manos426f wrote:
Hellion wrote:
Τα κόμματα που έλαβαν πάνω από 1,5% εισπράττουν και κρατική επιχορήγηση.
Πλέον ο Πρόεδρος έχει τον χρόνο αλλά και το χρήμα για να οργανωθεί καλύτερα και να μπούμε στη βουλή στις επόμενες εκλογές.</blockquote>
Επειδή όμως έχει εκφραστεί ατελείωτες φορές εναντίον της κρατικής επιχορήγησης, περιμένω να μη πάρει ούτε ευρώ.</blockquote>
Σήμερα το πρωί που βγήκε να μιλήσει στον Λιάγκα πάντως, δήλωσε πως εξακολουθεί να είναι κατά της κρατικής επιχορήγησης, πως θα ξοδέψει αναγκαστικά ένα μέρος αυτής που θα λάβει (περί τα 700.000 πρέπει να είναι...δεν το λες και λιγο) για να αναβαθμίσει τα πενιχρά γραφεία του και ίσως να ανοίξει και άλλα γραφεία στην Ελλάδα, και το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό θα το κρατήσει ώστε να το επιστρέψει.
Μπογδάνος, Θέμος, Λιάγκας...ξαφνικά άρχισε να ξαναέχει πέραση ο Λεβέντης. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά το αποτέλεσμα να φανεί και στην κάλπη.
Είπε πως τον πήρε και τηλέφωνο ο Γκλέτσος για να του πει "έσφαλα που δεν συνεργάστηκα μαζί σου". Φανταστείτε υπερκόμμα Λεβέντης-Γκλέτσος...χτυπάμε αυτοδυναμία.