What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Άλλα σπόρ

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ακριβως, για τον Κυργιο δεν εγραψα τιποτα.

θελω να πω δεν με πολυαφορα τι γινεται στα παρτυ του νολε. ουτε θα χαρακτηρισω καποιον απο τον τροπο που θελει να διαχειριστει το κορμι του και την υγεια του.

Ναι κι εμενα δεν με απασχολει στο ελαχιστο τι κανει στον εαυτο του. Οταν ομως ολος ο κοσμος μπαινει σε κατασταση lockdown και ο ιδιος δημοσια το αψηφα και ο ιδιος παραδεχεται πως στα δικα του παρτυ κολλησε κοσμος και και συνεχιζει τη διασπορα και διογκωνει την πανδημια τοτε ναι με αφορα. Και ναι θα τον χαρακτηρισω καθυστερημενο και επικυνδινο. Δεν με ενδιαφερει τι κανει στο τεννις, βλεπω τη κανει στην κοινωνια και πως φερεται στην κριση. Κι ο Jordan να ηταν το ιδιο θα πιστευα και για καποιον μη αθλητη.

μπορει κι εγω να μην συμφωνω με τις αποψεις του π.χ., αλλά μενω αφωνος μπροστα στην υπερτατη θυσια που εκανε για να μεινει σταθερος στην αποψη του.

Ναι γιατι απο την 1η μερα λεει πως ο κορονοιος ειναι ψεμα και επιμενει σε αυτο. Διακαιωμα του να πιστευει ο,τι θελει. Τουλαχιστον δεν ειναι γελοιος να αλλαζει αποψεις αναλογως τι τον συμφερει. Δεν ειναι θεμα θυσιας.

βεβαια μεχρι τωρα απλα γραφω την αποψαρα μου
κι εγω.

Κι ο @munkinnousu στον χαρ/ρα του Σερβου αναφερθηκε με το καθυστερημενος οχι στο πως διαχειριζεται εναν αγωνα τεννις.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
Κι ο @munkinnousu στον χαρ/ρα του Σερβου αναφερθηκε με το καθυστερημενος οχι στο πως διαχειριζεται εναν αγωνα τεννις.
Με έχουν πειράξει πολλά πράγματα με τον Τζόκοβιτς, μου βγάζει μια ξινίλα. Το ζήτημα της συμμετοχής του στην Αυστραλία ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του είπαν ψέμματα, πέσανε σε αντιφάσεις και γενικά το χειρίστηκαν άθλια. Η όλη του στάση σχετικά με το εμβόλιο, με ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί είναι και δημόσιο πρόσωπο και έχει επιρροή.

Περί του τένις, θα συμφωνήσω με @Χειρομαλάχτης . Είναι ένα από τα σπουδαιότερα αθλήματα και για να φτάσεις ψηλά πρέπει να έχεις και αθλητικά και τεχνικά και mental προσόντα. Αυτό το τελευταίο, δεν το έχει δουλέψει ιδιαίτερα ο Τσιτσιπας γι'αυτό δεν πιστεύω να σηκώσει ποτέ καμία φοντανιέρα
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
@kara
ξεκινησαμε ολη την κουβεντα νομιζω γιατι ο μανμουσουτου (@ : ελπιζω να μην παρεξηγεισαι, μ αρεζει να σου αλλαζω τ ονομα καθε φορα γιατι εχει μπολικες παραλλαγες μ ενδιαφερον 😃) εκανε μια αθλητικη νομιζα αξιολογηση και τον εβαλε τεταρτο.

οταν καταλαβα οτι εννοουσε την "εμβολιαστικη" του συμπεριφορα, δεν συνεχισα γιατι ειναι για αλλο θρεντ (αληθεια τωρα, χειρομαλαχτη? δεν ηθελες να εισαι οφτοπικ δηλαδη??? αληθεια ρε μπρο????).

με τον ιδιο τροπο απαντησα και σε σενα, οτι αφηνοντας απ εξω την κοινωνικη/ιατρικη πλευρα, βλεποντας το απ την δικη του σκοπια, τενιστικα το θεμα, θεωρω οτι εκανε την υπερτατη θυσια. δεν το βαζω σε καποια ζυγαρια με την αλλη παραμετρο, ουτε τον θεωρω μαγκα γι αυτο που εκανε με τα παρτυ κλπ.

