Αφού είδα και το 7ο χθες, έχω να πω ένα πράγμα. Λογω του lore, των χρημάτων που έπεσαν και της διαφήμισης μέχρι αηδίας που έκαναν, το μέγεθος του φιάσκου είναι ανεπανάληπτο. Απορώ πως πέρασε από τόσα στάδια παραγωγής και δεν είπε κάποιος, ρε παιδιά, αυτό το plot είναι βλακώδες. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ζούμε κάποια ιστορία συνομωσιας, ότι μας κυβερνούν ερπετόμορφοι και θέλουν να μας αποβλακώσουν. Νιώθω σε κάθε επεισόδιο να χάνω εγκεφαλικά κύτταρα, και δεν έχουν μείνει και πολλά.
Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι επέλεξαν να το ρίξουν και πάνω στο house of the dragon. Θέλανε και την κόντρα, τόσο εμπιστοσύνη είχαν στο υλικό τους. Όχι ότι γνώριζε κάποιος από μας από πριν, προσωπικά ήμουν επιφυλακτικός και με τις δύο πριν ξεκινήσουν αλλά εξεπλάγην με το πόσο καλό είναι τελικά το House και πόσο μάπα το Rings.
Νομίζω, τόσο κακογραμμένη σειρά με τόσο hype, έχω να θυμηθώ από το terra nova και το défiance. Όχι ότι θα σκάσει ο Μπέζος
Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι επέλεξαν να το ρίξουν και πάνω στο house of the dragon. Θέλανε και την κόντρα, τόσο εμπιστοσύνη είχαν στο υλικό τους. Όχι ότι γνώριζε κάποιος από μας από πριν, προσωπικά ήμουν επιφυλακτικός και με τις δύο πριν ξεκινήσουν αλλά εξεπλάγην με το πόσο καλό είναι τελικά το House και πόσο μάπα το Rings.
Νομίζω, τόσο κακογραμμένη σειρά με τόσο hype, έχω να θυμηθώ από το terra nova και το défiance. Όχι ότι θα σκάσει ο Μπέζος