What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mass Effect Andromeda

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
seriously? έπρεπε να βάλει ταμπέλα οτι είναι tran? ναι δεν το θεωρώ τελειος κακο να βάλουν κάποιον npc αλλα τουλ καν το σωστά να βγαίνει φυσικά σε μια ερώτηση σεξουαλική πχ άμα την επεφτες στον npc να σου απαντουσε κατι του στυλ "ξέρεις πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να ξέρεις οτι ήμουν ο στεφανος και εγινα στεφανια"  και οι να με το ζόρι να διατυμπανισουμε οτι βάλαμε tran χαρακτήρα σας στηρίζουμε. σε αυτό που ρώτησε ο χαρακτήρας δεν κολλάει αυτή η απάντηση τέλος.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
-Γεια, πως και ήρθες στην Ανδρομέδα?<br>-ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.<br><br>10/10 Best Writing 2017 Award<br><br>Δηλαδή, ακόμα και τρανς να μην ήταν, αν είναι δυνατόν να πήγαινες ποτέ σε έναν τυπά πχ να τον ρωτούσες "πως κι από εδώ" και να σου απαντήσει "είμαι ΥΠΕΡ-ΣΤΡΕΗΤ και πηδάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες". Εκτός κι αν είναι πια τόσο σεξουαλικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα στα γραφεία της BioWare.<br><br>Κάτι τέτοιες αναπηρίες κάνουν μέχρι και το γράψιμο της Bethesda να φαντάζει επιπέδου Mark Twain.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Συγκριτικά ναι. <br><br>Έβαλα το τράιαλ λίγο στο χωριατόκουτο στην δουλειά. Έφριξα. Λες και έπαιζα κακογραμμένο 6.5-7/10 RPG του 2009 ήταν η εισαγωγή. Τα animations ΕΙΝΑΙ ΣΤ&#039;ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ. Uninstall στο δεκάλεπτο.<br><br>Επίσης, δυο παρατηρήσεις. Άλαστορ, "αράπηδες" δεν τους έλεγε ούτε ο παππούς μου που τον γυρίσανε με αστυνομική συνοδεία πίσω από την Αυστραλία, βράδυ. Έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση. Δεν είμαστε Bioware εδώ, αλλά "Ο Jacob ο μαύρος" είναι υπερ-αρκετός προσδιορισμός γι&#039; αυτό τον πράγματι, άχρωμο, άοσμο και κάργα-generic χαρακτήρα της Bioware, o οποίος λειτουργεί ως θλιβερό στερεότυπο και πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προσπαθούν, αφηγηματικά,  τα ξεφτέρια εκεί στον Καναδά. <br><br>Τέλος, αμάν μωρέ κακιώστρες μούτζες, μην κάνει καμιά κοπέλα δωρεά στη Bioware προκειμένου να περιληφθεί ως special NPC στο επόμενο αριστουργηματικό RPG της, αμέσως να πέσετε να τη φάτε! Η ζήλια σας μάρανε, όχι, θα κάτσω να σκάσω να μου χαλάσει το μακιγιάζ. Πάμε Αύγουστε, μας περιμένει το σόου μας...<br><br>
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Ακόμα και οι ίδιοι/ες οι τρανς κατακρίνουν για το γράψιμο, συγχαρητήρια Bioware με το να προσπαθείς να φτιάξεις το πιο inclusive παιχνίδι ever κατάφερες να αποξενώσεις όλα τα demographics ταυτόχρονα.<br><br><img src="http://i.imgur.com/hwWLFw6.png" alt="hwWLFw6.png" class="bbcode_img" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Borracho το ξερεις οτι τα animation στο δικο σου pc θα φαινονται 1000 φορες χειροτερα απο το δικο μου επειδη εχεις 1080p οθονη. Για δοκιμασε το σε pc με 1440p η 4κ να δεις μετα αν ειναι ετσι η οχι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Σρέντερ, πράγματι.<br><br>Πήγα στο εργαστήριό μας όπου τρέχουμε το "τερατάκι" του γραφείου (2 X 1080 Ti σε SLI και UHD οθόνη) και έβαλα το παιχνίδι. Πραγματικά, απερίγραπτη διαφορά. Τα animations ήταν λες και έβλεπα ηθοποιούς στο motion capturing studio. Τα κείμενα και οι διάλογοι άλλαξαν, έγιναν μεστά, ουσιώδη, με τρέλαναν. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα επιτέλους μου αποκαλύφθηκαν πεντακάθαρα. Έπεσαν τα 1080p πληβία λέπια από τα μάπια μου και θώρησα, έντρομος και έμπνεος Μιναρεϊκου Πνεύματος, το Μέλλον. Είναι αλήθεια : σε 4Κ ΟΛΑ είναι καλύτερα. Όλα. Ακόμα και η φασολάδα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Εδώ ρε μιλούσα με έναν φίλο μου γαύρο για το χθεσινό 1-0 της μπανάθας, εκεί που μιλούσαμε έβαλε να δει από stream ξανά το χθεσινό ματς στην νέα 4k οθόνη του, και αντί για 1-0 το ματς ήρθε 0-4. Τι να λέμε τώρα.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
<blockquote>το ξερεις οτι τα animation στο δικο σου pc θα φαινονται 1000 φορες χειροτερα απο το δικο μου επειδη εχεις 1080p οθονη.</blockquote><br><br>ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΕΤΕ.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χεληον, εβαλε κανενα ο ταρίφ??
