What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
έβαλε βλέπω και ηχεία στην στολή, λογικά θα παίζει τραπ

Έτσι είναι η στολή από τα κόμικς, τι να κάνουμε!

32262bbe9f95018cd4825119885fc4cc.jpg
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Τραβάτε δείτε λίγο Μπέλα Ταρ να ανοίξει το μάτι σας...
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Τραβάτε δείτε λίγο Μπέλα Ταρ να ανοίξει το μάτι σας...

Δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται και άνοιξα την Γουικιπίντια.

Είναι γνωστός για ασπρόμαυρες και χαρακτηριστικά αργές ταινίες του οι οποίες περιέχουν μεγάλες σε διάρκεια λήψεις.

2b5.gif
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Για ολοσωμο μαγιο το βλεπω κι εγω.




Τα "ηχεια" μου θυμιζουν ενα animation με ενα κοριτσακι??? που ηταν καβαλα σε ενα τεραστιο εντομο σε ενα wasteland. Τα ηχεια μοιαζουν με τα απειρα ματια του εντομου. Τωρα εχω φαει κολημα να θυμηθω απο που ειναι το υλικο της μνημης.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είδα κι εγώ το Dr. Strange 2

Καταρχάς να πω πως δεν ασχολούμαστε με τα όσα έγιναν στο Spider-Man: No Way Home αλλά η ταινία είναι σεναριακά απευθείας συνέχεια του WandaVision. Η Wanda αυτή τη φορά, δεν πενθεί, δεν έχει κατάθλιψη αλλά είναι "on a mission" και αλίμονο σε όσους βρεθούν στο δρόμο της.

Η ταινία έχει αρκετά στοιχεία τρόμου (jump scares, κυνηγητά σε κλειστούς χώρους κ.α), θανάτους on/off screen, gore, μάλιστα ένας on screen θάνατος θα έκανε το The Boys περήφανο με την βιαιότητα του. Έχει και κάποιες στιγμές με το κλασσικό χιούμορ, όμως γενικά είναι σε διαφορετικό ύφος τελειώς απ'ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Άκρως καταιγιστική, πυκνή και με πολύ γοργό ρυθμό.

Μου άρεσε πάρα πολύ όλο το arc της Wanda από την πρώτη ταινία που τη γνωρίσαμε και πως κατέληξε εδώ. Όπως και στο WandaVision βλέπουμε τον χαρακτήρα στο peak (?) της δύναμής του. Οι μάχες είναι πολύ πολύ καλύτερες, εξαιρετική κινησιολογία και από Strange και από Wanda. Υπάρχει και μια εξαιρετική μάχη προς το τέλος όπου η VFX team έδωσε πόνο, very satisfying αναφέρομαι στην μουσική "αντιπαράθεση" . Και ο Strange είναι καλός, έχει αυτό το natural swag που νομίζεις χαρακτήρας και ηθοποιός είναι ένα. Ενώ επιτέλους εκμεταλεύτηκαν την Rachel McAdams και της έδωσαν μπόλικο screen time. Κρίμα βέβαια που σε κανένα universe δε θέλει το παλικάρι μας.

Από τη Phase 4 ήταν η ταινία που περίμενα πιο πολύ και δεν απογοητεύτηκα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Τον είδα την Παρασκευή τον Δόκτορα, νωρίς νωρίς για να μην φαω πάλι τα spoilers της αρκούδας όπως με τον Spiderman.

