By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Use SUMMER15 for 15% off one item (5 per account)
SUMMER20 for 20% off one item (3 per account)
SUMMER30 for 30% off one item (1 per account)!
Discounts are applied to redeeming character.
Use coupon before logging off or switching characters!
Now through August 27th!
Μιας και βαριόμουν στο πατρικό αυτές τις μέρες έκατσα και ολοκλήρωσα το Epic Storyline σχετικά με τους νάνους στο Gundabad, και τολμώ να πω πως ήταν ανέλπιστα καλό. Σε φάση, ενώ συνήθως παίζω με τον ήχο του game κλειστό και με δική μου μουσική στο background, μετά από ένα σημείο έκλεισα τα πάντα και ξανάνοιξα τον ήχο του game για να ακούω τις ομιλίες των quests. Με συνεπήρε κανονικά. Αν εξαιρέσουμε προφανώς το σπαζαρχίδικο backtracking και τα τυπικά quests "σφάξε 10 ορτύκια".
Θυμίζω πως μέχρι τις 27 του μήνα τρέχει προσφορά στο LOTRO store με έκπτωση έως και 30 τακατό σε ένα οποιοδήποτε item. Οπότε αν έχετε Points στην άκρη μπείτε και πάρτε κάνα expansion.
The Coupon Code is: EXPLOREOURWORLD (1/Account, available to redeem through November 3rd, 2025)
This Coupon Code will grant the following to your game account:
- Quest Pack: Central Gondor
- Quest Pack: East Gondor
- Quest Pack: West Gondor
- Quest Pack: Old Anórien
- Region Pack: Far Anórien
- Quest Pack: March of the King
- Quest Pack: Battle of the Black Gate
- Quest Pack: Legacy of the Necromancer
- Quest Pack: Where Dragons Dwell
- Quest Pack: The Vales of Anduin
- Quest Pack: Mists of Wilderland
- Quest Pack: The Wildwood
- The Further Adventures of Bilbo Baggins
- Quest Pack: The Blood of Azog
- Quest Pack: Rangers and Ruins
- Quest Pack: Yondershire
- The Further Adventures of Elladan and Elrohir
- Quest Pack: Mordor
- Quest Pack: Minas Morgul
- Quest Pack: War of Three Peaks
- Quest Pack: Fate of Gundabad
Ναι, αλλά παλιά όταν είχε πρωτόβγει το expansion ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσεις μια κατσίκα. Αρκετοί απέκτησαν μια από το preorder του επόμενου expansion εάν έπαιρνες την deluxe edition.Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κατσίκες mount όμως, οι οποίες συνήθως είναι και κατά λίγο % πιο γρήγορες από τα άλογα. Διάφορα seasonal events αλλά και deeds δίνουν κατσίκες ως δώρο.
Πέραν τούτου, ο κωδικός μπορεί να γίνει redeem μόνο μέσα από το game.
Επίσης μόλις έμαθα πως λειτουργεί ακόμα ο κωδικός THANKYOU2025 στο store, ο οποίος δίνει δώρο 50 Mithril Coins, κάμποσα universal crafting bundles, 5 black steel keys και 1 mount μεταξύ άλλων. Όσοι λογκάρετε πατήστε τον κι αυτόν.