι του πάει καλύτερα ο συνδυασμός μπλε αεροπορίας/γκρι (αντί μωβ). Αν δεν βαριέσαι, άλλαξέ το, αλλιώς δεν πειράζει,

Τέλειος ο χαρακτήρας! Ευχαριστώ!
(Κρίμα για τα skins των όπλων. Θα φαίνονται ingame άραγε; )

Ευπειθώς αναφέρω, Combat Medic, Artyom Skeletidis.

Αν κάνεις έναν κόπο και βάλεις από το Workshop το [WotC] CoD4: MWR SAS Uniforms με κάνεις όπως παρακάτω (στα έβγαλα screenshots - εχει τα attitudes, voices κλπ κλπ).

Αν όχι, βάλε μου χακί σκούρο με δευτερεύον το μαύρο για πανοπλίες κλπ κλπ.

Προτιμώ να είμαι Combat Medic, αν δεν βολεύει βάνε με χάκερ ή δώσε μου να κουβαλάω ένα μπαζούκα :p

Ευχαριστώ!

Οι classes που θα αποδωθούν στους στρατιώτες είναι random οπότε, ότι σου κάτσει!

@Admiral Όπως ακριβώς τον φανταζόμουν. Και sniper κιόλας, απ' τους αγαπημένους μου. Ούτε παραγγελία να είχα και την κλάση. Και ήδη 2 kills. Σπέρνω τον όλεθρο.

Eίπα να ζητήσω κάτι σαν το άβαταρ μου στο GTAV το οποίο έφτιαξα κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν μου, αν εξαιρέσεις τα τατουάζ, το κούρεμα και γενικά τη διάπλαση σώματος. Αλλά ερχόμενος εδώ με χτύπησε κεραυνός και αποφάσισα ότι θέλω κάτι με μπλε μοϊκάνα ή γενικά πεταχτό μπλε μαλλί, πράσινα μάτια, χρώμα κάτι μεταξύ λευκού και βάτος λόκος γιατί μετά το τρίτο μπάνιο άρχισα να παίρνω χρωματάκι. Είπα να το χοντρύνω ζητώντας λευκά γάντια και ασπροκόκκινα παπούτσια, αλλά μάλλον δεν γίνεται οπότε αυτά τα χρώματα δώσε τα αν θες σε κανά γκάτζετ της επιλογής σου. Ή μη βάλεις τίποτα αν δεν έχει χρωμοκουστομαϊζέσιο στα γκάτζετς. Γενικά όσο γίνεται να πλησιάσουμε το παρακάτω..

latest

Η πρώτη (Non-combat) αποστολή στον χάρτη έδινε rookies, οπότε καλούμε τρεις ακόμα για υπηρεσία!

@Great0ldOne
@tyrion395
@Dark Archon

Παρουσιαστείτε!
Από όλους σας θέλω να μου πείτε κάποια στοιχεία εμφάνισης για να σχεδιάσω ανάλογα τον χαρακτήρα σας:

Όνομα (το nickname στο forum ή κάτι άλλο
Γενική εμφάνιση (φύλο, χρώμα δέρματος και μαλλιού, κόμμωση και πιθανά αξεσουάρ)
Τα χρώματα της στολής σας (δύο, primary και secondary)

...και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τα υλοποιήσω.

@Артём
@soad667
20200510180959_1.jpg

20200510190601_1.jpg

χαχα, πολύ ωραία, τζιτζί και η μάσκα! Ευχαριστούμε! Cannon Fodder READY!

Παρών!

Όνομα: Great0ldOne

Φύλο:

Φαντάσου τον πιο σκληρό καριόλη που μπορείς να φανταστείς. Τώρα φαντάσου τον ακόμα πιο σκληρό. Ε, καμία σχέση. Δερματάκι λευκό σαν χιόνι, και ροζ dreadlocks επειδή το cultural appropriation το ξεπεράσαμε όταν καταστράφηκε ο πολιτισμός. Και θα αφήσω ασχολίαστους τους προδότες που δεν διάλεξαν τα χρώματα του ragequit για τη στολή.

Status
Not open for further replies.
Back