Το ξέρω ότι ήταν λύση ανάγκης αλλά ας έκαναν κάτι με το σενάριο να πάρει κάποιος άλλος/η τον ρόλο. Αν είναι έτσι ας δώσουν τον ρόλο του Captain America στον Sheldon από το Big Bang Theory. Ή ας την έβαζαν να κάνει γυμναστική να αποκτήσει λίγο (πολύ βασικά) όγκο. Δηλαδή η Linda Hamilton γιατί πλακώθηκε στη γυμναστική για τις ανάγκες του ρόλου στο Terminator 2;
Κι επιτέλους ας σταματήσουν να βγάζουν 200 ταινίες και σειρές που για να δούμε μια ταινία πρέπει να έχουμε δει πιο πριν τις σειρές, τα spin offs, τις σκηνές στα credits και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Που έβλεπα την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness κι όταν είδα την κακιά Scarlet Witch αναρωτιόμουν αν αποκοιμήθηκα κι έχασα καμία σκηνή. Όχι μου λένε στην σειρά WandaVision... ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ. Βάλε μου στην ταινία ένα flashback, κάτι να καταλάβω χωρίς να χρειάζεται να δω τα πάντα. Πρέπει να ξεκινήσουν να τα κάνουν όλα πιο συμμαζεμένα. Ανοίγουν 200 μέτωπα κι ο θεατής χάνεται.
Στο τάδε universe έγινε αυτό και στο άλλο έγινε εκείνο και στην ταινία νούμερο 50 έγινε κάτι άλλο που επηρέασε τον ψυχισμό του τάδε ήρωα στην τάδε σειρά. Κουραστικό. Ή θα βγάζουν λιγότερα ή τουλάχιστον σ' ό,τι δείχνουν να υπάρχει κάτι που να εξηγεί στον θεατή χωρίς να χρειάζεται να βλέπει τα πάντα. Αν είναι δυνατόν να χάσω τον χρόνο μου για να δω το She-Hulk ας πούμε για να μπορώ να δω και τις ταινίες μετά.
Ξέσπασα. Σας ευχαριστώ που μ' ακούσατε/διαβάσατε μέχρι εδώ. Ένας θεατής που πέρναγε φανταστικά με το τι έφτιαξαν μέχρι την τελευταία ταινία Avengers.