Lord of The Rings Online

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σπέσιαλ 12ωρο maintenance κιόλας, οι σέρβερς θα ανοίξουν 3 τα ξημερώματα.

Μιας και βαριόμουν στο πατρικό αυτές τις μέρες έκατσα και ολοκλήρωσα το Epic Storyline σχετικά με τους νάνους στο Gundabad, και τολμώ να πω πως ήταν ανέλπιστα καλό. Σε φάση, ενώ συνήθως παίζω με τον ήχο του game κλειστό και με δική μου μουσική στο background, μετά από ένα σημείο έκλεισα τα πάντα και ξανάνοιξα τον ήχο του game για να ακούω τις ομιλίες των quests. Με συνεπήρε κανονικά. Αν εξαιρέσουμε προφανώς το σπαζαρχίδικο backtracking και τα τυπικά quests "σφάξε 10 ορτύκια".

Θυμίζω πως μέχρι τις 27 του μήνα τρέχει προσφορά στο LOTRO store με έκπτωση έως και 30 τακατό σε ένα οποιοδήποτε item. Οπότε αν έχετε Points στην άκρη μπείτε και πάρτε κάνα expansion.

Use SUMMER15 for 15% off one item (5 per account)
SUMMER20 for 20% off one item (3 per account)
SUMMER30 for 30% off one item (1 per account)!
Discounts are applied to redeeming character.
Use coupon before logging off or switching characters!
Now through August 27th!

έβαλα και εγώ μεταφορά τους χαρακτήρες μου, ενδιαφέρον ότι μου έβγαλε ότι έχω και άλλους χαρακτήρες σε άλλο server από το μακρινό 2011... γουατ δε φακ; Μόλις τελειώσει τους main θα δω αν με αφήνει να τους τραβήξω και αυτούς.

Μιας και βαριόμουν στο πατρικό αυτές τις μέρες έκατσα και ολοκλήρωσα το Epic Storyline σχετικά με τους νάνους στο Gundabad, και τολμώ να πω πως ήταν ανέλπιστα καλό. Σε φάση, ενώ συνήθως παίζω με τον ήχο του game κλειστό και με δική μου μουσική στο background, μετά από ένα σημείο έκλεισα τα πάντα και ξανάνοιξα τον ήχο του game για να ακούω τις ομιλίες των quests. Με συνεπήρε κανονικά. Αν εξαιρέσουμε προφανώς το σπαζαρχίδικο backtracking και τα τυπικά quests "σφάξε 10 ορτύκια".

Θυμίζω πως μέχρι τις 27 του μήνα τρέχει προσφορά στο LOTRO store με έκπτωση έως και 30 τακατό σε ένα οποιοδήποτε item. Οπότε αν έχετε Points στην άκρη μπείτε και πάρτε κάνα expansion.

Χρόνον, αξίζει κάποιος να το αρχίσει τώρα? Τελείως νουμπάς σαν εμένα, ας πούμε!!

Το Lord of the Rings Online γενικά σαν game, εννοείς?

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, το κυριότερο αρνητικό του είναι οι σαφώς dated μηχανισμοί του gameplay που είναι τύπικαλ ΜΜΟ των 2000ς. Αν δεν είχες καεί με WoW ποτέ στη ζωή σου, οπότε έχεις μια άλφα αντοχή περισσότερη στα quests που απαιτούν να σφάξεις 20 γουρούνια και 30 καρακάξες, ίσως περάσεις αρκετά καλά ώστε να επιμείνεις. Νομίζω κιόλας έχουν διαθέσει δωρεάν πλέον όλο το content μέχρι το Level 85-90 περίπου (φτάνεις μέχρι Helm's Deep σεναριακά, και είναι ανοιχτές όλες οι περιοχές από Eriador, Moria, Isengard, Lorien, μέχρι Rohan), οπότε έχεις άφθονο υλικό για να παίζεις.

Πάντως για τους φανς του Τόλκιν είναι παράδεισος το game, να ακολουθάς in-game τα χνάρια της Fellowship πχ ή να ανεβαίνεις στο Amon Sul και να βλέπεις τα ίχνη από τις φωτιές που είχαν ανάψει τα hobbit, να εξερευνείς τη Μόρια και να βλέπεις το πτώμα του Balrog στο Zirakzigil, από πλευράς Lore το game είναι 100% πιστό.

