Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ξέρω τα ύψη τους, τα τσέκαρα μετά την ταινία.
Ο Spiderman στα κόμικ ποτέ δεν έδειχνε στέκας για τον απλούστατο λόγο ότι την περισσότερη ώρα τον βλέπεις κάπου κουρνιασμένο και μαζεμένο, όπως μια αράχνη (duh). Ακόμα κι όταν μάχεται.

Δε με κατάλαβες όμως. Με τη στολή όλοι έδειχναν ok. Χωρίς αυτήν όμως ο Garfield έδειχνε, πως να το πω, εχμ άχαρος;
Ακόμα και με στολή αλλά χωρίς τη μάσκα έδειχνε περίεργος. Ίσως φταίει ο καμηλοπαρδαλένιος λαιμός, δεν ξέρω.

Ο Garfield σε βίντεο γκέημ:

Προσωπικά η βασική μου επαφή με Spiderman ήταν μερικά comics mid-late '90s αλλά κυρίως η Animated σειρά των '90s. Οπότε ναι, ο Mαγκουάιρ μου ταίριαξε πάρα πολύ, αλλά πιστεύω πως ο καλύτερος είναι ο Χόλαντ. Oι αντιδράσεις του full φυσικές για την ηλικία του, το awkwardness που είχε ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα των Avengers κτλ. υπέροχο.
Από την άλλη, βέβαια, αν το MCU είχε ξεκινήσει 5 χρόνια νωρίτερα και είχε δωθεί στο Mαγκουάιρ η ανάλογη ευκαιρία ίσως να ήταν καλύτερος, δε ξέρω.

Ο κουνελος εχει να κανει μια σοβαρη δηλωση.
Προπερ ανθρωπος αραχνη ειναι ο Maguire. Εχει υφος nerd, περναει απαρατηρητος, οπως ταιριαζει σε ολους τους σουπερ ηρωες.
Το προσωπο του, εκτος απο ντροπαλο ανθρωπο, δειχνει το προσωπο ενος ανθρωπου που ζει με τους συγγενεις του.
Ταιριαζει στα παντα με τον ανθρωπο αραχνη της πολιτικης ζωης. Ακομα και το προσωπο του, ειναι το προσωπο που συνηθως φοραει γυαλια.
Ειναι ο ανθρωπος που θα φαει το bullying που τραβαει η ευγενικη προσωπικοτητα του.

Ο Holland ειναι σαν τον προεδρο της ταξης. Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο. Παλι καλα που δεν εβαλαν τον Henry Cavill, για να κανει τις νοικοκυρες να αφηνουν τα σπιτια τους να γεμισουν με ιστους αραχνης.
Για να ειμαι δικαιος. Δεν λεω οτι ειναι αχρηστος ηθοποιος. Ειχε την ατυχια να παιξει στο Far from Home, που ηταν τοσο μεγαλη πατατα που μετα ειχα συμπτωματα δηλητηριασης απο σολανινη.

Φαντάζεσαι τώρα σε λίγα χρόνια να περνάς έξω από κανένα καπί και να ακούς τα παππούδια να μαλώνουν ποιος είναι ο καλύτερος σπάιντερμαν..

Φαντάζεσαι τώρα σε λίγα χρόνια να περνάς έξω από κανένα καπί και να ακούς τα παππούδια να μαλώνουν ποιος είναι ο καλύτερος σπάιντερμαν..

Δεν θα μαλωνουν, θα λενε. θυμασαι τοτε που ελυσε το προβλημα ο κουνελος;

Στα comics o Spiderman όταν ξεκίνησε την καριέρα του ήταν 15 χρονών μαθητής. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεινε μαθητής. Λυπάμαι δεν μπορώ να τον ταυτίσω με έναν 27 χρονο που παριστάνει πως είναι 15 χρονών μαθητής.

