Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βασικά προτιμώ να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Από την στιγμή που υπάρχει το Disney Plus οπότε η Marvel θα έχει πάντα ένα διαθέσιμο μέσο, δεν πάω σε σινεμά για να μαραζώσουν μια ώρα αρχύτερα και να υποφέρουν οι παπαροσινεφίλ τους οποίους ταξινομώ πιο κάτω και από τις κατσαρίδες. Ναι, είμαι χαιρέκακος και μικρόψυχος.

Σας έχει πειράξει πολύ τελικά για τη Μαρβελ κ. Ναύαρχε!!!

Πάμε ρε Μαρβελάρα, πάμε να τους κλείσουμε στόματα!

ΟΚ όλα τα άντεξε το φανμπέις, αλλά αυτό;

Στα παπαρια μας, ουτως η αλλως την ξεχασαμε με το που εσκασε το ελιζαμπεθακι

Φοβερό επεισόδιο Daredevil σήμερα, μην το χάσετε με τίποτα.

ΟΚ όλα τα άντεξε το φανμπέις, αλλά αυτό;

Μην ψαρώνετε με κάτι τέτοια. Ο Andrew Garfield είπε σε είκοσι συνεντεύξεις ότι δεν επιστρέφει ως Spider-man.

H Μαρβελάρα τρέχει ένα event στο Youtube. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποκαλύπτονται καρέκλες με ονόματα που εικάζεται ότι είναι το πλήρες καστ της επόμενης ταινίας Avengers. Μόλις ξεκινά να παίζει μουσική αποκαλύπτεται και ένα νέο όνομα. Εννοείται ότι παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα!

H Μαρβελάρα τρέχει ένα event στο Youtube. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποκαλύπτονται καρέκλες με ονόματα που εικάζεται ότι είναι το πλήρες καστ της επόμενης ταινίας Avengers. Μόλις ξεκινά να παίζει μουσική αποκαλύπτεται και ένα νέο όνομα. Εννοείται ότι παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα!

Ευτυχώς για σας, δεν υπάρχει .γιφ με τίτλο "π@π@ριές Μαρίτσα μου", για να απαντήσω κατάληλα κ. Ναύαρχε!!

Το καστ του Avengers: Doomsday όπως ανακοινώθηκε στο βίντεο:

AVENGERS
Chris Hemsworth’s Thor
Anthony Mackie’s Sam Wilson/Captain America
Letitia Wright’s Shuri/Black Panther
Paul Rudd’s Scott Lang/Ant-Man
Simu Liu’s Shang-Chi

MCU Characters
Winston Duke‘s M’Baku
Tenoch Huerta’s Namor
Danny Ramirez’s Joaquin Torres/Falcon
Tom Hiddleston‘s Loki

Non-MCU Characters
Robert Downey Jr.’s Doctor Doom

THUNDERBOLTS
Sebastian Stan’s Bucky Barnes/Winter Soldier
Wyatt Russell’s U.S. Agent/John Walker
Florence Pugh’s Yelena Belova
Lewis Pullman’s Bob/Sentry
David Harbour’s Alexei Shostakov / Red Guardian
Hannah John-Kamen‘s Ava Starr/Ghost

FANTASTIC FOUR
Pedro Pascal’s Reed Richards/Mr. Fantastic
Vanessa Kirby’s Invisible Woman/Sue Storm
Ebon Moss-Bachrach’s The Thing/Ben Grimm
Joseph Quinn’s Johnny Storm/Human Torch

X-MEN
Patrick Stewart‘s Charles Xavier
Ian McKellen‘s Magneto
James Marsden’s Cyclops
Alan Cumming‘s Nightcrawler
Rebecca Romijn‘s Mystique
Kelsey Grammer’s Dr. Hank McCoy/Beast
Channing Tatum’s Gambit

δεν ξερω τι ν τουτα που γραφεις. απλα ΕΛΠΙΖΩ να τα εκανες κοπυ πειστ απο καπου.
αν τα εγραψες με το χερακι, ω ναι, εχωμε θεμα.

Η ταινία θα πρέπει να είναι 4 ώρες με τόσους χαρακτήρες.
Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια θα δωθούν μόνο στις αμοιβές των ηθοποιών;

Τρελό καστ (ειδικά η επιστροφή των OG X-Men) αλλά και ηχηρές απουσίες (κυρίως Spider-Man, Doctor Strange, Hulk κ.ά). Γενικά, πάντως, όσο και να με γαργαλαει αυτή η μαζική επιστροφή αγαπημένων ηθοποιών, δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι μυρίζει πανικό executives και ξεδιάντροπο fan-service από χιλιόμετρα.

Μια μικρή διόρθωση, η Marvel είπε ότι αυτό δεν είναι το πλήρες καστ αλλά θα ανακοινωθούν και άλλοι στην πορεία. Πάντως το stream είχε τρελή επιτυχία, βλέπω να το ξανακάνουν στο μέλλον.

