What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Life Is Strange

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,441
Ερμαγκάντ, τώρα είδα τι περιλαμβάνει το κουτάτο. Τι το συζητάτε, εδώ θα το ξαναγοράσω κι εγώ που τα έσκασα κανονικά στην ηλεκτρονική.
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
5,620


Northlander wrote:
Αυτά τα spoilers παίζει να είναι η καλύτερη διαφήμιση για να πάω να τσιμπήσω την κουτάτη έκδοση σαν κορασίδα που τσιρίζει μπροστά από το Σάκη.</blockquote>

Να λείπουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί παρακαλώ. Το έχω κάνει pre-order από τότε που μου απάντησε ο Στέφανος στην ερώτηση που έκανα μία σελίδα πίσω. Και όχι δεν ήταν ο Σάκης εκείνος για τον οποίο "τσίριζα" στο γυμνάσιο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Edit Πάντως ΑΝ η συσκευασία της κουτάτης είναι σαν αυτή του Sleeping Dogs (λόγω Square). Στην τελευταία σελίδα του artbook θα έχει θήκη για τα DVD. Θα είναι όλο μαζί δηλαδή.

 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,337
<blockquote>μας αφήνουν αγοράζουμε τα ψηφιακά</blockquote>
Μα δε σε ανάγκασε κανείς να τρέξεις να το πάρεις. Η ανακοίνωση για τη retail βγήκε λίγο μετά την κυκλοφορία του 5ου επεισοδίου, δηλαδή σε λογικό χρονικό πλαίσιο.
Από τη στιγμή που μιλάμε για digital παιχνίδι αρχικώς, ποιος ο λόγος να βιάζεται κανείς? Μήπως θα τους τελείωναν τα αντίτυπα? :deal:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,441


Adhan wrote:
Από τη στιγμή που μιλάμε για digital παιχνίδι αρχικώς, ποιος ο λόγος να βιάζεται κανείς? Μήπως θα τους τελείωναν τα αντίτυπα? :deal:</blockquote>

Τα σπόιλερς. Δεν παίζεται ο κόσμος εκεί έξω, μιλάμε για κακία.

 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,194
To ξεκίνησα κι εγώ και δεν κατάλαβα πότε τελείωσα το πρώτο επεισόδιο. Teen american σαπουνόdrama meets Butterfly Effect; Σαν επεισοδιάρα από Βερόνικα Μαρς με σκάιφάι προεκτάσεις; Και όλα αυτά τίγκα στις pop culture αναφορές;
Νταξ, μίλησε κατευθείαν στο teen κοριτσάκι και στον έφηβο geek μέσα μου. :silly:

Μόνο με Wolf Among Us το συγκρίνω, αν δεν κάνω λάθος μόνο αυτό έχω παίξει απ' τα πονήματα της Telltale.
Και εννοείται το βάζει κάτω και το κάνει μια χαψιά.

Μακάρι να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και στα 4 επόμενα επεισόδια.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Πάθορι (sic), ετοιμάσου για ματζόρε κοκομπλόκο. Θα σου πω μόνο πως τα πρώτα 2-3 επεισόδια είναι ας πούμε τα "αδύναμα" του τίτλου, που αφήνουν και περιθώρια αμφισβήτησης σε κάποιο κακοπροαίρετο. Στα 4 και 5 θα χαζέψεις εντελώς.
 

ccwr

Mind-flayer
Joined
Dec 19, 2012
Messages
1,596
To τέλειωσα κι εγώ προχθές. Νταξ δεν περίμενα να μείνω τόσο μαμακας. Φοβερός σχεδιασμός, αισθητική, παραγωγή... Το σενάριο που έχει και την μεγαλύτερη σημασία σε κρατάει εκεί, αν και θα ήθελα, στα τελευταία μέρη, να μπλέκει περισσότερο η μακαρονάδα, για να το χαρακτηρίσω mindfuck(τα διάφορα παρακλάδια είναι ξεκάθαρα νομίζω).