Δε ξέρω αν διόρθωσαν το πόσο μικρό είναι το UI, και κυρίως οι τσάντες, το inventory, σε μεγάλες αναλύσεις. Κατά τα άλλα όμορφο παιχνίδι, ωραία μουσική, καλή ποικιλία σε classes ακόμα και αν συμπεριλάβουμε μόνο τις free. Αν έχεις χρόνο (γιατί έχει αργό pacing) αξίζει. (λέει κάποιος που έχει να το παίξει 4-5 χρόνια, αλλά νταξ' εμένα εξαρχής με κέρδισε το WoW)

Βγάλανε ένα κουπόνι που ξεκλειδώνει δωρεάν ΑΠΕΙΡΟ κόντεντ.

The Coupon Code is: EXPLOREOURWORLD (1/Account, available to redeem through November 3rd, 2025)

This Coupon Code will grant the following to your game account:​

• Quest Pack: Central Gondor
  • Quest Pack: East Gondor
  • Quest Pack: West Gondor
  • Quest Pack: Old Anórien
  • Region Pack: Far Anórien
  • Quest Pack: March of the King
  • Quest Pack: Battle of the Black Gate
  • Quest Pack: Legacy of the Necromancer
  • Quest Pack: Where Dragons Dwell
  • Quest Pack: The Vales of Anduin
  • Quest Pack: Mists of Wilderland
  • Quest Pack: The Wildwood
  • The Further Adventures of Bilbo Baggins
  • Quest Pack: The Blood of Azog
  • Quest Pack: Rangers and Ruins
  • Quest Pack: Yondershire
  • The Further Adventures of Elladan and Elrohir
  • Quest Pack: Mordor
  • Quest Pack: Minas Morgul
  • Quest Pack: War of Three Peaks
  • Quest Pack: Fate of Gundabad

Προφανώς δώσανε δωρεάν το Gundabad quest pack αφού πήγα εκεί και έκανα μόνο το epic storyline, τέσπα.

Δεν θυμάμαι κωδικούς τπτ. Έχω να κάνω λιγκ ιν και πολλά χρόνια τώρα.

Δοκίμασα να λογκάρω τώρα για λίγο και με έβαλε σε queue, wtf. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στα όσα χρόνια παίζω. Τόσο κόσμο έχουν οι σέρβερ?

Το κατέβασα για να πάρω το quest pack και ευκαιριακά έκανα και τα free transfer στο Orcrist. Επιτέλους έχω όσους "καλούς" χαρακτήρες είχα από δύο servers (είχα και στον Snowbourn) σε έναν.
Πάντως πιστεύω ότι επίτηδες δε βάλανε shop σε browser (ή έστω στον launcher χωρίς να χρειαζόταν να κατεβάσεις το γκέμι) μόνο και μόνο για να μπεις στο τρυπάκι να ξαναπαίξεις ακόμα και αν δε το σκόπευες όταν ξεκίνησες να κατεβάζεις. Και πράγματι θέλω να ασχοληθώ καναδυό μέρες τώρα που μπήκα στο κόπο. Ίσα ίσα μέχρι να θυμηθώ γιατί προτίμησα το WoW. 🥲

Πάντως είναι αρκετά διαφορετικό αλλά την ίδια στιγμή είναι και σαν το wow, αν το είχα πιάσει νωρίτερα άνετα θα έκαιγα όσες ώρες έκαψα στο wow παλιά. Προσφέρει κάτι διαφορετικό και εντελώς άλλα συναισθήματα.

Για εμένα ήταν καθαρά θέμα του ότι το WoW βγήκε πρώτο και ήμασταν και σαν παρέα fresh out of Frozen Throne campaign στο Warcraft 3. Tαυτόχρονα βέβαια ήμασταν πάλι σαν παρέα πορωμένοι με LOTR και ότι κυκλοφορούσε, είχαμε δει και το παρακάτω trailer, but WoW did came out first και ήταν τρελό upgrade από το Lineage 2.

