What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Lord of the Rings: The Rings of Power

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ανακεφαλαιωση.

Το ξερουμε οτι ολα αυτα εξυπηρετουν πραγματα που δεν δινουν δεκαρα για την αγαπη των ανθρωπων αλλα γινονται για τις δεκαρες.
Ανεβαζουν την θερμοκρασια σε συζητησεις και κανουν ανθρωπους σαν τον κουνελο, να δειχνει ρατσιστης και αυτες οι καταστασεις φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που νομιζουν μερικοι.
Αυτοι που χειροκροτουν τον μαυρο Αχιλλεα θα επρεπε να πετανε πετρες. Μαυροι παριστανουν τους λευκους ή τους βαζουν αυθαιρετα σε σεναρια για το "diversity" δηλαδη κομπαρσοι. Κοροιδευουν τον κοσμο γιατι εαν ηταν αυτο που λενε, Η Αφρικη ειναι μια δεξαμενη γεματη με ηρωες, θεους και καθε ειδους οντοτητα. Τα ακουμπανε αυτα τα πραγματα; οχι. Αν αυτη δεν ειναι η καλυτερη ευκαιρια να δειξεις στον κοσμο οτι η Αφρικη ειχε πολιτισμο, τοτε ποια ειναι αυτη η ευκαιρια; ο σκοτεινος ελφ που εγινε μαυρο ελφ; μηπως ο Django; ο σκλαβος που ειναι ενας ρολος τετριμενος για την οθονη;
Μηπως φοβουνται να γυρισουν τετοιες ταινιες επειδη θα τις δουν μονο οι μαυροι;

Το Shaka Zulu ειναι μια σειρα του 1986 και ειχε αρκετη επιτυχια. Το IMDB του δινει 7.7 Την εχω δει και ειναι μια αξιολογη σειρα και καποιοι διαλογοι ειναι πολυ δυνατοι. Ο πρωταγωνιστης, ο Henry Cele που παιζει τον ρολο του Shaka, του βασιλια των Ζουλου, παιζει και τον ρολο του στα δαχτυλα.
Στο IMDB τον εχουν καπου στο βαθος και σε εικονα τοσο σκοτεινη που φαινονται μονο τα δοντια που φοραει στον λαιμο του.
Πρωτοι μπηκαν οι γνωστοι, λευκοι ηθοποιοι, λογικο για IMDB αλλα ρε μαγκες, η ταινια ειναι για τον γνωστο βασιλια των Ζουλου και ο πρωταγωνιστης ειναι μαυρος.
Στα trivia υπαρχει και αυτο,
The U.K. actors and actresses who worked on the project were nearly blacklisted by the U.N.
οχι για να δηλωσω κατι αλλα δεν εξηγει τι εγινε και ουτε βρηκα καποια πληροφορια για τον λογο.
sz.jpg



Αυτο που βλεπω ειναι οτι ολα αυτα ειναι "patch" σε μια βιομηχανια που δεν εχει σκοπο να κανει καμια αλλαγη στην λευκη κυριαρχια και απλα διασκεδαζουν το ματι με εντυπωσεις περι diversity. Με αυτο το απλο κολποι πετανε απο πανω τους οποιαδηποτε ρετσινια.
Αυτοι που τους χειροκροτουν ειναι και αυτοι που τους καθαριζουν απο αυτη την ρετσινια. Βαζω τα χερακια μου και βγαζω τα ματακια μου ενα πραμα. Κι εγω θελω να δω ταινιες με μαυρους ηθοποιους που εχουν ταλεντο και δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα το Miracle at st anna, του spike lee, μου αρεσε πολυ σαν ταινιακι.. Αυτη ειναι μια σωστη προσεγγιση.

Απο το trailer καταλαβα οτι η προσπαθεια της αμαζον ειναι μια αρπα κολλα. Ολα φαινοντουσαν τοσο ψευτικα που ακομα και οι ηθοποιοι πρεπει να ειναι προιον ΑΙ. Στο τελος μπορει να πουν οτι το προιον δεν αρεσε σε οσους στραβωσαν απο την παρουσια των μαυρων επειδη καναμε πολυ καλη δουλεια. αμαζον ειναι αυτη.

