What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μαζεύεται ρώσικος στρατός στην Ουκρανία

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ρε συ Βόρειε που είπα για τεχνικούς και όλους τους από πίσω? Μίλησα ξεκάρα για τους κλάψες τους δημοσιογράφους. Και για το προαύλιο που λες εγώ αυτό που θυμάμαι ήταν το καικ καλά φίμωμα που έγινε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Chronomancy να τον ακους τον βορειο. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
ακου τωρα και μενα, για να δεις πως εχουν τα πραγματα και πως ειναι η ζωη. συμπαθα με και για το θαρρος να το παιξω εξυπνακιας.

οτι πω δεν ειναι σεναρια συνωμοσιας και αστικοι μυθοι. θα αναφερω γεγονοτα και τα συμπερασματα δικα σου/σας. (οποιος θελει τα τσεκαρει)

συντομα και μετα την ανεξαρτησια της αμερικης (δεν θυμαμαι και βαριεμαι να δω ονοματα) σε εκλογικη αναμετρηση των δυο υποψηφιων για την προεδρια, ειχαμε το εξης παραξενο. οι δυο υποψηφιοι ηταν μασονοι.
στο προσφατο παρελθον
τζωρτζ μπους ο νεοτερος ειχε πολιτικο αντιπαλο, εναν ανθρωπο που ανηκε στην ιδια μυστικη και ακατανομαστη λεσχη με αυτον.
επιστροφη στην ελλαδα. δεν λεει τιποτα και ειναι ηδη γνωστο. ο σαμαρας με τον γαπ ηταν φιλαρακια.

οταν ημουν πιτσιρικας, θυμαμαι οτι δεν μπορουσα να καταλαβω ποια η διαφορα μεταξυ ν.δ και πασοκ. δεξιας και κεντροαριστερας.
και τα δυο κομματα εγιναν κυβερνηση και εκαναν τα ιδια πραγματα. μοιραζαν θεσεις, ειχαν φοροεισπρακτικο χαρακτηρα και μηδενικη οργανωση στην οικονομικη πολιτικη. ισοπεδωσαν τα παντα. δεν αφησαν περιθωρια για αναπτυξη.
αναλογα με την πολιτικη στιγμη, ηταν εναντια και υπερ στις ιδιοτικοποιησεις.
ο καλος μπατσος και ο κακος μπατσος.

αυτο που εγω δεν καταλαβαινα εγινε πραγματικοτητα. οι δυο παραταξεις ενωθηκαν και κυβερνουν αρμονικα. τωρα δεν υπαρχει πλεον το παραμυθι της πολιτικης ιδεολογιας. συμφωνουν σε ζωτικης σημασιας αποφασεις και διαφωνουν στο αν τα χαρτια πρεπει να ειναι Α4.

η αριστερα ( ΚΚ ) παιζει τον ρολο του αντιλογου που δεν λεει τιποτα. ειναι αυτος που κραζει με τροπο που να μην παιρνει κανενας στα σοβαρα αυτα που λεει. μεταμορφωνει τον αντιλογο σε γραφικοτητα. το εχουν πει και οι ιδιοι οτι ο σκοπος τους δεν ειναι να κυβερνησουν.... τοτε ποιος ειναι;

τον τελευταιο καιρο εχει ανεβει πολυ το αουτσαιντερ κομμα του συριζα. αυτο το κομμα δεν λεει κατι ουσιαστικο. μιλανε για συνομιλιες με τους δανειστες και διαφορα αλλα πραγματα που ανηκουν στην σφαιρα του καλου και του κακου μπατσου. δηλαδη θα συνεχισουν το εργο των προηγουμενων.
οτι λεει ο συριζα, μεταφραζεται σε αγωνα για να κερδισουν χρονο απο τους δανειστες.

