What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel's Avengers

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έπαιξα ακριβώς την ίδια αποστολή που σκάλωσε πριν με τα 19 fps. Αυτή τη φορά στην τελική μάχη είχα 65.... Έφυγε νεράκι. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι αυτό. Memory leak ή optimization ;

Ισχύει. Δεν τους κυνηγούσε κάποιος. Ίσα ίσα είχαν αφοσιωθεί σε αυτό το παιχνίδι και μάλιστα υποτίθεται ότι το Tomb Raider κυκλοφόρησε βιαστικά για να ασχοληθούν με το Marvel. Πλάκα έχουν κάποιοι στο steam που σχολιάζουν ότι είναι παιχνίδι για τις επόμενες κάρτες. Αν είχε κυκλοφορήσει στην ώρα του, που δεν είχαν ανακοινωθεί καν οι επόμενες κάρτες τι θα λέγαν;;;;;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
8,215
Για το Shadow of Tomb Raider
Unlike the previous entries in the Tomb Raider reboot series which were primarily developed by Crystal Dynamics Eidos Montreal assumed major development duties for Shadow of the Tomb Raider while Crystal Dynamics provided additional development

Η Crystal Dynamics ανέλαβε τα ηνία του Avengers παράλληλα με το Shadow (εκεί είχε υποστηρικτική δουλειά) κι όταν αυτό κυκλοφόρησε χώθηκε και η Eidos στους Avengers. Υπεύθυνη για την PC έκδοση είναι η Nixxes.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,287
πολυ τριγυριζω σε αυτο το νημα, ξερουμε πως θα καταληξει αυτο...
Σε σπρώχνει όλο και πιο πολύ για τη συλλεκτική του BG3 του D:OS3 ε; Σε καταλαβαίνω.
:trollface:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
@kara Υπομονή υπομονή!!!

patches.jpg

Δεν έχω βρει βέβαια πουθενά αυτά τα patchnotes. Μάλλον θα τα ανακοινώσουν αργότερα, αλλά λένε ότι θα είναι έτοιμο το Patch μέχρι τέλους της βδομάδας.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
8,215
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Seriously? You're the best.

Φαίνεται μάλιστα να μου το έφτιαξε εμένα. Μπορώ και παίζω medium. Σε κάποιες φάσεις που θα φεύγουν laser από παντού θα πέσει στα 25, αλλά μόλις τελειώσει η μάχη ανεβαίνει πάλι. Πολλοί βέβαια ακόμα μουρμουράνε ότι το performance τους δεν έφτιαξε. Είχα βέβαια ένα crash, αλλά εδώ ποντάρω ότι φταίει η 3gb κάρτα , από το μήνυμα που πετάξαν τα windows.
 

The Nameless One

Blackguard
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,142
Επιτέλους κυκλοφόρησε! Καιρός ήταν!
Άντε, μπας και ασχοληθεί η SE με το επόμενο Deus ex
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
8,215Όμορφα πράγματα συμβαίνουν στην Campaign 😍. 18 εξαιρετικές ώρες :cool: κι ακόμα να τελειώσει (!)
2 crashes μέχρι στιγμής (1 πριν το patch και 1 μετά)
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Σε μένα έγινε αυτοδιαχειριζόμενη η κατάσταση με το Marvel. Πάνω που έφτιαξαν τα fps σε medium γραφικά με κάποια crashes και έλεγα να λιώσω λίγο, έφαγε ένα κλασικό crash, αλλά από τότε δεν ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Κολλάει στο press start.... Για μένα δουλεύει το παιχνίδι... Να προχωρήσω λίγο το backlog μέχρι να το φτιάξουν.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,691
Verify game files? Delete cache data? Γυμνός χορός στην πανσέληνο βαμμένος μπλε;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
8,215
Δοκιμασε αυτα που λενε εδω

 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το είχα πετύχει αυτό από χτες, αλλά το απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί αρκετοί γράφουν ότι χάσαν το Progress τους, αν και μου φαινόταν περίεργο, από τη στιγμή που υπάρχει το Backup save. Η απάντηση του ticket που είχα στείλει ήταν να κάνω το ίδιο πράμα, οπότε προχώρησα με βαριά καρδιά και αφού έκανα 2 φορές backup.

Το παιχνίδι φορτώνει κανονικά, αλλά έχασα το progress του campaign ( αυτοδιαχειριζόμενο όπως λέμε, μιας και κάποια σημεία δεν τα ευχαριστήθηκα λόγο χαμηλών fps), όλα τα mats μου, τα units και το faction reputation. Εμπρός ολοταχώς για το seriously you're the best πάλι. Έστειλα ticket και για αυτό, αν και δεν περιμένω πολλά, έτσι και έχει γίνει corrupt το save file. Τι διάολο backup κάνει δεν μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που χάνει τα mats....


edit
Οκ.... Hack the planet.... Το έφτιαξα

Λοιπόν μακριά από μας, αλλά το fix που προτείνουν είναι ουσιαστικά να σβήσουμε τα πάντα από τα saves και να αλλάξουμε το όνομα του τελευταίου backup σε save1_1. Με αυτόν τον τρόπο όμως χάνει τα πάντα από τα ματς, το οποίο δεν στέκει με τίποτα. Αφού υποτίθεται ότι έχουμε τα saves.... Καθόμουν λοιπόν και σκεφτόμουν τι μπορεί να το ενοχλεί; Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι πλέον φαίνεται να έχει αλλάξει ο τρόπος του save system, οπότε δοκίμασα να το κάνω όπως ήταν. Για αρχή δοκίμασα από τα 3 original saves ποια ήταν corrupted. Ήταν τα saves 1_2 και 1_3. Χοπ στον κάδο ανακύκλωσης. Μετά λοιπόν αντί να σβήσω τα πάντα και να μετονομάσω το τελευταίο backup save1_1 το μετονόμασα σε save1_3 και το προτελευταίο σε save1_2. Και shazam.... Μπήκε κανονικότατα με όλο το progress.


edit 2
Παρατηρώντας το topic που πόσταρε η Kara, βλέπω ότι είναι διαφορετικό από αυτό που είχα βρει χτες. Ουσιαστικα στης Kara σου λένε να κάνεις αυτό που έκανα εγώ, κρατώντας και τα 3 saves, απλώς αλλάζεις όνομα σε κάποιο...... Αντιθέτως η λύση του support οδηγεί σε χάσιμο του progress..
 
Last edited:

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,904
Το τερματισα την Κυριακη. Τους εσφαξα ολους. Τωρα περιμενουμε και τα DLC! Πολυ καλο για πρωτο παιχνιδι Avengers! Πρεπει να βγαζουν πιο συχνα και avengers οπως βγαζουν Batman και Spiderman παιχνιδια συνεχεια.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έχει chainquests που συνεχίζουν στο multiplayer. Δεν σταματάει στον τερματισμό, απλώς δεν συνοδεύονται από βιντεάκια και τα quests είναι απλά. Αλλά εκτός από τις iconic missions των ηρώων, έχει αρκετό ψωμί ακόμα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
8,215

PC Specific Fixes:
Addressed a rare bug that results in a player’s Hero Level being reset, usually following a multiplayer connection issue.
 
Top Bottom