Tony Corvus
Ancient Red Dragon

ΣΝΙΚΑΡΟΣ VS LIGHT Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΡΕ ΜΠΡΟ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μπορείς να κάνεις disable το καρκίνωμα των launchers?????Για δείτε το παρακάτω!! Πιθανόν να ισχύει και για άλλα games:
No, seriously, you should disable the 2K Launcher for Marvel’s Midnight Suns
ναι αλλά γράφει achievements κτλ στο steam έτσι; Αν δουλεύει να πάω να κάνω custom shortcuts στο steam άμεσα.Τουλάχιστον για το 2K Launcher, μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι από το exe στο φάκελο του, σαν καλός δεινόσαυρος, και δεν ξεκινάει ο launcher. Δεν νομίζω ότι πιάνει για Rockstar και Ubi, αν και δεν το έχω δοκιμάσει.
ναι αλλά γράφει achievements κτλ στο steam έτσι;
μπορείς να κάνεις disable το καρκίνωμα των launchers?????
Όπως είπα, αδιαφορώ για το Μarvel setting (και γενικά για super heroes), αλλά το ξεκίνησα για όλα τα υπόλοιπα. 5+ ώρες μες στο παιχνίδι, έχω παίξει σκάρτη 1 ώρα μάχες και 4 ώρες ψάχνω κάθε γωνιά για collectibles και χαζολογάω με τους χαρακτήρες. Και μ'αρέσει! Τόσο που περιμένω πως και πως να σχολάσω και να πάω να λιώσω! Ε που και που σκέφτομαι "τι καλα που θα ήταν να ήταν με τους χαρακτήρες του Μass Effect" π.χ. , αλλά και πάλι...Δεν θα πάρει 10, θα πάρει 9!