εχουν προσπαθησει να βοηθησουν ενεργειες που γινονται για να αποδοθουν επιτελους ευθηνες;
εχουν ανακοινωσει δικαστηρια; ερευνες;
ο γαπ (και οχι μονο) ειπε ψεμματα για να κυβερνησει. αυτο ειναι αδικημα. γιατι ο συριζα δεν τον εφερε μπροστα στην δικαιοσυνη; ακομα δεν εχουν αποδοθει ευθηνες ουτε για την κριση, ουτε για τον εξεφτελισμο του συνταγματος, ουτε για τα Ιμια, ουτε για τα πολιτικα ψεμματα.
δεν σηκωσαν το λαβαρο της αρσης της βουλευτικης ασυλιας.

ο σαμαρας ειχε πει οτι ειναι εναντια στο ΔΝΤ και οτι θα καταστραφει η χωρα. μετα βγηκε και ειπε οτι το ΔΝΤ ειναι η σωτηρια της χωρας.
ο καλος μπατσος ειχε πει οτι λεφτα υπαρχουν. οταν πηρε σειρα ο κακος μπατσος, ειπε οτι το ΔΝΤ ειναι η μοναδικη λυση. δεν θα υπαρχουν λεφτα για συνταξεις, τροφιμα στις αγορες. ολοι τα θυμομαστε.
πηρε την κυβερνηση με εκβιασμους. ποιοι κυβερνησαν; ο καλος και ο κακος μπατσος.

οπως λενε και οι αντιδραση "ψεμματα σου λενε για αγαπη και ειρηνη" .
υποστηριζουν την ακροδεξια στην ουκρανια, επειδη συμφερει την ευρωπαικη ενωση. την ιδια στιγμη εχουν φυλακισει τα μελη της ελληνικης ακροδεξιας. μιας ακροδεξιας που εκανε και αυτη το εργο της.

ηταν πρωταγωνιστες σε φασαριες μεσα στην βουλη και ποζαραν σε ολες τις ειδησεις. τραβουσαν την δημοσιοτητα επανω τους. αφησαν ομως και το λιθαρακι τους. οποιος το κοιταξει λιγο και ευκολα, θα δει οτι η ακροδεξια διευκολυνε με βουλευτικες υπογραφες μνημονιακα συμφεροντα.

τωρα για τον καραμανλη Jr ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση. ειναι ο μοναδικος πολιτικος που προσπαθησε να κανει μια σοβαρη συμφωνια με ξενο κρατος, αλλα πατωσε σε ολα τα υπολοιπα.

οπως βλεπεις, οι επιλογες σου εχουν μειωθει στο μηδεν. οι πηγες αληθειας πηγαζουν απο τις επιλογες.
τι θα κανεις για αυτο;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Κάτσε ρε κούνελε αυτό που πάει? Στο ποιός είναι ατιστερός κυβερνών? Ήταν τελείως χιουμοριστικό αφού συμφωνωνώ 101% με τα λεγόμενά σου.
 

Brian O'Conner

Half-Ogre
Joined
Feb 22, 2013
Messages
537
Καλά μιλάμε φοβερή η Τιμοσένκο έτσι. Έχει χ#στ! ο Πούτιν τώρα, δεν ξέρει που να κρυφτεί.

https://www.youtube.com/watch?v=6RxSzSWbcxo
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


Brian O’Conner wrote:
Έχει χ#στ! ο Πούτιν τώρα </blockquote> καλα τραγουδα εσυ

 

Brian O'Conner

Half-Ogre
Joined
Feb 22, 2013
Messages
537


tony wrote:


Brian O’Conner wrote:
Έχει χ#στ! ο Πούτιν τώρα </blockquote> καλα τραγουδα εσυ</blockquote> δεν ξέρω τι εννοείς, εγω το είπα ειρωνικά



 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
<b>BUMP</b> (από τα πιο δυσάρεστα της ζωής μου)

Από το κακό στο χειρότερο πάει το πράγμα.