Αυτο ισχυει για σενα kara. Ειναι μερικες κυριες που δεν νοιαζονται εαν εισαι 20 ή 15. Μερικες απο αυτες τις βλεπουμε και στην παγκοσμια ειδησεογραφια, ειδικα στο αστυνομικο δελτιο.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεινε μαθητής.
Τι εννοείς; Ήταν κουμπούρας ή too kool for skool;
Εγώ από την άλλη τον θυμάμαι περισσότερο φοιτητή, και παράλληλα να εργάζεται για την Ημερήσια Τρομπέτα.
Εκτός κι αν ο Τσόνα προσλάμβανε ανήλικα.
#Wedontjudge #Blackmoneymatter

Κατι μας ειπες τωρα. Το exploit που γινοταν απο τον JJJ ειναι case study στο εργατικο δικιο. Δεν ηταν μονιμος υπαλληλος αλλα freelancer, κακοπληρωνοταν με το κομματι επειτα απο ανελεητο abuse.

#freePeter #wejudge

Μαθητής είναι και στά δύο universes, οπότε ναι πάλι "κερδίζει" ο Holland ως καταλληλότερος.
Nομίζω όμως ότι στο καρτούν ήταν φοιτητής.
Βασικά είμαι διχασμένος. Στην ερώτηση "καταλληλότερος για Spiderman?" θα έλεγα Holland, αλλά αν "σκεφτώ", αν "περάσει από το μυαλό" μου απλά η λέξη Spiderman σε random σημείο της ημέρας, η πρώτη εικόνα είναι ο Μαγκουάρ.

Last edited:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, για τους πραγματικούς μύστες ο ένας και πραγματικός Spider-man είναι ο Nicholas Hammond:

b5f4341ee377e9c9a75d6cb2584612f6--nicholas-hammond-nicholas-dagosto.jpg

Για τους νεότερους:

Διάφορα μικρά επαρχιακά κανάλια έδειχναν αυτή τη σειρά μέχρι και τα μέσα των 90s.

Ολες οι καρτουν σειρες υπαρχουν στο Disney+ Ερχεται το καλοκαιρι και στην Ελλαδα :)

Το περιμένω με ανυπομονησία! 4 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά.

edit: 14 Ιουνίου, διορθώνω.

Αν η Disney το παίξει καλά, μπορεί να κάνει παππάδες με το multiverse of madness! Να έχει μέσα και retro cartoons, αλλά και σκηνές/χαρακτήρες/props από ότι άλλο της ανήκει, δηλαδή έστω και για 1/10 του δευτερολέπτου να δούμε κάναν Stormtrooper χαμένο στη Νέα Υόρκη να βλέπει τον Spiderman να παίζει ξύλο και τον Donald να βρίζει π.χ.

Αν η Disney το παίξει καλά, μπορεί να κάνει παππάδες με το multiverse of madness! Να έχει μέσα και retro cartoons, αλλά και σκηνές/χαρακτήρες/props από ότι άλλο της ανήκει, δηλαδή έστω και για 1/10 του δευτερολέπτου να δούμε κάναν Stormtrooper χαμένο στη Νέα Υόρκη να βλέπει τον Spiderman να παίζει ξύλο και τον Donald π.χ.

Δεν ξέρω αν θα δούμε stormtroopers αλλά η ύπαρξη animated universes υπονοήθηκε σαφώς σε ένα από τα trailers της ταινίας.

μπορεί να κάνει παππάδες με το multiverse of madness
Το συγκεκριμένο το περιμένω με ενδιαφέρον επειδή
-το προηγούμενο μου άρεσε
-σκηνοθετεί ο Sam Raimi, που επιστρέφει σε super hero movie μετά από χρόνια και φαίνεται εδώ να το μπολιάζει με horror elements. Άλλωστε το να αναμιγνύει genres ήταν κάτι που ανέκαθεν έκανε με επιτυχία, με τελευταίο το πολύ καλό Drag Me To Hell.

Back