Overall είμαι πολύ ευχαριστημένος, όπως και να χει, όταν ένα game σου αφήνει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα στο τέλος, έχει κάνει καλά την δουλειά του.
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
5,620
Έτσι, όλο το RQ κάνει μαραθώνιο Life is Strange <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> Χαίρομαι για την καθολική αποδοχή που έχει στην κοινότητά μας.

Κι εγώ περιμένω τον Φεβρουάριο...
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,194
Tελείωσα και το δεύτερο επεισόδιο, πολύ καλό και αυτό, αλλά έχω ένα παράπονο μέχρι στιγμής για αυτά τα δύο τα επεισόδια.

<span class="bbcode_spoiler">Η σειρά (ναι, σειρά) προσπαθεί να σε πείσει ότι κάτι μεταφυσικό παίζει στο Arcadia Bay, αφήνει να εννοηθεί μια "αόρατη απειλή" ξέρω 'γω, αλλά εμένα τουλάχιστον δεν με πείθει. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά πάνω σε αυτό, να υπήρχε μεγαλύτερη φροντίδα σε αισθητική, χρώματα και σκηνοθεσία ώστε να πείθει περισσότερο ότι υπάρχει μια υποβόσκουσα απειλητική ατμόσφαιρα. </span>
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Είσαι στην αρχή ακόμη Πάθορι, γι'αυτό <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,194
Τι κάνανε στο τέλος του τρίτου επεισοδίου οι τύποι ρε;  <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /><br>Πολλά κιλά κοχόνες!<br>Βουρ για το τέταρτο.  :biggrin:<br><br><br>Μποράτσο, παιδί μου, μου φάνηκες πολύ υπερβολικός και salty (sic) στο ριβιού σου για το επεισόδιο.<br><span class="bbcode_spoiler">Γέλασα πολύ εκεί που γράφεις ότι άνοιξες walkthrough για να περάσεις τον διευθυντή στην αρχή. Νταξ, κι εγώ το έψαχνα για καμιά ώρα ξέρω &#039;γω, αλλά αφού δοκίμασα τα πάντα τα κατάφερα στο τέλος. Εσύ πέρασες τελείως στο αντίθετο άκρο. Χρησιμοποιείς walkthrough σε όλες τις σειρές που παίζεις;  :silly: Σε δικαιολογώ πάντως, καθώς πρέπει να είναι ζόρι να παρατάς το Καλύτερο Παιχνίδι Όλων Των Εποχών.- για να πιάσεις το επεισόδιο για ριβιού.<br>Επίσης, μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι δεν είχες καταλάβει τόσο καιρό ότι όσα rewind και να κάνεις τα αντικείμενα τα κρατάς και ότι η θέση της Μαξ είναι πάντα η τελευταία.<br>Αυτό η σειρά στο λέει απ&#039; την πρώτη στιγμή στο μπάνιο της σχολής που σώζεις την φιλενάδα σου, εκεί με το τσεκούρι και τον συναγερμό αν θυμάσαι.<br>Οκ, δεν στο γράφει και με μεγάλα γράμματα, αλλά πρέπει να το πετάει η Μαξ σε καμιά ατάκα αν δεν κάνω λάθος.</span>
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
<span class="bbcode_spoiler">Δίκιο δίκιο, ήμουν αρκετά καθυστερίδης σε αυτό. Και ας πούμε με τα αντικείμενα κάπως το χαμπέρισα, αλλά μετά αγνόησα αυτά που έδειχνε η σειρά εντελώς και πορεύτηκα βάσει της δικής μου λοξής ιδέας για την δύναμη αντιστροφής της ροής του χρόνου. Επίσης, ενοχότατος με το διευθυντή, το παίδεψα καμιά ώρα, μετά δεν άντεχα να μένω μακριά από το Ιερό και έσπασα. Πάντως ο Quest for Glorάς μέσα μου, με το που είδε το sneak να συμβαίνει, ήταν βέβαιος πως κάπως έτσι θα λυνόταν ο γρίφος.</span>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,441