Αφου ειναι τοσο απλο αυτο που κανουν και αφου δεν υπαρχει προβλημα με το χρωμα του ηθοποιου, αφου το ταλεντο ειναι αυτο που μετραει. Φυσικα και μετραει το ταλεντο, δεν ειμαι μπουλντοζα, κουνελος ειμαι αλλα...
Ας γυρισουν τον Τιτανικο με μαυρο ηθοποιο. Να δουμε μετα σχολια για τον μαυρο που πηγε στην αμερικη για να κυνηγησει το αμερικανικο ονειρο. απορια, αυτη η ταινια ειχε μαυρους ηθοποιους; Μιλαω για την Αμερικη του 1912, αουτς.
1984 με το προσωπο καποιου μαυρου στα ποστερ που απεικονιζουν τον big brother ή στον ρολο κομματοσκυλου. Εαν γυρισουν το 1984 και το κομμα το αποτελουν λευκοι και οι κατωτερη ταξη ειναι μαυροι, το θεμα αλλαζει τοσο πολυ που χανει το πραγματικο μηνυμα. Ουτε αυτο θα γινει ποτε.
Μαυρο ταρζαν.... δεν χρειαζεται να το σχολιασω.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Ναι αλλά στις απόκριες όλοι ninja, cowboy και spiderman θα ντυθούμε. Aυτά βλέπουν στην Αμαζον και σου λενε "Σιγά μη δώσω κάτι πρωτότυπο, μόνο νοσταλγία θέλουν". :p
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
Ναι αλλά στις απόκριες όλοι ninja, cowboy και spiderman θα ντυθούμε. Aυτά βλέπουν στην Αμαζον και σου λενε "Σιγά μη δώσω κάτι πρωτότυπο, μόνο νοσταλγία θέλουν". :p

Speak for yourself!! Εγώ ντύνομαι ιππότης!!! :p :p :p
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Λοιπον κυριοι. αποκλειεται ναταν μαυρος, ο Αχιλλεας Πηλειδης, γιος του Πηλεα, εγγονος του Αιακου, γνωστης οικογενειας τοτε των Φαρσαλων (η καπου εκει γυρω, Φθια το λεγανε το χωριο) και της Νηρηιδας Θετιδας, καρακουκλαρας, διαφορετικα γιατι παιξανε μπουνιες για παρτη της Διας και Ποσειδωνας? Δεν ξερω για τον Ποσειδωνακο, αλλα τον Δια σαβουρογαμη δεν τον λες. Το λοιπον, εκεινη την εποχη, δεν ειχαμε ανακαλυψει ακομα, στο πατριδα, την μαυρη ηπειρο και τους κατοκους της. Εδω μας πηρε καναδυο χρονια να παμε στην Τροια, μην σου πω για την επιστροφη, σε μερικους απο μας πηρε και δεκα, στην Αφρικη θα πηγαιναμε? Τωρα αν πεταχτικε η Θετιδα, σαν θεα που ειταν, μεχρι την Αφρικη για καμια αρπαχτη, δεν νομιζω, σοβαρη κοπελα ειταν, οχι Αφροδιτη.
Το οτι ο Αχιλλεας ειταν οχι μονο ωραος ως Ελλην αλλα μανουτσομανουλο, αποδεικνυεται απο το οτι η μαμα τον ειχε κρυψει, αναμεσα στις επτα κορες του βασηλια Λυκομηδη, μαληστα κουτσομπολια της αυλης (μπορει τοτενες να μην ειχαμε μαυρους στο πατριδα, αλλα κουτσομπολες/ληδες καρατσεκαρισμενο, ειχαμε και ρουφιανους) λενε οτι ειχε δεσμο η και γαμο με μια απο αυτες την Δηιδαμεια, ειχαν και παιδι τον Νεοπτολεμο., απο οκτω χρονονε ταχανε φτιαξει (τα κωλοπαιδα,ομως τι μπορουν να σκαρωσουν κατω απο την μυτη των γονιων) εκει λοιπον κρυμενος σαν κυρια των τιμων με το ονομα Πυρρα, δεν μπορεσε ουτε η πιτσουλα ο Δυσεας, ο παιδικος του φιλος και συμαθητης στα εκπαιδευτηρια Χειρωνα, Πατροκλος και ο δασκαλος του Φοινικας να τον αναγνωρισουν. βεβαια σχετικη ειναι η ομορφια, αλλα περνουμε σαν δεδομενο οτι η γυναικα φατσομουρικα τουλαχιστον ειναι πιο ομορφη απο τον αντρα. Τωρα τι λενε καποιοι για μαυρους κακομουτσουνους Ακκιλιδες τακουω βερεσε. Τους αφηνω στις αυταπατες τους
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
ότι περπάταγε;
... οτι περπαταγε, απο αφρογαλα των γκομενακιων της εποχης του, ομως. Οχι πες μια απο οσες σταθηκαν μπροστα στο κ..εραυνο του που να μην ειταν γκομεναρα. Γγησιος, Ελλην παντως ο Ζευς και τι δεν σκαρφιζοταν το μυαλο του για να πηδηξει. Αληθεια ποιον θα προτεινατε να παιξει τον ρολο του Διος?
 
