Ο brother ψοφάει για τη σειρά, συνεπώς σκέφτηκα να του πάρω τη retail edition που βρήκα σε πολύ καλή τιμή από ένα παλικάρι. Τ' οποίο παλικάρι (δείχνει να) είναι τελείως άσχετο με το PC gaming, ωστόσο για κάποιο λόγο βρέθηκε με τρεις PC κόπιες του παιχνιδιού στα χέρια του.<br><br>Το ζήτημα είναι το εξής, ενώ είχαμε κανονίσει να βρεθούμε για να παραλάβω τη μία, τελικά μου το ακύρωσε, διότι έστειλε σ' ένα άλλο παιδί μία απ' τις άλλες δύο που είχε και το οποίο του είπε ότι ο κωδικός που είχε το (ανοιγμένο) κουτί δε δούλευε. Εδώ λοιπόν ξεκινάνε τα περίεργο. Το παλικάρι, που δείχνει άσχετος μεν, ειλικρινής δε, ισχυρίζεται ότι ο κωδικός που είχε μέσα το παιχνίδι έχει 18 ψηφία! Συνεπώς για Steam δε μπορεί να είναι. Σημειωτέον μέτρησε τρεις φορές τα ψηφία κι επιβεβαίωσε τον αριθμό, που, όπως μου είπε κατόπιν σχετικής δικής μου ερώτησης, δε περιλαμβάνει παύλες! <br><br>Τι μπορεί να παίζει ρε παιδιά; Να είναι για Windows Store; Να είναι για το site της Square Enix, όπου με κάποιο τρόπο λαμβάνεις τον Steam κωδικό κατόπιν κάποιας σχετικής διαδικασίας; Γνωρίζει κανείς με σιγουριά τί ισχύει;<br><br>Ο πωλητής έχει τα δίκια του να μη με εμπιστεύεται για να μου στείλει τον κωδικό, ώστε να δω τι διάολο μπορεί να παίζει, ενώ όταν τον ρώτησα αν πάνω απ' τον κωδικό αναφέρει κάτι περί Steam, Windows Store ή Square Enix site, αποκρίθηκε ότι δεν αναφέρει τίποτα! Δε μπορώ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα...