Let's Play XCOM! Εκδήλωση ενδιαφέροντος και επιλογή παιχνιδιού

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Χαμήλωσα τη μουσική λίγο και ανέβασα τον ήχο του παιχνιδιού, νομίζω οπτικοακουστικά είμαστε οκ. Αν δεν προκύψουν real life issues θα ξεκινήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, το mod είναι βάρβαρο!

Όταν έρθει η ώρα να σηκωθώ για προθέρμανση από τον πάγκο, σε βολεύει @Admiral να κάνω export τον χαρακτήρα και να στον στείλω;

Όταν έρθει η ώρα να σηκωθώ για προθέρμανση από τον πάγκο, σε βολεύει @Admiral να κάνω export τον χαρακτήρα και να στον στείλω;

Θα λειτουργήσει με τα mods που έχω περάσει; Αν ναι τότε βεβαίως.

Εκτός και αν θυμάμαι εντελώς λάθος, αυτό γίνεται μόνο μέσω τού character pool και σίγουρα όχι ενώ έχεις ξεκινήσει την campaign.
Επίσης, αν έχω καταλάβει σωστά @Admiral δεν μας έφτιαξες απο το pool, αλλα μας έκανες τις αλλαγές μετά την πρώτη αποστολή με τους φαντάρους που σου έδωσε το παιχνίδι.

Στην περίπτωση που κάνω λάθος, και πάλι θα πρέπει να έχετε τα ίδια mods για να μην υπάρχουν conflicts.

Επίσης, αν έχω καταλάβει σωστά @Admiral δεν μας έφτιαξες απο το pool, αλλα μας έκανες τις αλλαγές μετά την πρώτη αποστολή με τους φαντάρους που σου έδωσε το παιχνίδι.

Σωστά!

Άρα δεν γίνεται σίγουρα αυτο που θέλει ο φίλτατος @Ultimus. Μπορεί απλά να σου στείλει screenshot με τον στρατιώτη που θέλει.

Η εγγραφή της πρώτης αποστολής ολοκληρώθηκε. Η ομάδα που κατεβάσαμε αποτελούταν από Bathory, Kara, Dim Gian Bot και JonIrenicus. Πετύχαμε άραγε το objective της αποστολής; Ποιος/ποια συγκέντρωσε τα περισσότερα kills; Και το πιο σημαντικό, πόσοι γύρισαν πίσω; Ποντάρετε!

Προγνωστικα!!!

Στην αρχή η ομάδα σερνόταν πάνω της, ο @Dim Gian Bot έριχνε συνεχώς misses με αποτέλεσμα να επηρρεάζει τους @kara / @jonirenicus13 που είχαν στην αρχή μέτριο παιχνίδι και υπέστησαν τραυματισμούς, ώσπου ο @Bathory -θεε-παρε-τη-ΠΑΕ έριξε μονόχιτο έναν ADVENT officer και πήρε η ομάδα τα πάνω της και με δύο επιτυχημένα charges και (ας είναι καλά οι χειροβομβίδες) καθαρίσανε τη πίστα απο τους εναπομείναντες troopers.

Αποτέλεσμα
Jonirenicus τραυματίας
όλοι lvl up.
mission accomplished

1η Αποστολή

Επίτευξη Objective: ΝΑΙ
Περισσότερα Kills: JonIrenicus
Πόσοι γύρισαν πίσω: ΟΛΟΙ

"ψιθυριστά για να μην ακούσει ο commander"

Ψιτ, παίδες, δεν είδατε τι συνέβη στον (rip) Okinwade; Και ξεχάσατε ότι έχουμε controller κατάσταση; Και νομίζετε ότι θα γυρίσουν όλοι πίσω;

Το πρώτο επεισόδιο είναι online! Συνεχίζουμε πλέον τη συζήτηση στο επίσημο thread.

Status
Not open for further replies.
Back