αυτα ως διευκρινηση.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
@Χειρομαλάχτης Ο Τσιτσιπας ηρθε στην γνωση μου απο μη ελληνα, φιλο στην Αφρικη.
Ο ιδιος ψευτο-επαιζε τενις. Ο γιος του ασχοληθηκε καπως σοβαρα με το αθλημα και ο εγγονος του, αν και μικρος, εχει μπει ηδη στην λιστα με τα μελλοντικα μεγαλα ταλεντα.
Οταν τον ειχε προσεξει σαν παιχτη και μου ειχε πει πως αυτο το παιδι θα γινει μεγαλος και τρανος, στην Ελλαδα ακομα δεν ειχατε βαλει πατατες στο πιτογυρο. Οταν ανεφερε το ονομα του, μπηκα ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι σημαντικο. Ακομα πετσετες εδινε.

Ο Τσιτσιπας δεν ηταν παντα ετσι. Σαν πιτσιρικας εννοειται οτι θα εκανε ασχημιες. Πριν ξεκινησει τις μεγαλες χοντραδες, ο φιλος μου το ειχε πει οτι θα χειροτερεψει, εξαιτιας της παρεας που εκανε με αλλον τενιστα. Εμπλεξε με καποιον που παιρνει ναρκωτικα και ειναι βλακας.
Ετσι μου ειπε και ετσι εγινε.
Ας μην ξεχναμε οτι εχουμε να κανουμε με εναν ανθρωπο ο οποιος, λογικα, δεν πηρε τα κλασσικα μαθηματα που δινουν οι οικογενειες.
Αντι για πατερα ειχε προπονητη.
Μιλαμε και για εναν νεαρο ανθρωπο που βρεθηκε με πολλα λεφτα και φημη. Αλλοι την παλευουν, αλλοι δειχνουν τον χειροτερο εαυτο τους και αλλοι αυτοκτονουν.

Το τενις, επειδη εχει πολλα λεφτα, εννοειται οτι θα ειναι βρωμικο και οτι θα παιζονται διαφορα παιχνιδια εις βαρος των παιχτων.
Ο Τσιτσιπας εχει μπει σε μια λιστα οπου μπορει να κανει 40 καλα πραγματα που δεν θα ακουστουν και να γινει πρωτοσελιδο, επειδη πηγε για κατουρημα και δεν επλυνε τα χερια του ή την τιναξε πανω απο τρεις φορες αρα ειναι ντιγκινταγκας.

Οποια και αν ειναι η συμπεριφορα του, ειναι ενας αθλητης παγκοσμιου βεληνεκους. Ολοι αυτοι που τον κραζουν δουλευουν 9-5, Παρασκευη βραδυ πανε σε κανενα μπαρακι μπας και βρουν καμια γκομενα. Σαββατο πρωι πανε για καφε, μπας και βρουν καμια γκομενα. Κυριακη πρωι πανε για καφε και διαβαζουν εφημεριδες με μπαλες. Δευτερα πρωι πανε για δουλεια για το μεροκαματο.
Αυτη ειναι ολοκληρη η ζωη τους.
Ο Τσιτσιπας ειναι 24, εχει ενα οικονομικο background $25 μυριων και ξεκινησε επαγγελματικα μολις το 2016.

