What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μεγαλες Αληθειες

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,041
Ένας απλός κανόνας που ως τώρα δεν μ'έχει κρεμάσει πάντως, είναι το να μιλάω και να συμπεριφέρομαι σε όλους και όλες, όπως θα ήθελα να μιλάνε και να συμπεριφέρονται σε μένα. Απλά και όμορφα.
NO NO NO
recipe for disaster
Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές κουλτούρες διαφορετικά τα πάντα όλα.
Την σήμερον ημέρα μέχρι και φυλακή κινδυνεύεις να καταλήξεις ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,563
ο ΑΠαΤσού σιγουρα θα ηταν αντιθετος μ αυτο, αδαν, γιατι του εβαλες ενα ταυ παραπανω.
τα προσεχουμε αυτα. :p
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
@Myrmidonas για να μην είναι μέσα, φαίνεται πως λειτουργεί.
Εκτός κι αν αυτό το "Φρίσκο" που έχει αναφέρει είναι καμιά μαγκιόρικη διάλεκτος για το φρέσκο.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,041
Για τον Σόδα προφανώς όχι όμως (δεν εννοώ μόνο για φυλακή αλλά και για παρεξήγηση)
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,352
1.png

2.png

3.png

1692088036756.png

To Barbie culture(χαριτωμενιά/ΑΣΤΕΙΟ, ΠΛΙΣ ΝΟ ΤΡΙΓΚΕΡ) διαλέγει ένα εξαιρετικά μειονοτικό subset(στελέχη επιχειρήσεων) του μεγάλου data set, που νομίζει ότι εξυπηρετεί το επιχείρημα περί μεροληψίας.
Στην πραγματικότητα αυτή η επιλογή από μόνη της είναι μεροληπτική. Μιας και το subset αφορά ένα πολύ στενό trait/skill set, και είναι και πληθυσμιακά σχεδόν αμελητέο στον μεγάλο πληθυσμό του dataset(Πόσοι στον γενικό πληθυσμό φτάνουν εκεί πάνου;; 0.01% ?? του πληθυσμού; ). Παρ' όλα αυτά, δημοσιευμένο research υποδηλώνει, ότι και ακόμα σε αυτό εξαιρετικά επιλεκτικό και μειονοτικό subset, δεν είναι το κύριο driver το φίλο.

Επίσης η υπόθεση ότι υπάρχει μεροληψία στο subset των στελεχών, έχει κάποιες εξαιρετικά παράλογες προεκτάσεις-συνέπειες. Με την πιο προφανή να είναι: 'Ότι το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο μιας money making οντότητας αναιρεί το θεμελιώδη λόγω της ύπαρξής του (να ταΪζει τους μετόχους), για να ασκήσει μεροληπτικά την επιλογή στελεχών, εις βάρος του γενεσιουργού της λόγου ύπαρξης.

Αν επιλέξουμε άλλα subsets (όχι τα στελέχη των μεγάλων επιχειρήσεων.) όπως εργάτες στον πρωτογενή τομέα ας πούμε, εγκληματικότητα, θύματα εγκληματικότητας κτλ ) με εξαιρετικά μεγαλύτερο πληθυσμό, βλέπουμε μια άλλη κοινωνική μεροληψία, αν θεωρήσουμε ότι τα φίλα έχουν ακριβώς ίδια skillsets kai traits όπως μας προτείνει ιδεοληπτικά ο μεταμοντερνισμός, θέλοντας να εξομοιώσει τα πάντα. Δεν είναι έτσι προφανώς, απλά επιφανειακές υποθέσεις, οδηγούν σε επιφανειακά συμπεράσματα. Δεν είμαστε ίδιοι σε καμία περίπτωση, πρέπει να είμαστε ίσοι όμως, αναμφίβολα.

-σημείωση, ναι μπορεί άνετα-δυνητικά και μια γυναίκα, να χειριστεί ένα βαρύ μηχάνημα(π.χ. εξκαφέα ή ένα βαπόρι κτλ) δεν χρειάζεται μυϊκή δύναμη) και ίσως καλύτερα από έναν άντρα. Δεν ξέρω research αλλά σπεκουλάρω ότι θα είναι και ικανότερες σε λεπτές κινήσεις που απαιτεί ο χειρισμός εξοπλισμού) Είναι διαφορετικός ο λόγος που δεν συμβαίνει αυτό...

Προσοχή με το confirmation bias, με βασανίζει καθημερινά στην δουλειά μου. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ το συναντάνε καθημερινά στην ζωή τους. Είναι ιδεοληπτική αρρώστια που ξεχειλίζει ιδιαιτέρα, σε πολύ σκοτεινές περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας.

Άντε, μου στεναχωρήσατε τον πάπι soda.
(Καλύτερα soda, δεν αξίζουν όλοι το μέλι σου. :cool:)
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Αυτή τη στιγμή, έχω συνεργείο στον κήπο μου για landscaping, του οποίου ηγείται γυναίκα και οδηγάει και το Bobcat σαν πρωτοξαδέρφη του Τσών Ράμπο. Αξιότατο το Μαλενάκι και ρησπέκτ μεγάλο.

Στη δουλειά είχα διευθύντρια με τρελή προϋπηρεσία, απερίγραπτα τοξική, που είχε το bullying ψωμοτύρι. Ξηλώθηκε εν μια νυκτί μετά από καταγγελίες στο HR και πλέον δε βρίσκει δουλειά ούτε στα Starbucks.

Στη δουλειά είχα επίσης σωβινιστές τεκ-μπρος (πιο εμετική φάρα δεν υπάρχει) που ξηλώθηκαν για τη σαπίλα και τη βλακεία τους και επίσης πασχίζουν να βγάλουν κανά μεροκάματο ως ντελίβερι τώρα.

Είχα επίσης συνάδελφο συμπαθέστατη, έλειπε ένα χρόνο με άδεια μητρότητας και έκανα όλη τη δουλειά της. Όταν επέστρεψε στο γραφείο, πήρε προαγωγή για όλα τα θαυμάσια που είχα κάνει εν τη απουσία της. Ο πρώτος που έδωσε συχαρίκια και λουλούδια ήμουν εγώ.

Τα παραπάνω μικρά ανέκδοτα τα παραθέτω για να καταδείξω ακριβώς την ανάγκη για ισότητα παρά τις διαφορές μας. Και στην περιορισμένη εμπειρία μου, δεν έχω διαπιστώσει να υπάρχει κάποια μαγική ασπίδα που να προστατεύει το ένα ή το άλλο φύλο. Στην περιορισμένη εμπειρία μου, τονίζω. Οι καλοί και οι άξιοι αναγνωρίζονται από τους καλούς και τους άξιους και αν βρίσκονται σε περιβάλλον τοξικό, κοιτάζουν να την κάνουν για πιο φιλόξενα κλίματα. Σε βάθος χρόνου, έχω διαπιστώσει πως οι τοξικοί που κάνουν χωριό, πάντοτε βουλιάζουν.

Το ταλέντο σε συνδυασμό με ήθος, καλώς εννοούμενη καπατσοσύνη και ανθρωπιά είναι που μας προσδιορίζει και μας οδηγεί.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,352
Στη δουλειά είχα επίσης σωβινιστές τεκ-μπρος (πιο εμετική φάρα δεν υπάρχει)

Για πες, τι είναι τεκ-μπρο;
Αν είναι σωβινιστής και fianancial-μπρο ή μουσικός μπρο ή κτίστης-μπρο ή μηχανικός-μπρο ή ναυάγειο της ζωής μπρο, δεν είναι εμετικός;

Οι καλοί και οι άξιοι αναγνωρίζονται από τους καλούς και τους άξιους και αν βρίσκονται σε περιβάλλον τοξικό, κοιτάζουν να την κάνουν για πιο φιλόξενα κλίματα. Σε βάθος χρόνου, έχω διαπιστώσει πως οι τοξικοί που κάνουν χωριό, πάντοτε βουλιάζουν.

Μάλλον δεν έχεις περάσει ποτέ από high-stakes περιβάλλον όπου ανθίζει η τοξικότητα.

Τα παραπάνω μικρά ανέκδοτα τα παραθέτω για να καταδείξω ακριβώς την ανάγκη για ισότητα παρά τις διαφορές μας.

Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε περισσότερο ίδιοι παρά διαφορετικοί. Οι διαφορές μας αν και ποσοτικά μικρότερες από τις ομοιότητες μας, δημιουργούν σίγουρα και αδικίες. Αναμφίβολλά και η κοινωνία σε κάποιο βαθμό ακόμα βρίσκεται σε μετάβαση από πιο πρωτόγονες μορφές, και ανάλογα και που θα πας στον αναπτυσσόμενο κόσμο οι διάφορες αδικίες, μεγιστοποιούνται.

Το να θες όμως και ο εκάστοτε άντρας ή γυναίκα, γενικεύοντας τερατωδώς (μιας και όπως σωστά ανέφερες, και οι τάσεις στα χαρακτηριστικά των φίλων, είναι απλά τάσεις και όχι απόλυτοι χαρακτηρισμοί) να παράγουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα χωρίς να τροποποιήσεις το περιβάλλον δράσης ανάλογα, είναι απλά λάθος.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Έχω περάσει από αληθινά φρικτά high stakes περιβάλλοντα και τα έχω σιχαθεί δια βίου.

Τα τοξικοχώρια που είναι πλέον too big to fail, προφανώς συνεχίζουν ακάθεκτα μέχρι κάποιο τεράστιο σκάνδαλο να τα αναγκάσει να κατακερματιστούν. Εμείς ως εργαζόμενοι, μπορούμε να φύγουμε για κάποιο υγιέστερο χώρο όμως. Ο καθένας με τις προτεραιότητές του φυσικά.

Ως τεκ-μπρο προσδιορίζω οποιονδήποτε ηλίθιο φανατικό της ιντερνετικής αυτοβελτίωσης που επειδή βγάζει ένα χιλιάρικο πάνω από το δίπλα σκλάβο, νομίζει πως έπιασε τον πάπα από τ'αρχίδια. Βλέπεις Τέσλα και γκόλφ στα χόμπι ανθρώπου που μεγάλωσε σε χωριό; Βάζεις Χ και τρέχεις. Βλέπεις εκτίμηση για το God Senpai Elon; Μαζεύεις σκατά για τα μούτρα του. Μπορεί να 'μαι βέβαια μικρονοητικός χωριάτης και να τα αισθάνομαι όλ'αυτά, αλλά εκατό φορές καφενείο στο χωριό με συνδρομητές Ελεύθερης Ώρας -τουλάχιστον θα γελάω με την ψυχή μου- παρά 10 λεπτά σε Golf Resort με αυτά τα προνομιούχα καρκάδια.

Και πιστεύω απόλυτα πως σε θέμα δεξιοτήτων δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός μεταξύ αντρών και γυναικών. Δεν είναι πως κάποιος θα προγραμματίσει αποδοτικότερα επειδή είναι άντρας ή κάποια θα διακοσμήσει ομορφότερα επειδή είναι γυναίκα. Ο κάθε άνθρωπος έχει την κλίση και τις δεξιότητές του. Μετά ανάλογα με το τί χρόνο επενδύει σε αυτές, έχει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Ξέρω παιδιά που τελείωσαν μηχανικοί Η/Υ και πήγαν και δούλεψαν μάγειρες γιατί γουστάρανε τη ζωή και τη φάση. Ακούγεται τρελό, αλλά γίνεται. Επίσης ξέρω τύπους που είναι τρισευτυχισμένοι να διαλέγουν ντεκοράκια για μπουτίκ οτέλ και κοπέλες που γράφουν κώδικα και σχεδιάζουν sites να σου φεύγει το καφάσι. Όλοι ανεξαιρέτως έγιναν κορυφές, γιατί αγαπούσαν το αντικείμενό τους και επένδυσαν εκεί.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,401
@ccwr τα στατιστικά στοιχεία που πόσταρες τι έχουν ως σκοπό να καταδείξουν; Δεν κατάφερα να βρω απευθείας τον σύνδεσμο μεταξύ αυτών που συζητούσαμε και των στοιχείων.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Άντε, μου στεναχωρήσατε τον πάπι soda.
(Καλύτερα soda, δεν αξίζουν όλοι το μέλι σου. :cool:)

Ναι τέτοιο μέλι ναι δεν το αξίζουν όλοι

Kαι να γυρίσει τι θα γίνει; Περισσότεροι είμαστε, την δέρνουμε. Tώρα αν γυρίσουν και οι άλλες δύο γυναίκες του φόρουμ θα έχουμε όντως πρόβλημα.

ούτε αυτές οι γυναίκες ούτε η Sarah που πήγε μια βόλτα στο Λονδίνο, έπεσε πάνω σε έναν άγνωστο και τέλος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια post είναι αποδεχτά και χαρ/ζονται χαριτωμένα όταν συμβαίνουν καθημερινά.
Γιατί το πρόβλημα είναι η "έκρηξή" μου ή πως απάντησα σοβαρά και όχι τέτοιου είδους δηλώσεις εξαρχής;
Λέμε γενικά και αόριστα φταίει η πατριαρχία όταν η αλλαγή αρχίζει από τον καθένα μας.

Ο soad είναι 40+ χρονών υπεύθυνος για αυτά που γράφει, σε λίγο θα μου πείτε πως τον έδιωξα κιόλας ενώ ο ίδιος την έκανε.

To Barbie culture(χαριτωμενιά/ΑΣΤΕΙΟ, ΠΛΙΣ ΝΟ ΤΡΙΓΚΕΡ)

Νομίζω έχω δείξει πόσο trigger happy είμαι όλα αυτά τα χρόνια (+ posts).
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
wtf τι δραμα ηταν αυτο εδω μεσα? ποσες σελιδες ειναι? ποτε ξεκινησε?
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,352
@ccwr τα στατιστικά στοιχεία που πόσταρες τι έχουν ως σκοπό να καταδείξουν; Δεν κατάφερα να βρω απευθείας τον σύνδεσμο μεταξύ αυτών που συζητούσαμε και των στοιχείων.


Σε αυτό το ποστ εξηγώ την λογική μου Ναύαρχε. Αν δεν είμαι αρκετά σαφής, πολύ ευχαρίστως να μου πεις τι και πως..

1692125306606.png
Με απλά λόγια, πας να βγάλεις συμπέρασμα χρησιμοποιώντας το δεξιό μέρος της καμπάνας. ενώ έπρεπε να ασχολείσαι με το ψωμί(το μεγαλύτερο εμβαδόν) Και τα στατιστικά που έβαλλα αφορούν μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού από τα στελέχη. Με το λάθος κριτήριο που χρησιμοποιείται, παράγουν αντίρροπα αποτελέσματα.

Λες δηλαδή ότι επειδή (μάλλον) υπάρχει άνιση διανομή στο 0,01% του πληθυσμού υπάρχει μεροληψία προς τις γυναίκες, ενώ μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα και για τους άντρες, κοιτώντας τις στατιστικές διαφορετικών subsets που αφορούν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά του 0,01%. Προφανώς είναι λάθος προσέγγιση. Όσο μεγαλύτερο κομμάτι ενός πληθυσμού αφόρα ένα dataset επί της αρχής είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να δεις τελείως διαφορετικά ποιοτικά δεδομένα από το φύλλο για να καταλάβεις την άνιση κατανομή στο εκάστοτε subset όπως εδώ


Ναι τέτοιο μέλι ναι δεν το αξίζουν όλοι



ούτε αυτές οι γυναίκες ούτε η Sarah που πήγε μια βόλτα στο Λονδίνο, έπεσε πάνω σε έναν άγνωστο και τέλος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια post είναι αποδεχτά και χαρ/ζονται χαριτωμένα όταν συμβαίνουν καθημερινά.
Γιατί το πρόβλημα είναι η "έκρηξή" μου ή πως απάντησα σοβαρά και όχι τέτοιου είδους δηλώσεις εξαρχής;
Λέμε γενικά και αόριστα φταίει η πατριαρχία όταν η αλλαγή αρχίζει από τον καθένα μας.

Ο soad είναι 40+ χρονών υπεύθυνος για αυτά που γράφει, σε λίγο θα μου πείτε πως τον έδιωξα κιόλας ενώ ο ίδιος την έκανε.



Νομίζω έχω δείξει πόσο trigger happy είμαι όλα αυτά τα χρόνια (+ posts).

Εσύ τον έδιωξες ναι.

Έχουμε "σπάσει και ψωμί από κοντά" και πραγματικά μου έκανε μεγάλη αίσθηση η αντίδραση σου στον ενδεχομένως κακόγουστο χαβαλέ του σόδα, που τον ξέρεις τόσα χρόνια. Και μου έκανε κακή αίσθηση ακριβώς επειδή έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την έστω σύντομη συνδιαλλαγή μας. Anyway..

_______________________________________________________________________________________________________________________

Poracho θα έχεις μάθει μέχρι σήμερα πιστεύω ότι το σκατο το παίρνει η βαρύτητα. Και αν ως μπαμπουίνος μαζεύεις σκατά και τα πετάς ψηλά, θα μάθεις ότι έμαθε ο Νεύτωνας και με το μήλο, και ποιος μένει τελικά σκατωμένος. Κρίμας νόμιζα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα. Με την παραπάνω τρικυμία βαριέμαι να ασχοληθώ. Ό,τι καλύτερο.
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ας πούμε δυο λόγια μέρα νύχτα ωραία που είναι, μιας κι ένα συγκεκριμένο παπαγαλάκι μου είπε ότι έγιναν πολλά και σημαντικά πράματα εδώ μέσα και πρέπει να παρέμβω. Μλκς έλεγε, αλλά επειδή γνωρίζει καλύτερα από εμένα πόσο μλκς είναι, θα το προσπεράσω και πάμε παρακάτω.


@kara

Και μου λες μετά να συζητήσουμε ποιος είναι ο τοξικός και ποιος όχι, όταν επιμένεις ακόμα με αυτή τη φράση και φοβάσαι μη σε δείρουμε. Τα άρθρα για την ενδοοικογενειάκη βία και τη Σάρα τι μου τα πετάς κάτω από το κουότ; Πας καλά; Ολοκλήρωσες κανένα σεμινάριο για overreacting και δεν μας το είπες; Είχαμε υποτίθεται και μία άλφα επικοινωνία, ξύπνησες μια μέρα και είδες τον σόδα για αυτό που είναι. Κι επιμένεις να πούμε, αντί να καταλάβεις ότι το μόνο πρόβλημα που έχεις να λύσεις είναι μέσα στο κεφάλι σου.


@erevos

Να πω ότι στεναχωρέθηκα που βρήκες το ποστ μου ατυχές θα πω ψέματα. Δεν ήξερες, δεν ρώτησες κιόλας, κλάιν. Σίγουρα πάντως μου έδωσαν μία ικανοποίηση τα Χ και τα φέησπαλμ που μάζεψες, ΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ. Άτομα με αντίληψη που με γνωρίζουν πιο πολύ καιρό εδώ μέσα και σου έδειξαν το προφανές. Λολ τώρα τσέκαρα και τα θυμάμαι περισσότερα τα Χ, κάποιοι φοβήθηκαν μη πάνε στη κόλαση φαίνεται στην απειροελάχιστη αλλά και καθόλου απίθανη περίπτωση που είμαι ο αντίχριστος επί της γης και δεν είναι καιρός για τέτοια. Αν καιγόμαστε εδώ, φαντάσου εκεί τι γίνεται. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.



Λοιπόν παίδες επειδή κουράζει η φάση και δεν θεωρώ πως έχω το παραμικρό πίξελ ευθύνης για κάτι και το μόνο σοβαρότατο πρόβλημα το έχει όποιος πήρε αυτό που είπα με τον τρόπο που το πήρε και μου αραδιάζει και ότι άρθρο πετύχει για βία κατά των γυναικών για κάποιο λόγο.. Κάντε λοιπόν του καταπιεσμένου ατόμου την χάρη να πούμε και πάρτε την κατάσταση στα σοβαρά. Ρίξτε με ένα μπαν κι αν δυσκολεύεστε να σας πω ότι γαμιέστε (λόγος για μπαν, ανοίξτε κανά admin guide αν δεν το γνωρίζετε, έλεος δηλαδή) και κυρίως ο Νορθ. Που ξέρει ότι θα τον αγαπάω ότι απόφαση κι αν πάρει, για τους άλλους δεν υπόσχομαι τίποτα. Δεν βλέπω να γυρνάω σύντομα ένιγουεϊ, είπαμε η μιζέρια με απωθεί, κυρίως όταν κατευθύνεται πάνω μου.


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ (παρακαλώ να αγνοηθεί από όποιον το πάρει ως σεξουαλική παρενόχληση)



σε λίγο θα μου πείτε πως τον έδιωξα κιόλας ενώ ο ίδιος την έκανε

Nαι εσύ με έδιωξες, deal with it. Θα σου περάσει το ξέρω, πλακίτσα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,563
οντως στην κουνενα δε θα συνεβαιναν αυτα, ειμαι σιγουρος.

παντως σοδα (μεγαλη αληθεια, αρα ειμαι οντοπικ) εγω εχω γραψει σε μελος του σταφ: "εισαι μεγαλος μαλακας αγορι μου" ή κατι παρομοιο σε απολυτα σοβαρο ποστ, και δεν μου καμανε μπαν.

τωρα το "γαμιεσαι" δεν νομιζω οτι ειναι χειροτερο (μη σου πω οτι ειναι ευχη κιολας), οπότε προσπαθησε περισοτερο. βρισε μανουλες (οχι, οχι μανουλες, τοξικοτατο. καλυτερα πατερουληδες) ή πες οτι το μπιτζιθρη ειναι ο απόπατος των αρπιτζι, κατι τετοιο βαρυ τελοσπαντων. γνωμουλα μου, παντα. δεν σου κανω υποδειξη, προς θεου.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,352
Εδώ αν ρήξεις δυο σελίδες μπινελίκια στη χειρότερη θα κλειδώσει το thread. Με ένα γαμιέστε δεν καθαρίζεις σίγουρα :p
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,142
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ;

ΟΙ TOCUC ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

(μα τι μαλακίες σκεφτομαι ώρες ώρες :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:)
 
Top Bottom