What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

LOST IN RANDOM

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Το Lost in Random είναι δημιούργημα της Zoink! (Stick it to the Man, Zombie Vikings), και κυκλοφορεί υπό την αιγίδα του EA Originals, ένα πρόγραμμα της Electronic Arts που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, αναλαμβάνει το ρόλο publisher σε games ανεξάρτητων studios, χωρίς να εμπλέκεται καθόλου στην δημιουργική διαδικασία. Και αν και η ΕΑ ως εταιρεία μας έχει δώσει συχνά λόγους για σκληρή κριτική, το ΕΑ Originals έχει αναδείξει ορισμένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως τα δύο Unravel, το A Way Out και το It Takes Two.
Directed by one of the Tims…
Τι είναι λοιπόν το Lost in Random (στο εξής LiR). Η πιο απλή περιγραφή είναι πως πρόκειται για ένα σχετικά γραμμικό (σε καμία περίπτωση open...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ώπα ώπα, δεν είχα ιδέα πως το έκαναν οι ΘΕΟΙ της Zoink!

Εταιρεία-φετίχ για μένα, έχω λατρέψει ως το μεδούλι κάθε τίτλο τους (και προφανώς βρήκα το Zombie Vikings μια αθυρόστομη co-op απόλαυση από την αρχή ως το τέλος) και τα 'κουσούρια' της μάχης δεν μου ακούγονται και τόσο φοβερά, ειδικά αν το παιχνίδι αριστεύει στο σενάριο και το εικαστικό σκέλος.

Κερασμένο Τάλαμορ δωδεκάρι από μένα, κρίμα που δεν έχει ακόμη ατσίβμεντς το EA Desktop και θα μου φάει τον παρά ο Πιγκουίνος ξανά.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
κρίμα που δεν έχει ακόμη ατσίβμεντς το EA Desktop

Ποια ατσίβμεντς, εδώ χάλασαν κι αυτά που δούλευαν, σύμφωνα με το EA Desktop το playtime μου είναι 0 hours 0 minutes.

To Zombie Vikings, co-op το έπαιξες καναπεδάτο, ή online? Γιατί το online functionality δούλευε τόσο χάλια, που καλύτερα να μην δούλευε να ξέραμε να μην παιδευόμασταν.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Καναπεδάτο πάντα, με αυτά τα ονλάιν δεν μπλέκω, ΙΝΤΟΥΖΑΤΑΝΑ.

ΥΓ Το έκανες redeem στο Origin; Δεν 'μιλάει' ακόμα με το EA Desktop. To ίδιο έπαθα με το It Takes Two. Αγορά στο EA Desktop, φαινόταν και στο Origin και το EAD, έπαιξα EAD, εκεί έγραφε playtime κανονικά, πάω στο Origin, μπάλες, 0H0.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Τώρα άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι, εκεί κάπου στο redeem μου πέταξε notification "φίλε φίλε, έχουμε φρέσκο πράγμα", και όρμησα ως γνωστός noveltyλάγνος. Πάντως στο EAD έπαιξα, δεν κράτησε playtime.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
κρίμα που δεν έχει ακόμη ατσίβμεντς το EA Desktop και θα μου φάει τον παρά ο Πιγκουίνος ξανά

breaking-bad-bro-fist.gif
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Μην μας ραγίζεις την καρδιά με το σύστημα μάχης πάτερ! Wishlist γιατι ο κόσμος τα σπάει!!
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Λοιπόν, το βρήκα πρόσφατα στο Steam με 3€ και το τελείωσα. Μου πήρε σχεδόν 16 ώρες και το απόλαυσα πραγματικά! Τελικά το σύστημα μάχης δεν με κούρασε και το βρήκα συμπαθητικό. Ειδικά όταν βρεις την κάρτα που τα shards φορτίζουν γρηγορότερα την ζαριά. Μπορείς να κάνεις και κάποια ωραία combos. Σημαντικό το tip βέβαια για να παίξεις στο easy. Thanks Μεγάλε Σοφέ Παλαιέ!
Τώρα από ατμόσφαιρα, κόσμο και γραφή είναι κορυφαίο! Για όποιον θέλει να δει ένα σκοτεινό παραμύθι είναι must play! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! 8.5 / 10
 
Top Bottom