Ο Τσιτσιπας δεν ειναι μουροχαυλος. υποφερει απο πραγματα που ειναι κλασσικα σε ατομα με μεγαλες δυνατοτητες.
Αυτο που συμβαινει ειναι οτι οι Ελληνες, ειδαν 1-2 παιχνιδια, ειδαν στον google map που ειναι το Roland Garros και αμεσως εγιναν τενισολογοι και συμπεριφολογοι.
Οταν ο Agassi χουλιγκανευε στα γηπεδα, ο μεσος ελληνας μπερδευε την ρακετα της παραλιας με την ρακετα του τενις.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Επειδή το τένις ποτέ μου δεν το ακολούθησα πέραν των ευρειων αναφορών, ήθελα να ρωτήσω: είπε ποτέ ο Αγκάσι να φυτέψουμε μανταρινιές να τρώνε και οι άστεγοι? Ως υπάλληλος 9-5 ρωτάω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Με τα ντρογκια που κατεβαζε, μπορει να ειπε να φυτεψουμε πορτοκαλιες στην σεληνη για να παψει το φεγγαρι να ειναι χλωμο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ο Τσιτσιπας κλεβει ανοιχτα στο αθλημα που αγωνιζεται. Διαφωνει με εναν κανονισμο (live coaching) και κλεβει προκλητικοτατα. Και τρωει προστιμα για αυτο και συνεχιζει. Δεν χρειαζεται να ξερεις μισο κανονα τενις για να το δεις. Δεν σεβεται ουτε το αθλημα που ασχολειται.

Ολα τα υπολοιπα περι ηλικιας και background, ποση πιεση δεχεται και αν εχει ψαλιδα στα μαλλια προσωπικα μου ειναι αδιαφορα. Δεν ειναι ο πρωτος τενιστας στο επικεντρο ουτε θα ειναι ο τελευταιος.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
βρε λελο μου, οσο κι αν σ εχτιμω, μου πατησες τον καλο τωρα.
αυτο το επιχειρημα ειναι ομορφος, πλουσιος, πηδαει, ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΑΡΑ, το χρησιμοποιουν πολυ για τους ελληνες τενιστες (μην ξεχναμε το μαρακι/μαρικακι της καρδγιας μας) ειδικα στα αθλητικα φόρα και μου φαινεται τερμα γελοιο.

δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα. καποιος το ειπε, αρεσε σε ολους και το κρατησαν? το σκεφτηκε ο ιδιος ο τσιτσι ενω εκανε μασκα μαλλιων - χωριατικη καποιο βραδυ και το προωθησε στα παπαγαλακια του στα αθλητικα σαιτς? τι ακριβως? θελω να πω, ολη μερα πλακωνομαστε για μπαλα, λεμε σιχαινομαι τον μεσι, τον κριστιανο, τον μακεντα, τον τζορνταν, τον λεμπρον, αλλά κανενας δεν γυρισε να πει στον "αντιπαλο": ρε, τον ζηλευεις, γι αυτο τα λες αυτα.

ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ λογικο χασμα, επειδη γραφω καποια πραγματα που μ ενοχλουν σε καποιον αθλητη, πολιτικο, μουσικο η οτιδηποτε, να βγαζει καποιος αλλος (και ποσο μαλλον εσυ, που εχεις κι ενα iq πολυ πανω απ τον μεσο ορο) αβιαστα το συμπερασμα οτι τον ζηλευω, γι αυτο το κανω. ειναι φοβερα ενοχλητικο και αδικο.

λοιπον: "οχι, δεν τον ζηλευω ΕΓΩ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ", ειναι η πιο ευγενικη (που θα λεγε κι ο γκου), ατακα που μπορω να σκεφτω επι του θεματος.


σε καποια γυρω γυρω: αποψη μου ειναι οτι δεν τον κατεστρεψε κανενας φιλος του. ο πατερας του τον εχει καταστρεψει, τενιστικα προσποιουμενος τον προπονητη και κοινωνικα/συναισθηματικα γιατι τον αντιμετωπισε σαν κοτα με τα χρυσα αυγα, δεν τον αφησε να μεγαλωσει κανονικα και δεν εδωσε καμμια σημασια στην πνευματικη του καλλιεργεια και στον χαρακτηρα του. δηλαδη το νουμερο ενα ειναι οτι εχει αποτυχει ως πατερας και μετα ως προπονητης.

επισης ο τσιτσι, πως να το κανουμε τωρα? δυστυχως εχει ελειμμα προσωπικοτητας και ισως οχι και τοσο υψηλο iq για το επιπεδο τενις που θελει να βρισκεται. τι εννοω? ειναι ο μονος αθλητης απ τους 10 - 20 τοπ αθλητες του σπορ, που εχει καταφερθει ανοιχτα και με τρομερη ενταση υπερ του coaching. ισως εχεις ακουσει τις ιστοριες με τον κυρ αποστολη που του μιλαει στα ελληνικα, κανει κουτοπονηρα νοηματα κλπ, εχοντας γινει ρομπα στο παγκοσμιο κοινο, για να του δινει τενιστικες οδηγιες στη διαρκεια του ματς.

