Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί κόπηκε το φανταστικό Punisher.

Δεν κόπηκε ακριβώς, το συμβόλαιο που είχε το Netflix με την Marvel τελείωσε και το Netflix αποφάσισε να μην το ανανεώσει διότι η κατεύθυνση τους ήταν σε original content που θα τους ανήκε εξ ολοκλήρου. Κατά συνέπεια τα δικαιώματα επέστρεψαν στην Marvel, η οποία θα φτιάξει σε πρώτη φάση ένα special presentation του Punisher (ένα περίπου ωριαίο αυτόνομο επεισόδιο). Πιστεύω ότι αυτός είναι ο προάγγελος πλήρους σειράς.

Αρκεί να είναι στο ίδιο ύφος. Αν είναι να βρέχει αβεντζερικό χιουμοράκι, ας το αφήσουν καλύτερα.

Αρκεί να είναι στο ίδιο ύφος. Αν είναι να βρέχει αβεντζερικό χιουμοράκι, ας το αφήσουν καλύτερα.

Δεν πιστεύω να αλλάξουν κάτι, ειδικά αν κρίνουμε από το πώς μεταφέρθηκε το Daredevil.

Μια ερώτηση, είδα το Brave New World, οκ 2 ώρες χαμένες, το περίμενα. Αυτή η μάχη του Χάρλεμ με τον Hulk και τον Abomination που ανέφεραν σε 2-3 σημεία είναι σκηνικό που είχε συμβεί στην ταινία με τον Norton; Μιλάμε, δεν την θυμάμαι καθόλου και δεν νομίζω να έχει εμφανιστεί αλλού ο Hulk (εκτός από το ανεκδιήγητο πράγμα με την Maslani).

Μια ερώτηση, είδα το Brave New World, οκ 2 ώρες χαμένες, το περίμενα. Αυτή η μάχη του Χάρλεμ με τον Hulk και τον Abomination που ανέφεραν σε 2-3 σημεία είναι σκηνικό που είχε συμβεί στην ταινία με τον Norton; Μιλάμε, δεν την θυμάμαι καθόλου και δεν νομίζω να έχει εμφανιστεί αλλού ο Hulk (εκτός από το ανεκδιήγητο πράγμα με την Maslani).
Ναι, απο εκει ηταν. Παιζει και ο ιδιος ηθοποιος τον abomination στις 2 ταινιες

Back