δεν ξερω τι ν τουτα που γραφεις. απλα ΕΛΠΙΖΩ να τα εκανες κοπυ πειστ απο καπου.
αν τα εγραψες με το χερακι, ω ναι, εχωμε θεμα.

Ε ναι ρε προφανώς είναι copy paste.

Τρελό καστ (ειδικά η επιστροφή των OG X-Men) αλλά και ηχηρές απουσίες (κυρίως Spider-Man, Doctor Strange, Hulk κ.ά). Γενικά, πάντως, όσο και να με γαργαλαει αυτή η μαζική επιστροφή αγαπημένων ηθοποιών, δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι μυρίζει πανικό executives και ξεδιάντροπο fan-service από χιλιόμετρα.

Θα ανακοινωθούν και άλλοι στην πορεία, σίγουρα θα κρατήσουν κάποιους και για έκπληξη ή για την επόμενη ταινία (Secret Wars). Όσο για το fan service και τον πανικό, δεν αντιλέγω ότι η Marvel χρειαζόταν κάτι θεαματικό για να αντιστρέψει το κλίμα αλλά η ιστορία που γίνεται adapted από τα κόμικς καθιστούσε υποχρεωτικό ένα τέτοιο καστ. Βάζω την εξήγηση σε spoiler tag γιατί η γενική ιδέα θα είναι παρόμοια και στην ταινία:

Στην σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας των Secret Wars από τον συγγραφέα Jonathan Hickman, δύο σύμπαντα συγκρούονται μεταξύ τους και το ένα θα καταστραφεί. Στα κόμικς αυτά τα σύμπαντα είναι το κανονικό που ονομάζουμε 616 και το σύμπαν των Ultimates . Στις ταινίες δεν υπάρχει σύμπαν των ultimates, οπότε η μόνη επιλογή για να κρατήσεις το ίδιο storyline είναι το σύμπαν των X-Men της τέως Fox.

Η ταινία θα πρέπει να είναι 4 ώρες με τόσους χαρακτήρες.
Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια θα δωθούν μόνο στις αμοιβές των ηθοποιών;
Δεν ξέρω πόσα θα δώσουν για αυτό το avengers αλλά ξέρω πόσα θα δώσουν για το επόμενο: Μηδέν εκατομμύρια γιατί θα έχει χρεοκοπήσει το MCU!

Letitia Wright’s Shuri/Black Panther
Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι. Αυτό ξερακιανό κοριτσάκι δεν πρόκειται να με πείσει ποτέ για υπέρ-ήρωας. Κι ας φοράει την στολή που της δίνει δύναμη ή την προστατεύει ή κατι τέτοιο .τέλος πάντων. Δεν μπορούσαν να βρουν κάποια άλλη. Πρέπει να βλέπουμε αδύναμα κοριτσάκια να προσπαθούν να δείχνουν badass.

Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι. Αυτό ξερακιανό κοριτσάκι δεν πρόκειται να με πείσει ποτέ για υπέρ-ήρωας. Κι ας φοράει την στολή που της δίνει δύναμη ή την προστατεύει ή κατι τέτοιο .τέλος πάντων. Δεν μπορούσαν να βρουν κάποια άλλη. Πρέπει να βλέπουμε αδύναμα κοριτσάκια να προσπαθούν να δείχνουν badass.
και εγώ συμφωνώ ότι δεν της ταιριάζει καθόλου ο ρόλος. Βέβαια να δώσουμε το ελαφρυντικό ότι δεν την προόριζαν για αυτό το ρόλο αλλά προέκυψε μετά τον θάνατο του αδικοχαμενου Boseman. Καλύτερα να τον έδιναν σε άλλο ηθοποιό βέβαια.

Συμφωνώ για τη Shuri και προσθέτω ότι δεν μου αρέσει ούτε η επανεμφάνιση του Namor. Τον θεωρώ τέρμα αδιάφορο και cringe χαρακτήρα, ήλπιζα να τον ξεχνούσαν μετά το -για μένα μετριοκακό- BP2.
Αντιθέτως χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του Nightcrawler, ήταν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και η σκηνή που κάνει infiltrate στο Λευκό Οίκο παραμένει η αγαπημένη μου από τη σειρά X-Men.

Κάποια στιγμή θα υπάρξει νέος Black Panther, η Shuri ήταν λύση ανάγκης. Τα επερχόμενα Doomsday και Secret Wars θα αλλάξουν αρκετά τον χάρτη και τα πρόσωπα του MCU.