ενα απ τα στοιχεια που κανει τοσο ομορφο το τενις ειναι οτι πρεπει ΜΕΣΑ στον αγωνα, ΜΟΝΟΣ του ο αθλητης, να δει τις αδυναμιες του αντιπαλου, να αλλαξει στρατηγικες, να κανει διαφορετικη mental προσεγγιση, τροπο παιχνιδιου κλπ. ε, λοιπον, αυτη η διαδικασια χρειαζεται μεγαλο iq oπως καταλαβαινεις και σ αυτο υστερει τρομακτικα ο στεφανος. εχει κρεμαστει πανω στον πατερα του, ειναι εξαρτημενος.

το ξαναγραψα, μια ελπιδα εχει. να κατσει να μελετησει το αθλημα του σε θεωρητικο επιπεδο, μετα να λιωσει στην προπονηση και βεβαια να αλλαξει προπονητη, μπας και κερδισει τουλαχιστον ενα σωστο πατερα.
 
Last edited:

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Σηγουρα οτι και να καβαληκεψεις, εχει το ρισκο του. αλλα αν καβαληκεψεις το καλαμι, δεν σε σωζει ουτε η μαγγιορα μπιγα του ναυσταθμου.
Εμενα παντως απο ολους τους τενιστες μου αρεσε ο Ναυρατιλοβα
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ο Τσιτσιπας κλεβει ανοιχτα στο αθλημα που αγωνιζεται. Διαφωνει με εναν κανονισμο (live coaching) και κλεβει προκλητικοτατα. Και τρωει προστιμα για αυτο και συνεχιζει. Δεν χρειαζεται να ξερεις μισο κανονα τενις για να το δεις. Δεν σεβεται ουτε το αθλημα που ασχολειται.

Απο την στιγμη που οι απατες του δεν τον πανε μπροστα αλλα στα προστιμα και στις ποινες, γιατι το συζηταμε;
Υπαρχουν οι εποπτες, οι κανονισμοι και οι μαρτυρες. Η ελλειψη σεβασμου υπαρχει, δεν ειμαι τρελος για να την αγνοησω αλλα δεν μπορω να πω οτι εχτισε την καριερα του με κλεψιες και θολες κινησεις.
Δεν κερδισε τουρνουα σπαζοντας ρακετες στα κεφαλια ανθρωπων και ουτε ριχνοντας υπνωτικες σκονες στο νερο των αντιπαλων του.
Θεωρω οτι ειναι πολυ αδικο να λεμε οτι κερδιζει με πλαγιους τροπους. Ειναι ο 5ος καλυτερος παιχτης στον κοσμο. Αν ανεβαινε στο Rank με τις επισκεψεις στην τουαλετα, θα επαιζε μονο με το προσωπικο που καθαριζει τις τουαλετες.
Αν δεν ηταν μαλακοπιτουρας θα μπορουσε να ειναι και Νο 2 στον κοσμο.

Οπως ειπε και ο @Chris2756 εχει καβαλησει το καλαμι αλλα δεν ειναι ο πρωτος, ο τελευταιος και δεν σημαινει οτι δεν εχει ταλεντο.
Δεν σημαινει οτι θα ειναι καβαλαρης μια ζωη. Καποια στιγμη θα κανει και την ιδιωτικη αυτοκριτικη του. Τον Agassi δεν τον ανεφερα τυχαια.
Προβληματικος τυπος και εμπειρος στο crash test ρακετων και με πλουσιο λεξιλογιο βωμολοχιας. Στο τελος καταφερε να γινει σεβαστος.