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Θα το αρχίσω το ΣΚ. Εχω ήδη ξενερώσει πάντως.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
https://my.mixtape.moe/yugchn.mp4<br><br>Περσινό "leaked footage" στη μία πλευρά, η τελική έκδοση στην άλλη.<br><br>Να δείτε που στο τέλος πάλι οι κονσόλες θα φταίνε, δεν σήκωναν τα πολύγωνα των εκφράσεων ή κάτι τέτοιο.<br><br><br><blockquote><br>χεληον, εβαλε κανενα ο ταρίφ??<br></blockquote><br><br>Δε ρώτησα σκόρερς ρε συ, είχα σαστίσει εκείνη τη στιγμή, είπα καλύτερα να μην ρωτήσω μην τυχόν και κάτσει να ξαναδεί το ματς και έρθει 0-8 στο τέλος άσε.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Mass Effect Andromierda...<br><br>OK, back to Bolivia.  :cool:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
<blockquote><br>https://my.mixtape.moe/yugchn.mp4<br><br>Περσινό "leaked footage" στη μία πλευρά, η τελική έκδοση στην άλλη.<br><br>Να δείτε που στο τέλος πάλι οι κονσόλες θα φταίνε, δεν σήκωναν τα πολύγωνα των εκφράσεων ή κάτι τέτοιο.<br><br><br><blockquote><br>χεληον, εβαλε κανενα ο ταρίφ??<br></blockquote><br><br>Δε ρώτησα σκόρερς ρε συ, είχα σαστίσει εκείνη τη στιγμή, είπα καλύτερα να μην ρωτήσω μην τυχόν και κάτσει να ξαναδεί το ματς και έρθει 0-8 στο τέλος άσε.<br></blockquote><br>Δεν φταινε οι κονσολες αλλα αυτοι που εχουν pc για τα σκουπιδια σαν τον τρελο χοντρο με core i3 3220 και GTX 460. PC του 2010 το 2017! Αλλα για ολους εμας που αναβαθμιζουμε τακτικτα καθε 3 η 4 χρονια τα pc μας οπως εγω θα επρεπε τα γραφικα να ειναι καλυτερα και απο το demo της e3.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Σημείο αναφοράς το PC του Shredder λοιπόν.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Παντως κρινομενο για το gameplay του, διαβάζοντας δεξιά κι αριστερά όλοι μιλούν για ενα καλό παιχνίδι. Όχι καμιά γκοτια φυσικά, αλλά καλό. Αλλου είναι που χάνει πόντους και μαλιστα πολλούς.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Απλώς περνάμε πλέον στην φάση που το να είναι ένα RPGοειδές "Open-World" δεν συνεπάγεται αυτόματα και το ότι θα είναι de facto υπερτέλειο παιχνίδι.<br><br>Και πολύ αργήσαμε θεωρώ.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
<blockquote><br>Απλώς περνάμε πλέον στην φάση που το να είναι ένα RPGοειδές "Open-World" δεν συνεπάγεται αυτόματα και το ότι θα είναι de facto υπερτέλειο παιχνίδι.<br><br>Και πολύ αργήσαμε θεωρώ.<br></blockquote><br><br>Από τη σκοπιά των gamers και των reviewers πιστεύω ότι αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό (ειδικά από τη στιγμή που η Ubisoft έπεσε στη λούπα ομογενοποίησης των franchises της). Το θέμα είναι να το πάρουν χαμπάρι και οι developers, και δη τα στούντιο όπως η Bioware που θεώρησαν ότι η μετάβαση σε αυτό το μοντέλο θα είναι αμιγώς ευεργετική για τις πωλήσεις και το prestige τους.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote><br>Απλώς περνάμε πλέον στην φάση που το να είναι ένα RPGοειδές "Open-World" δεν συνεπάγεται αυτόματα και το ότι θα είναι de facto υπερτέλειο παιχνίδι.<br><br>Και πολύ αργήσαμε θεωρώ.<br></blockquote><br><br>Μέχρι να βγάλει η Bethesda το Elder Fallout -2: Generic but Huge, και να μαζέψει τα 101% με το που θα βγει το teaser trailer.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br><br></blockquote><br>Δεν φταινε οι κονσολες αλλα αυτοι που εχουν pc για τα σκουπιδια σαν τον τρελο χοντρο με core i3 3220 και GTX 460. PC του 2010 το 2017! Αλλα για ολους εμας που αναβαθμιζουμε τακτικτα καθε 3 η 4 χρονια τα pc μας οπως εγω θα επρεπε τα γραφικα να ειναι καλυτερα και απο το demo της e3.<br></blockquote><br><br>Συγνώμη  :&#039;(<br>Θα παίζω στο xbox μου από δω και πέρα για να μην σας κάνω ζημιά.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Χαίρομαι πάντως που τα σαητ ψιλοσφαζουν στη βαθμολογία την έλλειψη πρωτοτυπιας πια, μπας και δούμε επιτέλους νέους μηχανισμούς σε ΑΑΑ γιατί μόνο τα indie προχωράνε πια το gaming.
 
Top Bottom