πω πω εγώ μπήκα αρκετά αργότερα ώστε αυτό το trailer να είναι εντελώς basic :p

θυμάμαι είχα έρθει φρεσκαδούρα από wow και φτάνω σε γρασίδια και τέτοια στο lotro που τα κυμάτιζε ο άνεμος και έπαθα κοκομπλόκο με τα γραφικά :p

Ξέρει κάποιος εάν μπορώ να ενεργοποιήσω τον κωδικό από τo site γιατί βαριέμαι να κατεβάσω το παιχνίδι;

Καλό παιχνίδι το lotro, αλλά το mines of moria είναι το πιο βαρετό expansion που έχω παίξει σε mmo. Με το μεγαλύτερο μείον πως δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα άλογα στη Μoria.

Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κατσίκες mount όμως, οι οποίες συνήθως είναι και κατά λίγο % πιο γρήγορες από τα άλογα. Διάφορα seasonal events αλλά και deeds δίνουν κατσίκες ως δώρο.

Πέραν τούτου, ο κωδικός μπορεί να γίνει redeem μόνο μέσα από το game.

Επίσης μόλις έμαθα πως λειτουργεί ακόμα ο κωδικός THANKYOU2025 στο store, ο οποίος δίνει δώρο 50 Mithril Coins, κάμποσα universal crafting bundles, 5 black steel keys και 1 mount μεταξύ άλλων. Όσοι λογκάρετε πατήστε τον κι αυτόν.

Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κατσίκες mount όμως, οι οποίες συνήθως είναι και κατά λίγο % πιο γρήγορες από τα άλογα. Διάφορα seasonal events αλλά και deeds δίνουν κατσίκες ως δώρο.

Πέραν τούτου, ο κωδικός μπορεί να γίνει redeem μόνο μέσα από το game.

Επίσης μόλις έμαθα πως λειτουργεί ακόμα ο κωδικός THANKYOU2025 στο store, ο οποίος δίνει δώρο 50 Mithril Coins, κάμποσα universal crafting bundles, 5 black steel keys και 1 mount μεταξύ άλλων. Όσοι λογκάρετε πατήστε τον κι αυτόν.
Ναι, αλλά παλιά όταν είχε πρωτόβγει το expansion ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσεις μια κατσίκα. Αρκετοί απέκτησαν μια από το preorder του επόμενου expansion εάν έπαιρνες την deluxe edition.

H Moria, όπως και πολλές άλλες περιοχές, έχει φάει rework και δεν έχει καμιά σχέση με το πως ήταν στην αρχή. Έχουν βάλει πολλούς stable master μέσα και γενικά η μετακίνηση είναι πολύ πιο εύκολη.

Κατσίκα εύκολα μπορείς να κάνεις barter στο Thorin's Halls έχοντας το απαιτούμενο reputation με τους νανους.

Ρε βετεράνοι, εγώ έχω και άλλο θέμα. Στο WoW έχουμε το IcyVeins για builds, classes, talents, rotation κτλ, και το WoWhead για quests, rares, reputation guides κτλ. Το LOTRO τι έχει, σαν Icyveins έστω? Βρήκα το LotroHQ αλλά είναι outdated, τα παλιά talents έχει ακόμα. To Wiki έχει πολλές πληροφορίες αλλά όχι builds, rotations κτλ.

Το θεωρώ ψιλοπεριττό το να επιζητά κανένας build guides για το lotro, tbh. Λαμβάνεις στην πορεία του game αρκετά trait points για να μαξάρεις το tree της αρεσκείας ανάλογα με το gameplay που θες (δλδ φόκους σε single dps, aoe, tank, heal, cc/debuff ή τι άλλο), κουμπώνεις και τα virtues που ταιριάζουν στο χαρακτήρα (might και physical mastery για melee χαρακτήρες, vitality και mitigations για τα τάνξ, κτλ) και δε χρειάζεται κάτι περαιτέρω πέρα από καλό gear που αυξάνει το governing stat του χαρακτήρα. Τα rotations τα βρίσκεις και μόνος ανάλογα με τις προτιμήσεις ή με απλή λογική (πχ προφανώς τα attacks που έχουν αυξημένο damage αν ο αντίπαλος έχει bleed, καλό είναι να γίνονται μετά από αντίστοιχα attacks που προκαλούν bleed, σοκαριστικό). Το μιν-μάξινγκ δηλαδή δεν προσφέρει και κάποιο τρελό όφελος ώστε να δικαιολογήσει τη συγγραφή ολόκληρων οδηγών.

Παραδόξως με googlάρισμα εμφανίζονται build suggestions για το Monster Play ομως. Εκεί ναι υπάρχει ψωμί.

Back