captain kal
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!τι να κάνουμε μανίτσα μου, εγώ με αυτόν τον spiderman μεγάλωσα, που ο θείος Μπεν πεθαίνει στα χέρια του κακού και ο Πήτερ αποφασίζει να πολεμήσει το έγκλημα, όχι γιατί γκάβλωσε με τον τόνι σταρκ πλέιμποιΗ προηγούμενη σελίδα είναι γεμάτη υποψήφιους για ban![]()
Shang-Chi.
Παρακολουθώντας τμηματικά την ταινία λόγω υποχρεώσεων αυτά που αποκρυσταλλώθηκαν ως τελική εντύπωση ήταν τα εξής:
Θετικά
- Καλή φάση αυτό με το IMAX-experience στις τηλεοράσεις. Αντί να το βλέπεις σε Widescreen για πρώτη φορά είδα γεμάτο όλο το πλάνο της TV.
- Αυτά.
Αρνητικά
Εν τέλει, από το Stage 4 το Loki εξακολουθεί να είναι μακράν το καλύτερο πράγμα που έχει βγει. Imho, έπρεπε να το είχαν σταματήσει με το Endgame. Παίζει να βλέπουμε φθίνουσα πορεία α-λα-WoW με το όλο σύμπαν της Marvel.
- Παπάτζα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκάθαρο target group η κινέζικη αγορά (κανένα πρόβλημα εδώ), ενώ η ταινία παίζει να απαγορευτεί στην Κίνα λόγω μίας σκηνής 0.5 δευτερολέπτων που έχει αναφορά στην ημερομηνία των γεγονότων της Τιενανμέν (λολζ). Για μένα ήταν τόσο κακό που έσπαγε και το illusion of disbelief, όσο μπορείς να το περιμένεις όταν βλέπεις ήρωες με κολάν. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην ΤΑΙΝΙΑΡΑ του Mel Brooks.
- Κανένα σοβαρό hook που να με κάνει να πιστέψω ότι θα ήθελα να ταυτιστώ ή όχι με τον
ShaunShang-Chi. Ο τύπος είναι γαμικουλεύς από τότε που έγινε έφηβος, με σκληρή πωρπόνηση φυσικά. Ούτε μισός τερμίτης δεν τον δάγκωσε, για να μπορεί να τρώει ξύλο. Πού πας έτσι ρε μπρο?- Daddy/Mommy-issues arc από την αρχή ως το τέλος είναι το βασικό σεναριακό αφήγημα. Σαφώς επηρεασμένο από την "σεβασμός στους προγόνους" κουλτούρα των ασιάτικων πολιτισμών, κατέληξε να είναι μία δυτική μετάφραση-καρικατούρα της όλης φιλοσοφίας.
- Ακόμη και οι σκηνές Wuxia που ήθελαν να είναι το μεγάλο ατού της ταινίας είναι απλά... λίγες. Προτιμώ να δω τις ιδεαλιστικά ρομαντικοποιημένες απεικονίσεις του Yi-Mou Zhang (Hero, House of Flying Daggers) που είναι καλλιτεχνικά διαμάντια (κουστούμια, χορογραφία, φωτογραφία, κινηματογράφιση) παρά αυτό το mix-κιμά που δεν έχει αποφασίσει τι ταυτότητα θέλει να έχει.
Δεν υπάρχει καμιά φθίνουσα πορεία, το διαψεύδω κατηγορηματικά.
Παπάτζα από την αρχή μέχρι το τέλος.
αυτό έμοιαζε περισσότερο με origin movie της Phase 1.
Τα Borracho vibes όσο το παρακολουθούσα με κατέβαλαν. Ένιωθα μια αυταρέσκεια που η ταινία επιβεβαιώνει τον Σκορτσέζε.
στα παπάρια σου τι λένε οι άλλοι τότε, αυτό μετράει. EnjoyΕμένα μου άρεσε πολύ. Η σύνδεση με το υπόλοιπο σύμπαν πιστεύω θα είναι πιο έντονη στα sequels, αυτό έμοιαζε περισσότερο με origin movie της Phase 1.
Έχω ήδη φτάσει στο δεύτερο. Κωλοχαιρόμουν με το τι σκαρφιζόμουν όσο έβλεπα την ταινία για να σου την πω. Έτσι πέρασε και πιο ευχάριστα/γρήγορα η ώρα, αφού δεν βλεπόταν το ταινιάκι. Ειδικά αυτή η Αφικανιυα, ή πως τη λένε, χειρότερο edgelady δεν βρήκανε.Αυτό είναι το πρώτο σύμπτωμα, πήγαινε σε γιατρό asap
Η προηγούμενη σελίδα είναι γεμάτη υποψήφιους για ban![]()