Middle-Earth: Shadow of Mordor

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Titan Black, Μια έκδοση της 780 σπέσιαλ και διάφορες ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ακριβές και απλησίαστες "special super-duper overclocked" κάρτες. Εκτός κι αν οι επόμενοι Maxwell βγουν επί τούτου στα 6GB.
 
Καλα ειναι και τα high η οπως αλλιως τη λενε την παρακατω βαθμιδα στα γραφικα.
 
Αν έχουμε φαινόμενα Doom III ( γραφικά που βλέπουμε σε prerendered cinematics μέχρι τώρα, να είναι RT) πάει και έρχεται.
 
Κανένα πρόβλημα. Το γεγονός οτι οι developers πρόσθεσαν και μια επιλογή για τους κατόχους high-end καρτών είναι θετικό, όχι αρνητικό. Το πρόβλημα θα υπήρχε αν τα 6GB ήταν minimum requirement.
 
Δηλ. αν τα 6gb είναι recommended (μάντεψε πόσο θα είναι τα minimum) δεν υπάρχει πρόβλημα;
Παρεπιπτόνως οι users του steam που έχουν κάρτες 3gb φτάνουν το 2%, ενώ αυτοί με 4gb και άνω δεν ξεπερνάνε το 1.5%...
Πολύς λαός <span class="bbcode_spoiler">θα απολαύσει τη slideshow μαγεία λέμε!!! :worship: </span>
 
<img src="http://cdn.pcgamesn.com/sites/default/files/Shadow%20of%20Mordoer%206GB%20VRAM.jpg" alt="Shadow%20of%20Mordoer%206GB%20VRAM.jpg" class="bbcode_img" />

πηγα να πεσω απ το καρέκλι. ρε μπορατσο, ασε την μπαλα τωρα και πες. εκαμες καστινγκ για το παιγνιδι? η ομοιοτης ειναι δραματικη. οκ, με λιγους τριχοθυλάκους παραπανω.
δεν το λεγα εγω οτι η ποζα με το σάνιτας στο κεφαλι θα σου ανοιξει πορτες?
 


Admiral wrote:
Κανένα πρόβλημα. Το γεγονός οτι οι developers πρόσθεσαν και μια επιλογή για τους κατόχους high-end καρτών είναι θετικό, όχι αρνητικό. Το πρόβλημα θα υπήρχε αν τα 6GB ήταν minimum requirement.</blockquote>

Αυτό ήθελα να πω και εγώ και ισχύει γενικά για όλα τα παιχνίδια. ΑΝ παίζει καλά (ή και πολύ καλά) με μια νορμαλ κάρτα γραφικών είμαι ευχαριστημένος.
Αν υποστηρίζει για ultra καταστάσεις και όχι να απαιτεί super duper κάρτα για το κανονικά High Settings, τότε είναι ευχάριστο, αφού αν θελήσω να ξαναπαίξω το παιχνίδι πάλι σε π.χ. 2-3 χρόνια, τότε θα το απολαύσω ακόμα περισσότερο αφου με την αντίστοιχη νορμαλ κάρτα γραφiκών τότε θα βλέπω τα super duper γραφικά για τις ultra ρυθμίσεις.

 


Adhan wrote:
Δηλ. αν τα 6gb είναι recommended (μάντεψε πόσο θα είναι τα minimum) δεν υπάρχει πρόβλημα;
Παρεπιπτόνως οι users του steam που έχουν κάρτες 3gb φτάνουν το 2%, ενώ αυτοί με 4gb και άνω δεν ξεπερνάνε το 1.5%...
Πολύς λαός <span class="bbcode_spoiler">θα απολαύσει τη slideshow μαγεία λέμε!!! :worship: </span></blockquote>

Τα 6GB είναι recommended για το συγκεκριμένο Ultra HD texture pack που θα διατεθεί ξεχωριστά από το κυρίως παιχνίδι. Ειλικρινά δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα, όποιος δεν έχει κάρτα που να το σηκώνει απλά δεν το κατεβάζει.

 
https://www.youtube.com/watch?v=9-ZXC-08gd8
 
:lol:
<img src="http://a.pomf.se/invqzz.gif" alt="invqzz.gif" class="bbcode_img" />
 
Περιμένω με αγωνία να το φέρει ο θείος στον ΣΡΕΝΤΕΡ για τα πρώτα benchmarks και τις πρώτες εντυπώσεις του μάστερ.
 
