Mας ρωτάτε, σας απαντάμε.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γειά σας παιδιά έχω δυο οθόνες(ίσως πάρω και 3η). Θέλω να δοκιμάσω 2 πράγματα. Το ένα είναι να παίζω κάποιο παιχνίδι και ότι απεικονίζεται στη μια να απεικονίζεται και στην άλλη. Το 2ο είναι το παιχνίδι να χωρίζεται μεταξύ των 2 οθονών.

Ότι info χρειάζεστε πείτε μου :cheer: .

Kagiax wrote:
Γειά σας παιδιά έχω δυο οθόνες(ίσως πάρω και 3η). Θέλω να δοκιμάσω 2 πράγματα. Το ένα είναι να παίζω κάποιο παιχνίδι και ότι απεικονίζεται στη μια να απεικονίζεται και στην άλλη. Το 2ο είναι το παιχνίδι να χωρίζεται μεταξύ των 2 οθονών.

Ότι info χρειάζεστε πείτε μου :cheer: .</blockquote>

Το δεύτερο γίνεται μέσω eyefinity(AMD)/surround(NVIDIA) αν και δε νομίζω να θες να βλέπεις τα μπεζελ μέσα στη μέση εκεί που κανονικά περπατάει ο ήρωας ή ειναι το σταυρονημα. Συνήθως με μόνο αριθμό μόνιτορ δλδ τρία ή πέντε το κανείς αυτο. Το πρώτο ομολογώ πως δεν το έχω δοκιμάσει σε παιχνίδια. Ίσως πάλι με eyefinity ή με desktop cloning.

Όσο είχα 2 οθόνες (και οι 2 lg) είμαι 99% σίγουρος ότι μέσω του προγράμματος που είχε οι lg για παραπάνω οθόνες, υπήρχε επιλογή να κάνεις duplicate απλά το σήμα που έδινες.

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δράμα της αναβάθμισής μου: με πήραν τηλ από τη δουλειά μου πως θα πάρω έξτρα 200 ευρώ δώρο Χριστογέννων  :eek: <br><br>Αν, ας πούμε, αυξήσω το budget κατά 50-60 ευρώ, αξίζει να χτυπήσω μια Z97x-Gaming 5 αντί της Z97x-SLI που είπατε παραπάνω?

Τι έχει η Gaming 5 παραπάνω από την Z97x-SLI?<br><br>ProTip: Μην το ξοδέψεις το δώρο πριν το πάρεις στα χέρια σου, γιατί στα λόγια όλοι χουβαρντάδες είναι.

<blockquote><br>Τι έχει η Gaming 5 παραπάνω από την Z97x-SLI?</blockquote><br><br>Έχει "Gaming" στο όνομα, κοστίζει 40 ευρώ παραπάνω κι εγώ έχω λεφτά στα χέρια μου  :drinks: <br><br>Δεν ξέρω βασικά, για αυτό ρωτάω. Απλά αυξήθηκε το άμεσα διαθέσιμο ρευστό οπότε είπα μπας και στις ακριβότερες κατηγορίες παίζει τίποτα καλύτερο για την χρήση που την προορίζω.<br><br><blockquote>ProTip: Μην το ξοδέψεις το δώρο πριν το πάρεις στα χέρια σου, γιατί στα λόγια όλοι χουβαρντάδες είναι.<br></blockquote><br><br>Τα χρήματα ήδη κατατέθηκαν, η αρχαιολογία πληρώνει κύριοι. Γιατί νομίζετε πως ο Ιντιάνα Τζόουνς έζμπρωχνε οτιδήποτε κινούνταν, επειδή "ήταν αρρενωπός και γοητευτικός και μυστηριώδης" και άλλα τέτοια κουραφέξαλα? Ματσωμένος ήτανε.

Λίγο καλύτερο κύκλωμα ήχου και LAN και καποιες παραπανω προδιαγραφες για OC.<br>Αν τα αξίζουν 40€? Χμμμ. Μάλλον οχι αλλά και εγω αυτή θα έπαιρνα, έχει και κοκκινα LED στο κυκλωμα ηχου. :lol:

Το αν αυτό το Killer LAN είναι καλύτερο από το Intel που έχει η Z97x-SLI είναι μεγάλη κουβέντα. Έχουν πέσει τόνοι μάρκετινγκ, αλλά ανάμεσα στους χρήστες η επικρατούσα άποψη είναι πως πολύ κακό (και λεφτά) για το τίποτα.