@Χειρομαλάχτης Δεν τον δικαιολογω αλλα βλεπω το θεμα σφαιρικα. Η αληθεια ειναι οτι με εκνευριζουν οι social media warriors, γενικα και οχι μονο στο θεμα Τσιτσιπας. Περιμενουν να εμφανιστει για να τον κραξουν και βαζουν στην ακρη οτι ταλεντο υπαρχει και οτι εχει παρει διακρισεις με το σπαθι του την ρακετα του.
Με την μπαλιτσα ασχολουνται ολοι απο την βρεφικη ηλικια και μπορουν να εχουν καποια αποψη που συνηθως ειναι λαθος.
Ποσα παλτα εχουν χειροκροτησει; ποσες φορες πιστεψαν οτι θα σηκωσουν την κουπα με την μεταγραφη που εκανε η ομαδα τους;
Ετσι λοιπον, Τι αποψη να εχουμε ως λαος για το τενις;

Οτι την μεγαλη ζημια την εχει κανει ο πατερας του ειναι φως φαναρι αλλα ολοι κραζουν τον Τσιτσιπα που ειναι επισης αδικο.
Οπως ειπα, μου φαινεται πολυ λογικο να τον εχει μεγαλωσει ως προπονητης και οχι ως πατερας και αυτο φαινεται απο την κοινωνικη του ανωριμοτητα.
Ακομα και στην περιπτωση που θα βρει προπονητη, καποια πραγματα δεν μπορουν να διορθωθουν. Πρεπει να βρει και σωστη συντροφο.
Θα αναφερω αλλο ενα ονομα, ασχετο με το θεμα. Μπιμπερ Τζαστιν. Δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει οτι οι τιτλοι των ειδησεων εχουν χαλαρωσει να λενε, κοιταξτε τι εκανε παλι ο μαλακας. Υπαρχει και απολογια του Τζαστιν για την συμπεριφορα του.

Για μενα, απλα περναει μια ασχημη φαση και πιστευω οτι θα επανελθει. Ως Ελληνικη συνηθεια, ολοι θα τον κραζουν και αυριο μεθαυριο, θα τον χειροκροτανε.
Ετσι λοιπον, η συμπεριφορα του Τσιτσιπα πεφτει στην σκια της συμπεριφορας του συνολου. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν τον κραζω αλλα περιμενω να ξυπνησει απο τον υπνο του.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Απο την στιγμη που οι απατες του δεν τον πανε μπροστα αλλα στα προστιμα και στις ποινες, γιατι το συζηταμε;

Το συζηταμε γιατι αυτο ειναι το ποιον του σαν αθλητης. Με την τουαλετα δεν εκανε καμια απολυτως παραβαση, εξαντλησε πληρως τα δικαιωματα του για να σπασει τον ρυθμο των αντιπαλων. Αυτη ηταν η στρατηγικη τουαλετας και το ποσο σεβεται τους αντιπαλους και το fair play. Αυτη ειναι η ποιοτητα του σαν αθλητης.

Τον κρινουμε μονο με τα δικα σου κριτιρια; Να ξερω να σταματησω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Τον κρινουμε μονο με τα δικα σου κριτιρια; Να ξερω να σταματησω.

οχι φιλτατη. ποιος ειμαι εγω που θα πω κατι τετοιο.
Τετοιες συμπεριφορες υπαρχουν σε ολα τα αθληματα και εχουν γινει μερος του αθλητισμου. Ειναι πολλα τα χρηματα για να μεινει χωρος στο fair play. Στο ποδοσφαιρο ειναι στην ημερησια διαταξη αλλα εκει παιζει και πολυ στραβο ματι. απο τους "οπαδους".
Στον Τσιτσιπα ειναι ντροπη και στο ποδοσφαιρο-βαλε οποιο αθλημα θελεις- ειναι ΟΚ; Αυτος ειναι και ο λογος που πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.
Ειναι μια τεραστια συζητηση για τον υπονομο που λεγεται αθλητισμος.