Το ξέρω ότι ήταν λύση ανάγκης αλλά ας έκαναν κάτι με το σενάριο να πάρει κάποιος άλλος/η τον ρόλο. Αν είναι έτσι ας δώσουν τον ρόλο του Captain America στον Sheldon από το Big Bang Theory. Ή ας την έβαζαν να κάνει γυμναστική να αποκτήσει λίγο (πολύ βασικά) όγκο. Δηλαδή η Linda Hamilton γιατί πλακώθηκε στη γυμναστική για τις ανάγκες του ρόλου στο Terminator 2;

Κι επιτέλους ας σταματήσουν να βγάζουν 200 ταινίες και σειρές που για να δούμε μια ταινία πρέπει να έχουμε δει πιο πριν τις σειρές, τα spin offs, τις σκηνές στα credits και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Που έβλεπα την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness κι όταν είδα την κακιά Scarlet Witch αναρωτιόμουν αν αποκοιμήθηκα κι έχασα καμία σκηνή. Όχι μου λένε στην σειρά WandaVision... ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ. Βάλε μου στην ταινία ένα flashback, κάτι να καταλάβω χωρίς να χρειάζεται να δω τα πάντα. Πρέπει να ξεκινήσουν να τα κάνουν όλα πιο συμμαζεμένα. Ανοίγουν 200 μέτωπα κι ο θεατής χάνεται.

Στο τάδε universe έγινε αυτό και στο άλλο έγινε εκείνο και στην ταινία νούμερο 50 έγινε κάτι άλλο που επηρέασε τον ψυχισμό του τάδε ήρωα στην τάδε σειρά. Κουραστικό. Ή θα βγάζουν λιγότερα ή τουλάχιστον σ' ό,τι δείχνουν να υπάρχει κάτι που να εξηγεί στον θεατή χωρίς να χρειάζεται να βλέπει τα πάντα. Αν είναι δυνατόν να χάσω τον χρόνο μου για να δω το She-Hulk ας πούμε για να μπορώ να δω και τις ταινίες μετά.

Ξέσπασα. Σας ευχαριστώ που μ' ακούσατε/διαβάσατε μέχρι εδώ. Ένας θεατής που πέρναγε φανταστικά με το τι έφτιαξαν μέχρι την τελευταία ταινία Avengers.

Το ξέρω ότι ήταν λύση ανάγκης αλλά ας έκαναν κάτι με το σενάριο να πάρει κάποιος άλλος/η τον ρόλο. Αν είναι έτσι ας δώσουν τον ρόλο του Captain America στον Sheldon από το Big Bang Theory. Ή ας την έβαζαν να κάνει γυμναστική να αποκτήσει λίγο (πολύ βασικά) όγκο. Δηλαδή η Linda Hamilton γιατί πλακώθηκε στη γυμναστική για τις ανάγκες του ρόλου στο Terminator 2;

Κι επιτέλους ας σταματήσουν να βγάζουν 200 ταινίες και σειρές που για να δούμε μια ταινία πρέπει να έχουμε δει πιο πριν τις σειρές, τα spin offs, τις σκηνές στα credits και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Που έβλεπα την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness κι όταν είδα την κακιά Scarlet Witch αναρωτιόμουν αν αποκοιμήθηκα κι έχασα καμία σκηνή. Όχι μου λένε στην σειρά WandaVision... ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ. Βάλε μου στην ταινία ένα flashback, κάτι να καταλάβω χωρίς να χρειάζεται να δω τα πάντα. Πρέπει να ξεκινήσουν να τα κάνουν όλα πιο συμμαζεμένα. Ανοίγουν 200 μέτωπα κι ο θεατής χάνεται.

Στο τάδε universe έγινε αυτό και στο άλλο έγινε εκείνο και στην ταινία νούμερο 50 έγινε κάτι άλλο που επηρέασε τον ψυχισμό του τάδε ήρωα στην τάδε σειρά. Κουραστικό. Ή θα βγάζουν λιγότερα ή τουλάχιστον σ' ό,τι δείχνουν να υπάρχει κάτι που να εξηγεί στον θεατή χωρίς να χρειάζεται να βλέπει τα πάντα. Αν είναι δυνατόν να χάσω τον χρόνο μου για να δω το She-Hulk ας πούμε για να μπορώ να δω και τις ταινίες μετά.

Ξέσπασα. Σας ευχαριστώ που μ' ακούσατε/διαβάσατε μέχρι εδώ. Ένας θεατής που πέρναγε φανταστικά με το τι έφτιαξαν μέχρι την τελευταία ταινία Avengers.

Αρκετά από τα παράπονά σου έχουν βάση. Για κάποια η Marvel έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα τα λύσει, π.χ. τα πολλά projects, έχουν μειωθεί αισθητά. Επίσης, υπάρχει πλέον σαφής κατηγοριοποίηση σε Marvel Studios (ταινίες), Marvel Television (σειρές) και Marvel Animation (καρτούν) με στόχο να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοτέλεια μεταξύ των τριών κατηγοριών.

Τα Doomsday και Secret Wars θα είναι ταυτόχρονα ένα τέλος της προηγούμενης εποχής των superhero films και μια φρέσκια αρχή για το MCU χωρίς τα θέματα των τελευταίων δύο phases. Το νέο MCU που θα προκύψει μετά το Secret Wars θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να επιτρέψουν όσοι κουράστηκαν μετά το Endgame.

Δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτες.

Back