Ok, αφού χρειάστηκε όλη μέρα για να κατεβάσει το Steam τα 33GB του παιχνιδιού, συν άλλα 3.7GB για το HD Texture pack, ήρθε η ώρα για performance report.

Μηχάνημα δοκιμής, i5-2500, 8GB Ram, Geforce 760GTX, Win7 SP1 64-bit.

Τα πάντα στο Ultra εκτός από το Depth of Field που το έχω στο off γιατί δε μου αρέσει σαν εφέ, έτσι για να γουστάρουμε κι ας ορκίζεται το παιχνίδι πως η κάρτα γραφικών μου είναι για medium και πάλι χάρη μου κάνουν.

Λοιπόν, η απόδοση είναι μια χαρά. Το Geforce Experience αναφέρει μέσο όρο 50fps, με κάποια σποραδικά frame drops σε κάτω από 30, κάπως ενοχλητικά αλλά σε καμιά περίπτωση δε κάνουν το παιχνίδι unplayable σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.

1. Ή το παιχνίδι για κάποιο λόγο δε τρέχει σε ultra settings ή με Ultra textures, παρόλο που αυτά φαίνεται πως είναι επιλεγμένα.

2. Ή οι περίφημες απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι από τις μεγαλύτερες μούφες της πρόσφατης gaming ιστορίας, στα όρια του publicity stunt.

Πάντως κάποια από τα textures αν σταθείς και τα προσέξεις είναι πράγματι από τα καλύτερα που έχω δει (όχι σαν το Watch_Dogs που γελούσαν και οι πέτρες με τα και καλά "Ultra Textures", κι ας γονάτιζαν τις 780 με τα μόλις 3GB Ram). Επίσης, η μουσική απλά τα σπάει.

EDIT: Τώρα :facepalm: :facepalm: :facepalm: πρόσεξα πως έχει και benchmark το παιχνίδι, το οποίο γενικά είναι φτιαγμένο για να ζορίσει την κάρτα γραφικών όσο μπορεί. Λοιπόν, το benchmark με τα Textures στο High, όλα τα άλλα Ultra δίνει average fps 55 και minimum fps 27, ενώ με τα textures στο Ultra πάει σε average 33, minimum 4 (!). Οπότε διαφορά υπάρχει σίγουρα και μάλιστα σημαντική, in-game πάντως η απόδοση είναι καλύτερη από το benchmark.
 
Χα
χαχα
χαχαχα
χαχαχαχα
Γιατί είπαμε ότι αξίζει να πάρω νέα κονσόλα; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Mα....για να αντικαταστήσεις την παλιά φυσικά! :trollface:
 
Δλδ, σα να λέμε πως είχες μία σαν http://www.skroutz.gr/s/3208614/Midas-Pro-3.html" class="bbcode_url">αυτή και θες να πάρεις μια http://www.skroutz.gr/s/1804238/Midas-PRO6.html" class="bbcode_url">τέτοια ?
 
<img src="http://www.thegeekers.com.br/wp-content/uploads/2012/08/GameBoy_Color_1998_by_pinholee.jpg" alt="GameBoy_Color_1998_by_pinholee.jpg" class="bbcode_img" />
Το μωβ έχω. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Έι, σε έβρισα εγώ ποτέ; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Το πήρα όταν πρωτοβγήκε, και όχι τώρα, από "άποψη" <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 
Back
Top