<span class="bbcode_spoiler">Εγώ τριγυρνούσα κανένα μισάωρο στο καλύβι του επιστάτη, σίγουρος πως πρέπει να προκαλέσω μπλακ άουτ στις εγκαταστάσεις.</span>
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Γκρότεν σωστό ΚΑΙ αυτό. Σου δίνει τόσα red herrings η σκηνή που ουσιαστικά όταν συνειδητοποιείς ποια είναι η λύση, τσαντίζεσαι λίγο, είσαι σε φάση "Καλά, με δουλεύετε τώρα;"
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,431
Μ εχετε ψησει μ αυτο το παιχνιδι τελικα. Αν και θα παω να διαβασω το review, εχω μερικες ερωτησουλες.<br><br>Ειναι adventure στη λογικη των telltale "adventures" ή πιο κλασικο? Επίσης, πόσα επεισόδια ειναι? Έχουν βγει ολα?
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
5 επεισόδια, όλα, είναι αυτοτελές ουσιαστικά, δεν αφήνει cliffhanger για δεύτερη σαιζόν. <br><br>Gameplay έχει, όπως και υποτυπώδεις γρίφους που αξιοποιούν την ιδιαίτερη δύναμη της Max, δεν είναι σε καμία περίπτωση το καθαρό "click to continue" της Telltale αν και του φέρνει αρκετά. Ας πούμε πως βρίσκεται μεταξύ "αληθινού" adventure και interactive movie της Telltale. Σαφώς λιγότερο περίπλοκο από το πρώτο και πολύ πιο στιβαρό από το τελευταίο.
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,194
Tην τελείωσα κι εγώ τη σειρά. Μια χαρούλα γενικά.<br><br>Σπόιλερζ για το τέλος:<br><span class="bbcode_spoiler">Συμφωνώ με ντέβυ: Lezboz before tornadoez  :cylonagree:<br>Προφανώς η Μαξίν θα επιλέξει Κλόη και θα την πάρει να φύγουν μακριά για να χαρούν τον λεσβιακό ερωτά τους.<br>Δεν ξεσκίστηκε στα back and forth για να καταλήξει το μωρό της να σκοτώνεται απ&#039; τα χέρια του μαλακισμένου.<br>Ειδικά απ&#039; τη στιγμή που το "End of the World" δεν ήταν και τόσο τέλος του κόσμου τελικά.</span><br><br>Χαίρομαι που ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν. Γουστάρω επίσης τρελά που θα είναι σε φάση Φάργκο-Αληθινός Ντέτεκτιβ με νέο καστ, χαρακτήρες και στόρυ.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,659
Δεκαέξι λίρες στο Steam αυτή τη στιγμή ολόκληρη η πρώτη σαιζόν, δεκαπέντε λίρες σε όλα τα καταστήματα στο UK η Limited Edition για το PC. Κάποιος από τους δύο είναι πολύ κουτός....  :salute:<br><br>(Θέλουν να χτυπήσουν αγοραστικό κοινό που αγόρασε το πρώτο επεισόδιο ή όλη τη σειρά σε sales, αλλά και πάλι).
 

excubitor

Gelatinous Cube
Joined
Jan 1, 2016
Messages
64
<span class="bbcode_spoiler"><blockquote> Spoiler: hide<br>Συμφωνώ με ντέβυ: Lezboz before tornadoez  :cylonagree:<br>Προφανώς η Μαξίν θα επιλέξει Κλόη και θα την πάρει να φύγουν μακριά για να χαρούν τον λεσβιακό ερωτά τους.<br>Δεν ξεσκίστηκε στα back and forth για να καταλήξει το μωρό της να σκοτώνεται απ&#039; τα χέρια του μαλακισμένου.<br>Ειδικά απ&#039; τη στιγμή που το "End of the World" δεν ήταν και τόσο τέλος του κόσμου τελικά.  </blockquote><br>  </span><br>αυτα βλεπω και μετανιωνω που δεν παιζω adventures.
 
Top Bottom