Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν έχω πειστεί, παρά το καλό point περί ποιότητας εικόνας. Παίζουν τέσσερα νύχια για πέντε ρίζες δακτύλων, με μια άκυρη ρίζα μικρού δακτύλου που καταλήγει σε νοητό πέμπτο. Ακόμα και το Λερναίο Δάκτυλο (1-2) μπορεί να παραπέμπει σε χρήση ΤΝ, επειδή ακριβώς διακλαδώνεται.

1000002502.jpg

Δεν έχω πειστεί, παρά το καλό point περί ποιότητας εικόνας. Παίζουν τέσσερα νύχια για πέντε ρίζες δακτύλων, με μια άκυρη ρίζα μικρού δακτύλου που καταλήγει σε νοητό πέμπτο. Ακόμα και το Λερναίο Δάκτυλο (1-2) μπορεί να παραπέμπει σε χρήση ΤΝ, επειδή ακριβώς διακλαδώνεται.

View attachment 8283
Δες πάλι την εικόνα με τις χρωματιστές γραμμές να δεις που καταλήγει το κάθε νύχι

Αυτό που λέμε είναι ότι αυτή η περιοχή συγκεκριμένα

Screenshot 2024-09-24 154919.png

εμφανίζει ανισορροπίες στους χρωματισμούς και τους φαινομενικούς διαχωρισμούς (και στο πλάτος), ώστε φαίνεται ως δύο ξεχωριστά δάχτυλα. Είναι ξεκάθαρο πως έχει στη μέση κάτι σαν μαύρη κάθετη γραμμή. Άσχετα με τα νύχια.

ΥΓ. Αρκετά σουρεάλ το ότι ασχολούμαστε τόσο δραστήρια με αυτό το ζήτημα λολ

Βρε σεις, 6 δαχτυλα ειναι.

Αντιχειρας + 4 δαχτυλα με νυχια + ενα δαχτυλο μισο κατω αριστερα που κοβεται.

Ο δεικτης με τον μεσο ειναι οντως κακο photoshop/AI καθως ειναι σιαμαια.

Επικρατεί ένα μέτριο σκηνικό επειδή φαίνεται σα να χρησιμοποίησαν ΑΙ για το πόστερ.

View attachment 8278

Ίσως η καημένη Disney δεν έχει λεφτά για να προσλάβει κανονικούς σχεδιαστές και κόβει έξοδα μέσω του ΑΙ.
μάλλον είμαστε όλοι θύματα πλάνης.
Αυτό το crop δεν είναι από το κανονικό ποστερ, πρέπει να έχει γίνει ΑΙ uncrop με photoshop ή άλλο εργαλείο.

Στο κανονικό πόστερ δεν φαίνεται όλο το χέρι και φαίνεται καθαρά η βάση του δείκτη.

GYL9kujXcAAtu-G2.jpg

Η δική μου πρόβλεψη: 750 εκατομμύρια worldwide.

iu

Κλείστε το επιτελούς το μαγαζί να τελειώνουμε! :p

Παιδιά οι πηγές από τις οποίες αντλείτε πληροφορίες έχουν μεγάλη σημασία, μην βασίζεστε σε αεριτζήδες που έβαλαν στόχο την σειρά επειδή είναι "woke".

Όντως το Agatha All Along είχε λιγότερα views από την πρεμιέρα του Acolyte, κάτι που δεν είναι παράξενο γιατί τα πρώτα επεισόδια των Star Wars shows κάνουν πολύ δυνατά νούμερα από τους star wars fans που θέλουν να δουν περί τίνος πρόκειται. Μετά βλέπουν ότι η σειρά είναι μάπα και την εγκαταλείπουν. Το Acolyte επίσης κόστισε στην Disney ένα κάρο λεφτά (230 εκατομμύρια δολάρια).