Έχουμε ένα κράμα κλασικής MCU συνταγής με μπόλικες b-movie επιρροές που τόσο τις λατρεύει ο Sam Raimi. Ετοιμαστείτε για απότομες και cheesy εναλλαγές τρόμου, χιούμορ, συναισθημάτων, και παλαβής δράσης που καταλήγουν σε ένα ανομοιόμορφο τουρλουμπούκι, το οποίο ενίοτε γοητεύει κι ενίοτε απογοητεύει.
Η ταινία δεν ήταν κακή, αλλά της έλειπαν η συνοχή (σεναριακή και ύφους) και κυρίως το multiverse, όπως είπε κι ο Stamatimenos. Μας υποσχέθηκαν ένα τρελό τρελό πολυσύμπαν και τελικά μας ξεπέταξαν με ένα μοντάζ μισού λεπτού όπου πηδάνε από τη μία διάσταση στην άλλη για να καταλήξουν σε ένα σύμπαν που η κυριότερή του διαφορά ήταν ότι... το πράσινο στους σηματοδότες σταματά την κυκλοφορία. Ωραίο τρολάρισμα.
Από 'κει και πέρα, τα cameos και οι νύξεις σε παρελθοντικά/μελλοντικά γεγονότα δεν με ενθουσίασαν. Κάποια τα ψιλοξέραμε από leaks και trailers, κάποια ήταν λίγο πιο απρόσμενα αλλά όλα ήταν ανούσια για την πλοκή και μπήκανε κυρίως για τα επιφωνήματα των θεατών στην αίθουσα και ίσως για να tease-άρουν επόμενα projects. Εξαιρείται η πρώτη post-credits σκηνή που λογικά θα παίξει σημαντικότερο ρόλο στη συνέχεια.
Με εξέπληξε, πάντως, η αποκάλυψη του main villain (που γίνεται από το πρώτο εικοσάλεπτο της ταινίας) και η κατάληξή του. Δεν έχω διαβάσει κόμιξ της Μάρβελ, βασίζομαι αποκλειστικά στο υλικό που δίνουν οι μαρβελοταινίες/σειρές. Bold move.
Θα έβαζα ένα 6.5/10 για τα visuals και τις στιβαρές ερμηνείες των Cumberbatch. Olsen και McAdams.
 
Last edited:

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Dr. Strange 2

Όταν μπαίνει goal στο σινεμά! Το μουσικό θέμα βέβαια που συνόδευψε το συγκεκριμένο cameo ήταν η μισή απόλαυση για όσους το αναγνώρισαν,




έχουν ανακοινώσει και νέα επισόδεια για τη σειρά
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Καλή πινελιά αλλά σιγά το spoiler. Και στις ταινίες του Spiderman β' και Spiderman γ' (αν θυμάμαι καλά) κάπου έπαιζε το theme του cartoon των 60's'Περισσότερο ξαφνιάστηκα με αυτό που γράφεις στο τέλος.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Συνδυάζοντας αυτή την ανακοίνωση με το cameo στον Dr. Strange, μάλλον πρέπει σύντομα να περιμένουμε κάποιο live-action X-Men project από την Disney. Ακόμα και το What If..? που στην αρχή φαινόταν ψιλοξεκάρφωτο filler για το Disney+ τελικά "ακουμπάει" αρκετά πάνω στη Phase 4 και προφανώς έγινε βάσει σχεδίου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτή τη φάμπρικα που έχουν στήσει.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,278
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μεγάλος φαν των ταινιών της marvel, αλλά αυτό που ο κάθε πικραμένος σκηνοθέτης αντί να κάνει καλύτερες ταινίες να αντιπαραθέσει, κάθεται και κάνει κουτσομπολιό καφενείου... οκ...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Αυτα ειναι λογια υπερασπισης για τις ταινιες του Γκουσγκουνη; Και τα φαστφουνταδικα εχουν υπαλληλους που θα σε εξυπηρετησουν με χαμογελο. Αυτο μειωνει την δραση του νιτρωδες νατριου; ειπε καποιος οτι οι υπαλληλοι στα burger mania μαγαζια ειναι ασχετοι;
Επειδη την εχουμε κανει αυτη την συζητηση, περισσοτερες φορες απο το αν witcher 3 προκαλει ονειρωξεις.

