<blockquote><br>Σε περιμενω οπτοε θες να πλακωθουμε σε Mortal kombat 10 και SF5<br></blockquote><br><br>MKXL μέσα. Tο άλλο δεν το έχω πάρει κυρίως γιατί το SFIV δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Ασε που μου τη σπάει που πωλείται σε κομμάτια το V...Eχω και τα Tekken x Street Fighter, Ιnjustice Gods Amonst Us αλλά πρέπει να κατεβάσω ξανά αν είναι να ασχοληθώ ξανά μαζί τους. Πάρε το KOF XIII τα χριστούγεννα πακέτο με τις επανεκδόσεις των KOF 98 & 2002 και θα με θυμηθείς. Και τα νεότερα guilty gear και blazblue πρέπει να τα σπάνε αλλά δεν τα έχω πάρει. Κοίτα να δεις πλάκα θα βγει και Soul Calibur στο PC έτσι όπως πάει. 2 κάστρα έπεσαν ως τώρα. Tekken & MvC. Αλλά πόσο ζώα ρε παιδάκι μου εκεί στην Capcom να μην βγάζουν τα παλιότερα παιχνίδια τους ξανά στο steam. Aν μη τι άλλο ειδικά στα 2D έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν μόνιμοι παίχτες. Ειδικα στα KOF πάντα βρίσκεις κόσμο να πλακωθείς σε αντίθεση με άλλα fighting<br><br><blockquote><br>Σρέντερ, ένα θα σου πω. Έχουν και οι δυο κονσόλεεεεεεεεεςςςςςςςςςς<br></blockquote><br><br>Fixed. Και με μεγάλη συλλογή fighting σε όλες :deal: