ΜΕΓΑ μυστήριο με κωδικό retail έκδοσης του Rise of the Tomb Raider

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

manos426f

Lich
Staff member
Ο brother ψοφάει για τη σειρά, συνεπώς σκέφτηκα να του πάρω τη retail edition που βρήκα σε πολύ καλή τιμή από ένα παλικάρι. Τ&#039; οποίο παλικάρι (δείχνει να) είναι τελείως άσχετο με το PC gaming, ωστόσο για κάποιο λόγο βρέθηκε με τρεις PC κόπιες του παιχνιδιού στα χέρια του.<br><br>Το ζήτημα είναι το εξής, ενώ είχαμε κανονίσει να βρεθούμε για να παραλάβω τη μία, τελικά μου το ακύρωσε, διότι έστειλε σ&#039; ένα άλλο παιδί μία απ&#039; τις άλλες δύο που είχε και το οποίο του είπε ότι ο κωδικός που είχε το (ανοιγμένο) κουτί δε δούλευε. Εδώ λοιπόν ξεκινάνε τα περίεργο. Το παλικάρι, που δείχνει άσχετος μεν, ειλικρινής δε, ισχυρίζεται ότι ο κωδικός που είχε μέσα το παιχνίδι έχει 18 ψηφία! Συνεπώς για Steam δε μπορεί να είναι. Σημειωτέον μέτρησε τρεις φορές τα ψηφία κι επιβεβαίωσε τον αριθμό, που, όπως μου είπε κατόπιν σχετικής δικής μου ερώτησης, δε περιλαμβάνει παύλες! <br><br>Τι μπορεί να παίζει ρε παιδιά; Να είναι για Windows Store; Να είναι για το site της Square Enix, όπου με κάποιο τρόπο λαμβάνεις τον Steam κωδικό κατόπιν κάποιας σχετικής διαδικασίας; Γνωρίζει κανείς με σιγουριά τί ισχύει;<br><br>Ο πωλητής έχει τα δίκια του να μη με εμπιστεύεται για να μου στείλει τον κωδικό, ώστε να δω τι διάολο μπορεί να παίζει, ενώ όταν τον ρώτησα αν πάνω απ&#039; τον κωδικό αναφέρει κάτι περί Steam, Windows Store ή Square Enix site, αποκρίθηκε ότι δεν αναφέρει τίποτα! Δε μπορώ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα...

Υποθέτω πως είναι για το site της SE. Έχουν installer για τα παιχνίδια και κανείς activate στο site κλειδιά παιχνιδιών τους. Π.χ. Το Final Fantasy XIV που είχε στο humble bundle τις προάλλες είχε κλειδί για εκεί και όχι για steam. Τα ίδια έγιναν με το giveaway του hitman 2 λόγω επετείου της σειράς τις προάλλες.

Καλημέρα Μάνο<br><br>Η retail του Rise of the Tomb Raider έρχεται με <u>δυο ξεχωριστούς κωδικούς</u>. Αυτός που περιγράφεις ο 18ψήφιος εξαργυρώνεται στο site της Square και χρησιμεύει για να καταγραφείς ως ιδιοκτήτης του παιχνιδιού για support κλπ. ΔΕΝ είναι για να παίξεις το παιχνίδι.<br><br>Στη συσκευασία υπάρχει σίγουρα και ξεχωριστός steam κωδικός που δεν τον έχει βρει. Μπορεί να είναι κάτω από το CD ή σε αποσπώμενο φυλλάδιο.<br><br>Έτσι συνέβαινε και στις retail του Sleeping Dogs και Life is Strange. Tα 2 παιχνίδια της Square ερχόντουσαν με 2 κωδικούς.<br><br>http://steamcommunity.com/app/391220/discussions/0/451852225134689443/" class="bbcode_url">Εδώ συζητάνε για το που είναι ο steam κωδικός κι http://forums.eu.square-enix.com/showthread.php?t=186343" class="bbcode_url">εδώ τελευταίο post το βρήκε.