Last edited:

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Αληθεια ποιον θα προτεινατε να παιξει τον ρολο του Διος?
Κατά σειρά προτίμησης και υπολογίζοντας μόνο εν ζωή ηθοποιούς: Donald Sutherland, William Shatner, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins.

Και φυσικά μου άρεσε πολύ o αξέχαστος Anthony Quinn. Ήμουν δεν ήμουν 9 χρονών όταν είδα τη ταινία, και φυσικά δεν τον αναγνώρισα, αλλά μου έκοψε ότι "αυτός παραείναι καλός ηθοποιός για να παίζει σε Ηρακλή και Ζήνα"
 
Last edited:

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ωραιος ο Κουιν δεν λεω, αλλα η συγγεκριμενη ειναι αλλη μια σειρα που εχουν μπερδεψει την τσαπου με την βουρτσα. Θα σας πω ποιον προτεινω, αργοτερα, οταν θαχω διαβασει κι αλλες γνωμες
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
O Jared Bauer (πρώην του Wisecrack) σχολιάζει το επεισόδιο του South Park που με τη σειρά του σατιρίζει το θέμα που συζητάμε:

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Πολύ on-point το να προβληθεί το Big Fix λίγες μέρες (ή και μέρα) μετά το trailer του Rings.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Απορία, δηλαδή η εμφάνιση των Ορκς από τις ταινίες, είναι κατοχυρωμένη ως IP στην New Line Cinema ας πούμε;
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Ε ναι, αν τα αντιγράψουν ασφαλώς θα υπάρχει θέμα. Αν χρησιμοποιήσουν τις περιγραφές των βιβλίων θα φτάσουν ούτως ή άλλως σε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις εικόνες. Εγώ μια χαρά το βρίσκω το λουκ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Απ'ότι λένε η σειρά θα έχει και female orcs. Καλά θα πάει αυτό.

Ανυπομονώ για τη στιγμή που μια όρκαινα θα τη λέει στον αρσενικό κυνηγό επειδή δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό εκπροσώπησης female orcs στο hunting party.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Εμενα μου αρεσει η εμφανιση των orc.

Ανυπομονώ για τη στιγμή που μια όρκαινα θα τη λέει στον αρσενικό κυνηγό επειδή δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό εκπροσώπησης female orcs στο hunting party.


Τα θηλυκα orc θα εχουν hunting party για θηραματα της αρεσκειας τους καθως και αλλες κοινωνικες ομαδες αλλα και στρατιωτικες.
Νομιζω οτι η orc κοινωνια δεν εχει τους κομπλεξισμους των ανθρωπινω κοινωνιων, οπου για να μην χασουν τις γυναικες τους, τις εδεσαν κοινωνικα και για να μην νοιωθουν αναξιοι των γυναικειων προκλησεων, τις περιορισαν.
Οι orc ειναι πιο αποτελεσματικοι εξαιτιας της απλοτητας της κοινωνιας τους. Τσαντιζομαι, Σκοτωνω, Καταστρεφω,Τρωω repeat.
Το μενου τους εχει κρεας και σκουλικιασμενο ψωμι. Μπορει να γινει μια κοινωνια πιο απλη απο αυτη;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266

holy shit! HOLYSHIT! DONTFUCKITUPOMG!

Εντυπωσιακό, επέφερε γκουσμπαμπς που λέμε και στο χωριό μου. Ελπίζω να μην καταλήξει στρακαστρούκα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166

Εκπληκτικό τρεηλερ! Μετά από αυτό το hype είναι στο θεό και έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο όραμα τους

Ντισκλεημερ: Δεν έχω δει το τρεηλερ*
 
Top Bottom