Αν και πέρασαν μερικές μέρες, πρέπει να σχολιαστεί αυτό.<br>Αν έχει ¨δυνατότητες", μάλλον έχει το killer αλλά, από τη δική μου εμπειρία, τρώει πόρους. Το intel είναι ποιό "γρήγορο" και ελαφρύ αλλά αυτό δεν αφορά το δίκτυο αλλά τον επεξεργαστη. Στο δικτυο πόση διαφορά να έχουν σε συνολικη απόδοση?

Το Killer τρώει πόρους, γιατί τρέχει QoS λογισμικό, που δίνει προτεραιότητα στα πακέτα δεδομένων που αφορούν τα παιχνίδια.

Γνωρίζει κανείς το http://www.honorbuy.com/" class="bbcode_url">honorbuy.com;<br><br>Είναι στην Κίνα, αλλά σε κάποια προϊόντα έχει επιλογή για αποστολή από το eu warehouse τους. Οπότε μάλλον το επιλέγω για αποφυγή τελωνίου. Σωστά;<br>Από κει και πέρα, μπορεί να υπάρξει και κάποια επιπλέον χρέωση; Από την μεταφορική ή άλλο παράγοντα;

Δε το γνωρίζω το συγκεκριμένο αλλά είναι συνήθης τακτική από πολλά μαγαζιά στη Κίνα και λοιπή Ασία. Λογικά στο τσεκ αουτ θα σε χρεωσουν και όποια μεταφορικά από όπου βρίσκονται (Αγγλία, Γερμανία κάπου θα λένε από που και πως τα στέλνουν). Από τη στιγμή που η ετικέτα έχει αποστολέα στην ΕU δεν θα χρεωθείς κάτι άλλο.

Δεν συμφέρει τελικά. Δεν υπάρχει ο "κίνδυνος" τελωνίου αλλά τα μεταφορικά βγαίνουν σχεδόν όσο κοστίζει το προϊόν που θέλω (στο honorbuy τουλάχιστον).<br><br>Από άποψη κόστους βλέπω ότι βολεύει η αγορά από Κίνα και χρήση post-registered airmail. Αλλά δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το worst-case scenario  :hmm:

Καλή χρονιά :drinks:<br><br>Κάτι τελευταίο για το από πάνω. Με αποστολή απλού ταχυδρομείου, το προϊόν έρχεται στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί ή πάει στα ΕΛΤΑ της περιοχής που έχει δηλωθεί ώστε να το παραλάβω;

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά σε όσες αγορές έχω κάνει απ&#039; το εξωτερικό, πάντα πριν το checkout, μου έχει την επιλογή αν θέλω να σταλούν τα πράγματα στη διεύθυνση που έχω δηλώσει κατα την εγγραφή, ή αν θέλω να δηλώσω άλλη διευθυνση παραλαβής.<br><br>Δε νομίζω ν&#039; αλλάζει κάτι και στη δική σου την περίπτωση.

Γενικά το λέω. Δεν θα πάρω από το honorbuy τελικά.<br><br>Ναι, υπάρχει η επιλογή για άλλη διεύθυνση. Απλά, η ερώτηση μου ήταν αν θα το φέρει ο ταχυδρόμος στη διεύθυνση που θα έχω βάλει ή αν θα πρέπει να μεταβώ εγώ στα ΕΛΤΑ για να το πάρω. Οπότε μάλλον το πρώτο συμβαίνει ε;

<blockquote>Απλά, η ερώτηση μου ήταν αν θα το φέρει ο ταχυδρόμος στη διεύθυνση που θα έχω βάλει ή αν θα πρέπει να μεταβώ εγώ στα ΕΛΤΑ για να το πάρω. Οπότε μάλλον το πρώτο συμβαίνει ε;<br></blockquote><br><br>Εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος αυτού που παραγγέλνεις. Από ένα σημείο και μετά οι ταχυδρόμοι δεν τα κουβαλάνε μαζί του αλλά σου αφήνουν χαρτάκι με κάποιες μέρες περιθώριο να πας στα EΛΤΑ να το παραλάβεις. Δεν θυμάμαι το όριο αλλά γενικά ογκώδη πράγματα δεν κουβαλάνε μαζί τους.

Ok, ευχαριστώ. Μικρούλι (θα) είναι, οπότε μεταφέρεται γενικά. Will see (αν τελικά το πάρω).

Μέχρι 2kg στο φέρνει ο ταχυδρόμος. Για πάνω από 2 κιλά, σου έρχεται ειδοποίηση.<br><br>ΥΓ. Η οποία ειδοποίηση "ισχύει" για 15 μέρες.

Ωραία. Η διεύθυνση μπαίνει με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Η χώρα αναφέρεται ως Greece (dropdown menu), οπότε όπως και να την γράψω (τη διεύθυνση) θα διαβαστεί όταν φτάσει σε ελληνικό έδαφος ώστε να αποσταλεί;

Back