Καλημέρες!! Αν και έχω την collectors edition, το κουτάκι που έχει μέσα το παιχνίδι πρέπει να είναι ίδιο ακριβώς με την απλή έκδοση. Ο κωδικώς του steam βρίσκεται στο εξώφυλλο κάτω  από τα dvd. Για να φανεί πρέπει να κατεβάσει κανείς το εξώφυλλο λίγο προς τα κάτω. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ο κωδικός για να κάνεις register το παιχνίδι στην squere είναι όντως 18 ψηφία, αλλά έχει παύλες. <br><br><span class="bbcode_spoiler">
ieYpNSK.jpg
</span>

Με τη βοήθεια τόσο της kara όσο και της φωτό του Λύγκα, λύθηκε τελικά το... "μυστήριο". Πρόκειται γι&#039; απατεώνα ολκής και τ&#039; όλο θέμα θα μπορούσε να έχει λήξει εν τη γεννέσει του αν ήμουν λίγο πιο παρατηρητικός εξ&#039; αρχής.<br><br>Δείτε λοιπόν http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/668509-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-rise-of-the-tomb-raider-pc-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF/" class="bbcode_url">εδώ πώς είναι τα οπισθόφυλλα των retails που πουλάει! Όλως.... "τυχαίως" έχει κοπεί με ψαλίδι το κομμάτι που εσωτερικά έχει τον Steam κωδικό!<br><br>Ο τύπος δε σταμάτησε εκεί όμως αλλά, αφού του είπε ότι δε μπορεί να πουλάει έτσι τα παιχνίδια, τα ξανάβαλε, με άλλο nickname, αγγελία http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/673604-rise-of-the-tomb-rider/" class="bbcode_url">εδώ, έχοντας το θράσος να γράφει ότι οι online κωδικοί είναι ΟΚ! Δυστυχώς προ εμού ένα παλικάρι την πάτησε ήδη, αγοράζοντας ένα αντίτυπο κι αφήνοντας θετική αξιολόγηση πριν καν το παραλάβει απ&#039; το ταχυδρομείο. Φυσικά τώρα δε μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω, καθώς ο πωλητής παριστάνει τον τρελό.<br><br>Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο να αποκαλυφθεί η απάτη του εν λόγω πωλητή, ο οποίος τώρα το μόνο που κάνει είναι ν&#039; αφήνει αρνητικές αξιολογήσεις σ&#039; εμένα, να με βρίζει και να μ&#039; απειλεί μέσω p.ms, θεωρώντας ότι καλύπτεται από κάποιου είδους δήθεν ανωνυμία...

Έφαγε μια αναφορά και από μένα :thumbsup:

Μάνο πως σου αφήνει αρνητικό feedback αφού δεν υπήρξε συναλλαγή μεταξύ σας;<br>EDIT: Για να καταλάβω, τις αφήνει στο προφίλ του; Πόσο τραγικός (πέρα από το ότι δεν ξέρει στοιχειώδη ορθογραφία) μπορεί να είναι;<br>Οκ, ο τύπος πρέπει να είναι ο κλασικός κουτοπόνηρος που νομίζει ότι οι άλλοι μασάνε κουτόχορτο. "Μειωμένη τιμή επειδή είναι κομένο το εξώφυλλο", διακριτικά κομμένο  με ψαλίδι σε σχήμα ορθογωνίου παραλληλογράμμου.

Και μόνο που γράφει έτσι, αποκλείεται να πάρει κανείς στα σοβαρά τα λεγόμενά του.<br>

<blockquote>Μάνο πως σου αφήνει αρνητικό feedback αφού δεν υπήρξε συναλλαγή μεταξύ σας;</blockquote><br><br>Εύκολα, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη περί αυτού που αναφέρεις.

Και απατεώνας, και χαζός. Έπρεπε να έχει και τα σύνεργα χαρτοκοπτικής που χρησιμοποίησε από δίπλα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το πακέτο...<br><br>Καλά που δεν την πάτησες Μάνο.

Ήδη ο αρχικός λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε, λογικά θ&#039; ακολουθήσει κι ο δεύτερος.

Lol τι ζώο ρε φίλε... Του ρίχνω και γω report με την σειρά μου.

Back