Για πληροφόρηση... Μιας και έχει πέσει πολύ μούγκα διεθνώς.

http://left.gr/news/ektakto-38-nekroi-apo-ton-emprismo-toy-ktirioy-ton-syndikaton-stin-odisso" class="bbcode_url">http://left.gr/news/ektakto-38-nekroi-apo-ton-emprismo-toy-ktirioy-ton-syndikaton-stin-odisso

Οι πιο μαύρες ημέρες της Ευρώπης επιστρέφουν, είχανε να καούν κτήρια συνδικάτων από τον μεσοπόλεμο.

Διευκρινήσεις: Οι διαδηλωτές δεν είναι "φιλορώσσοι", αλλά, και κυρίως στην Οδδυσό, άνθρωποι που ενταντιώνονται στην πραξικοπιματική κυβέρνηση του Κιέβου. Υπάρχουν αριστεροί, υποστηρικτές της πρώην κυβέρνησης, δεξιοί, φιλορώσσοι, φιλοσοβιετικοί, Οδεσσίτες, άνθρωποι μπουχτισμένοι με την κοινωνική κατάσταση, made by IMF. Τους ενώνει η θέληση να έχουν περισσότερο λόγο στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή τους.

Εχθές, νεοναζί, ένοπλες ομάδες, εθνικιστές, στρατιωτικά σώματα της Εθνοφρουράς, ποδοσφαιρικοί χούλιγκανς, ντόπιοι αλλά και πολλοί που ήρθαν με τρένο, επιτέθηκαν στους συντριπτικά λιγότερους διαδηλωτές, και μετά από καποιες συγκρούσεις, οποίοι κρύφτηκαν στο Κτήριο των Συνδικάτων. Εκεί τους πυροβολησαν, έβαλαν φωτιά στο κτήριο και τους έκαψαν ζωντανούς. Άλλοι κάηκαν, άλλοι έπαθαν ασφυξία, άλλοι δάρθηκαν μέχρι θανάτου όταν κατάφεραν να βγούν.

Θυμίζω, προαπαιτούμενο του ΔΝΤ, ήταν να "ανακαταληφθεί ο έλεγχος στο Νότο και στην Ανατολή της χώρας".
<b><u>Σκληρές εικόνες</u></b>
<span class="bbcode_spoiler">https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/q77/s720x720/10301537_512914058834551_7742515349308572386_n.jpg" class="bbcode_url">https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/q77/s720x720/10301537_512914058834551_7742515349308572386_n.jpg</span>

Και βίντεο...
https://www.youtube.com/watch?v=IVXm9nnY-AQ&list=FL6Ms_8mXho9ZAAqkpnQv5wg&index=2" class="bbcode_url">https://www.youtube.com/watch?v=IVXm9nnY-AQ&list=FL6Ms_8mXho9ZAAqkpnQv5wg&index=2
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Αυτά που συμβαίνουν είναι τόσο φρικτά, σχιζοφρενικά και παράλογα που πραγματικά δεν βρίσκω λόγια. Γράφονται μαύρες σελίδες στην Ιστορία της Ευρώπης.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
φιλαρακι καλα εκανες και μας ενημερωσες. ομως βαλε και μια προειδοποιηση για τα link. παραλιγο να ξαναβαλω το τοστακι που ηδη ειχα φαει, εκει που το βρηκα. στο πιατακι.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ελπίζω να έχετε χωνέψει.
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%B5%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

<img src="http://cdn.gifbay.com/2012/11/nothing_stops_this_train-9763.gif" alt="nothing_stops_this_train-9763.gif" class="bbcode_img" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Και ετσι αλλο ενα έγκλημα των φονιάδων συνεχίζεται και αυτη την φορά δεν νομίζω να το σταματήσουν οι ιδιοι, δεν πειράζει η Ρωσία ξέρει να ξεκάνει τέτοια ξεπουλημένα φασισταριά αλλα το κακό ειναι οτι θα έχουμε ποιο γενικευμένες δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον και θα μας πάρει ολους η μπάλα.
 
Top Bottom