Οποιος λεει στα ισα τι νοιωθει για τις marvel ταινιες, δεν λεει οτι κανει καλυτερες ταινιες αλλα αυτο που νοιωθει για τις marvel ταινιες.
Μια αποψη που εχει ως σημειο εκκινησης την γνωση της τεχνης "κανω ταινιες".
Ακομα και αυτοι που βλεπουν αυτα τα πραγματα και ενθουσιαζονται σαν πιθηκοι, το ξερουν οτι αυτο που βλεπουν δεν εχει καμια καλλιτεχνικη αποψη. Ειναι σουβλακι απο αυτοματο πωλητη μεταξυ Μανδρας και Ελευσινας οπου κανει σταση το λεωφορειο του ΚΤΕΛ.
Ετσι λοιπον, προς τι ο αλλαλαγμος; Τι προσβαλλουν αυτοι οι ανθρωποι;
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Η υπέροχη από πολλές απόψεις Λιζ δεν θα έπρεπε καν να ασχολείται με τα ξόανα του Χόλιγουντ που μυξοκλαίνε επειδή κανείς δεν θέλει να δει τις πατάτες που φτιάχνουν οι ίδιοι. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι το κινηματογραφικό αντίστοιχο του παππού που λέει μακροσκελείς ιστορίες από τα νιάτα του και τα εγγόνια παρακαλάνε να τελειώσει γιατί κοντεύουν να κοιμηθούν.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Η μουσική που συνόδευε το introduction του Professor Charles Xavier ήταν τέλεια, δεν είναι κάτι που παρατήρησα στην αίθουσα επειδή ήδη ουρλιάζαμε όταν ακούσαμε τη φωνή του, αλλά αν δείτε video ξέρετε τι λέω, έχει ήδη postαριστεί.


Για εμένα προσωπικά αυτό ήταν το peak της ταινίας, και ας το ήξερα και ας το είχα καταλάβει και ας το περίμενα από τα trailers. Ανατριχιάζω και μόνο που γράφω αυτές τις λέξεις.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Χωρις αυτους τους "βαρετους" τυπους, σημερα δεν θα ειχατε star wars universe. Το star wars εδωσε το πρασινο φως και για αλλα πραγματα.
Το λιγοτερο που μπορει να κανει η απουσα Olsen, ειναι να βγαλει τον σκασμο.

Συνεχιζω με αποδειξεις, γιατι ενας κουνελος δεν μπορει να πορδολογει αλλα να δειχνει αποδειξεις.
Οι σνακ μπαρ ταινιες για τα πλοια της γραμμης Παρο, Τηνο, δεν καταφερνουν να παρουσιασουν αυτο που πρεπει να δειξουν, την δραση.
αν αυτο δεν ειναι υπνος τοτε τι ειναι;

9 λεπτα ειναι κατι που και ο υπερτατος μαμμακυθος μπορει να αντεξει. Επειδη ειστε και ατομα με υπομονη κλανιας. Δειτε απο το σημειο που διαλεξα για να μαθετε τα απαραιτητα. πρασινα γκομενακια που κλωτσανε τον αερα.
Νομιζω οτι και οι hardcore μαμμακυθοι μπορουν να αντεξουν μια συγκριση που δεν διαρκει πανω απο ενα λεπτο και μαλιστα με ταινια του Jackie Chan.



Απο το ιδιο αγαπητο καναλι https://www.youtube.com/channel/UCjFqcJQXGZ6T6sxyFB-5i6A
FYI ειναι ενα καναλι οπου μεσα απο ολιγολεπτα video παρουσιαζει και αναλυει τον κινηματογραφο με τροπο καθολου βαρετο και ανοιγει ματια.
Εκοψα, παρανομα, γιατι δεν εχετε υπομονη, ενα κομματι που λεει πολλα και με κατι εξτρα, γιατι οι βαρετοι σκηνοθετες μας φερνουν υπνο.
Βουτηξτε στην κινηση και μαθετε μπαλιτσα. Τετοιες κινησεις δεν θα τις δειτε στις ταινιες δωρο με αγορα 2 παγωτων.
Τα λεει και ο δικος σας αλλα σας αρεσει να μυριζεται τις πανες σας.





Αφου αναφερθηκε και η μουσικη. Ειμαι σιγουρος οτι ο @Admiral τραγουδαει περιφημα το theme του star wars στο μπανιο αλλα εχει τραγουδησει Marvel; ακομα και στην μουσικη ειναι τσιπηδες και εκ του ασφαλους. Αλλα ναι, ουτε στην μουσικη δινετε σημασια.
Δραση δεν θελετε να βλεπετε, μουσικη δεν θελετε να ακουτε, τι σκατα παρακολουθειτε, ριξτε το στην τσοντα για να σας μεινει και κατι, ο λεκες.

 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Ναβαρινο, ασε ρε τα μορτικα στην πλατεια συνταγματος. Εδω ειναι η βουλη και εκει το μεγαλο αγγλικο. Σε χαλαει και το star wars;
Χωρις αυτο ο iron man θα φοραγε πλατινε κουστουμι.
 
Top Bottom