Ενα βασικο σημειο που οι πολλοι ξεχνανε ειναι οτι ο Τσιτσιπας δεν παιζει με τα εθνικα χρωματα. Δεν μας αντιπροσωπευει. Δεν ειναι για την Ελλαδα ρε γαμοτο.
Ειναι επαγγελματιας αθλητης και βγαζει μονος του το χαβιαρι που απλωνει στο ψωμι του. Δεν μας πεφτει λογος για το πως παιζει και τι κανει.
Αυτος αποφασιζει που θα παιξει, πως θα παει εκει, που θα μεινει, αν θα βγαλει φωτογραφιες στο τζακι που το αναψε καιγοντας €.
Δεν ειναι ποδοσφαιριστης που δεν πρεπει να εκνευρισει τους οπαδους, δεν ειναι αθλητης στιβου/κολυμβησης/αρης βαρων κτλ που περιμενει απο το υπουργειο αθλητισμου τα ψιχουλα.
Επαγγελματιας τενιστας ειναι που τον νοιαζει να βγαλει λεφτα και να πιανει τους στοχους του. Ολοι εμεις αλλα και το κρατος, που ειμαστε στην ζωη του; Πουθενα, απλοι κουτσομποληδες ειμαστε που περιμενουμε να πει κατι για να τον κραξουμε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Μλκες ματσάρα χαχαχαχ, ο Κύργιος κάνει κάτι ακραία καγκουριλίκια.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
αναμενομενο αποτελεσμα.
ο Τεραστιος το κατσαρολι, ο νικ την πιατέλα. οποιος και να το επαιρνε θα ημαντε χαρουμενος, αλλά ο νολε επαιξε καλυτερα και πιο ψυχραιμα, οπότε το άξιζε περισοτερο.

να δουμε τι θα γινει με το u.s. open τωρα.
στο nba π.χ. και σ ολα τα αλλα αθληματα καταργηθηκαν οι περιορισμοι που υπηρχαν μεχρι τον μαιο και αγωνιζονται ολοι. η γυαλινη σφαιρα μου, λεει οτι στο τενις θα συνεχιστουν. τα παρασκηνια κι οι "κακες" γλωσες λενε οτι αφαιρεθηκαν φετος οι βαθμοι απ το γουιμπλεντον ως "τιμωρια" για την συμμετοχη ολων χωρις περιορισμους. τελικα η i.t.f. την πατησε, αφου ολοι οι μεγαλοι του αθληματος πηραν μερος, περιφρονωντας την ελλειψη βαθμων και χωρις να ειπωθει κουβεντα ή καποιου ειδους εμπαργκο ή να φανει καποιος ενοχλημενος στις επαφες με τον νολε.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ο τεντογλου ειναι ατομάρα, το ξερετε αυτο. μου θυμιζει τον γιαννη. ειναι κατι πανσπανιο για ελληνα, δηλαδη οι παγκοσμιες αθλητικες του ικανοτητες συνοδευονται απο εναν χαρακτηρα που εμενα μ αφηνει αφωνο. δεν πρεπει να χει προηγουμενο στον παγκοσμιο αθλητισμο, αληθεια σας λεγω. μονο που ο μιλτος ειναι ακομα πιο χαβαλες κι απ τον γιαννη, ειναι ενα παλικαρι απ τα λιγα.

με αφορμη την χτεσινη του νικη στο πανευρωπαικο λοιπον, γραφτηκε ενα αρθρο στο οποιο εχει καποιες δηλωσεις του.


και βεβαια ξεχωρισα αυτην: « Για να χαλαρώσω πριν από τους αγώνες παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτές τις ημέρες έπαιζα RPG με χαλαρώνει φουλ. Παίζω πολλά παιχνίδια, διαβάζω τα πάντα για τα παιχνίδια και ενημερώνομαι.."

οκ, ενας νεος καβίλ. πισιμαστερέης κανονικος. και ειπε "υπολογιστη" ρε φιλε. και βαζω μεγαλο στοιχημα οτι θα ειπε καποιον τιτλο παιχνιδιου που παιζει κι ο γρόθος ο δημοσιογραφος σιγουρα θα τον ρωτησε τιναυτοτωραναούμε. και θα του πε ο μιλταρος: γάμα το, γραψε rpg να τελειωνουμε...

μπονους οι αντιδρασεις του on air χτες στην ερτ. ο αθρωπος ειναι τρολάρα. τα κανει επι τουτου για να χαωνει τους δημοσιογραφους που του κανουν συνεντευξη και τους κυρ παντεληδες που τον βλεπουν απ τον καναπε. το βιντεο αυτο το βλεπα λαιβ και ισως να χρωματισα το βρακουλινι μου απ τα γελια.

Λατρεία.

 
Top Bottom