Αντιθέτως, το Agatha All Along όχι μόνο ήταν το πιο φθηνό show της Marvel σε κόστος παραγωγής (κάτω από 40 εκατομμύρια δολάρια) αλλά κατάφερε και να κρατήσει μεγάλο μέρος του αρχικού κοινού διότι είναι όντως ενδιαφέρον:

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε δεξιά και αριστερά αν θέλετε να μάθετε αν ένα project της Marvel πηγαίνει καλά ή όχι. Ρωτήστε εμένα και θα σας πω μια αξιόπιστη πληροφορία γιατί ενημερώνομαι από καλές πηγές. . Δεν είμαι ο τύπος του φαν που θα κάνει το άσπρο μαύρο, αυτό που ισχύει αυτό θα ακούσετε.

Last edited:
Ομολογώ ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν ενδιαφέρον, αλλά έχει περάσει τόσος καιρός από το Wandavision και τα Dr Strange κτλ, που πραγματικά δεν θυμόμουν τι είχε γίνει με Scarlet Witch κτλ οπότε και πήγα στον Γουγλη. Αυτό δεν θα γινόταν προ-Endgame που είχε συνοχή το universe (λόγω απουσίας content bloat).

Ομολογώ ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν ενδιαφέρον, αλλά έχει περάσει τόσος καιρός από το Wandavision και τα Dr Strange κτλ, που πραγματικά δεν θυμόμουν τι είχε γίνει με Scarlet Witch κτλ οπότε και πήγα στον Γουγλη. Αυτό δεν θα γινόταν προ-Endgame που είχε συνοχή το universe (λόγω απουσίας content bloat).

Εμένα με κέρδισε ενώ πίστευα ότι θα δω 1-2 επεισόδια και μετά δεν θα ασχοληθώ. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι ξεκάθαρα το γυναικείο στις ΗΠΑ (που από ότι καταλαβαίνω έχει αγάπη στις ιστορίες για μάγισσες), αλλά η υλοποίηση και το μυστήριο αποδείχθηκαν ικανά να κρατήσουν και το δικό μου ενδιαφέρον.

Παιδιά οι πηγές από τις οποίες αντλείτε πληροφορίες έχουν μεγάλη σημασία, μην βασίζεστε σε αεριτζήδες που έβαλαν στόχο την σειρά επειδή είναι "woke".

Όντως το Agatha All Along είχε λιγότερα views από την πρεμιέρα του Acolyte, κάτι που δεν είναι παράξενο γιατί τα πρώτα επεισόδια των Star Wars shows κάνουν πολύ δυνατά νούμερα από τους star wars fans που θέλουν να δουν περί τίνος πρόκειται. Μετά βλέπουν ότι η σειρά είναι μάπα και την εγκαταλείπουν. Το Acolyte επίσης κόστισε στην Disney ένα κάρο λεφτά (230 εκατομμύρια δολάρια).

Αντιθέτως, το Agatha All Along όχι μόνο ήταν το πιο φθηνό show της Marvel σε κόστος παραγωγής (κάτω από 40 εκατομμύρια δολάρια) αλλά κατάφερε και να κρατήσει μεγάλο μέρος του αρχικού κοινού διότι είναι όντως ενδιαφέρον:

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε δεξιά και αριστερά αν θέλετε να μάθετε αν ένα project της Marvel πηγαίνει καλά ή όχι. Ρωτήστε εμένα και θα σας πω μια αξιόπιστη πληροφορία γιατί ενημερώνομαι από καλές πηγές. . Δεν είμαι ο τύπος του φαν που θα κάνει το άσπρο μαύρο, αυτό που ισχύει αυτό θα ακούσετε.

xena-xena-warrior-princess.gif

Στην αρχή νομιζα , ότι το Agatha All Along έχει σχέση με την Αγκάθα Κρίστι!!!!!

Πέρα από τα αστεία, εγώ είμαι όντως sad για αυτό, ήταν η μόνη μαρβελοταινία που πράγματι ήθελα να δω.

Back