What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Middle-Earth: Shadow of Mordor

peponas

Commoner
Joined
Dec 5, 2012
Messages
28


Epitaph wrote:


Peponas wrote:
αμα ειχα δωσει τα 70 ευρω που ζηταει το steam για την platinum που πηρα παιζει να μην ξαναγοραζα αυθεντικο παιχνιδι αλλα για τα 27 που εδωσα στο g2a πιστευω είναι οριακα οκ.

</blockquote>

Πήρες platinum, η οποία αν κατάλαβα καλά περιέχει και Season Pass με DLCs τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει, και όμως κρίνεις την έκδοση που παιξες λες και είναι η τελική. Δεν θα ταν προτιμότερο να περιμένεις να βγουν όλα τα DLCs και να κρίνεις αν τελικά άξιζε να δώσει κανείς 70ευρώ για την Platinum?
Μέχρι στιγμής νομίζω δεν έχει βγει ούτε ένα DLC? Διορθώστε με αν κάνω λάθος κύριοι.</blockquote>

Μα δεν με καταλαβες.Και την απλη να ειχα παρει αυτα που είπα ισχυουνε και κρινω το παιχνιδι με αυτο που είναι τωρα και όχι με αυτο που θα είναι.
Και θα επιμεινω οποιος δεν το εχει παρει να περιμενει για goty edition σε καποιο sale.



 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το σημαντικότερο δε μας είπες. Πού βρήκες την Platinum με 27 ευρώ αντί για 70? <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Έτσι κι αλλιώς θα περίμενα τη Goty, αλλά είσαι ο πρώτος που διαβάζω με τέτοια άποψη.

Εδιτ: άκυρο, δεν έπιασα ότι το g2a είναι κατάστημα
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737


nihilus wrote:

:rofl:

ναι...οχι...</blockquote>

holy fuck... Σοβαρά τώρα;

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Σήμερα διάβασα ότι έχει άπειρο respawn rate. Αληθεύει; Αν είναι σαν το borderlands να το αποφύγω...

btw, εμένα το βιντεάκι μου άρεσε...

edit: ok, αφού είδα όλο το βιντεάκι, i get the point, αλλά ακόμα και αυτό δε σημαίνει ότι η μάχη είναι χάλια. Απλά είναι πολύ εύκολο. Δεν είναι για όλους, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που δε στέκονται στην ευκολία της μάχης...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,786
Το respawn το έχει όπου θέλει το παιχνίδι να σου πει φιλαράκι στρίβε από εδώ δεν είναι ώρα...

Όσο για το βίντεο... Wow, that was bad... :huh:
Ok είχε πει και ο Τομ ότι θυμίζει τα Batman αλλά εδω μιλάμε για auto pilot και invulnerability. Στα Batman και ρυθμό έπρεπε να διατηρείς, και οι θαγκς δε δείχναν καμιά λύπηση και βαράγαν πισώπλατα και σίγουρα δεν περιμέναν τη σειρά τους όταν έκανες finishers...
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Όχι ρε παιδιά,ποια Batman;Στα Batman σε καθάριζαν με συνοπτικές διαδικασίες,ειδικά αυτοί με τα assault rifles,δεν αστειεύονταν.Ούτε bullet time είχε,ούτε ήσουν ανίκητος όταν πηδούσες.Άσε που εκεί έπρεπε να κάνεις combos κι ακόμα κι αυτά έσπαγαν σε κάποια φάση ότι και να έκανες.Δεν το έχω παίξει το παιχνίδι,αλλά άμα δεν είναι τίποτα χαμηλό επίπεδο δυσκολίας (δεν πρόσεξα να είπε κάτι),μιλάμε για τραγικό σύστημα μάχης.

Πάντως,κάθε φορά που θα συναντώ QTE και θα εκνευρίζομαι,θα βάζω αυτό το βίντεο και θα θυμάμαι ότι υπάρχουν και χειρότερα.Και μετά κράζανε το τελευταίο Tomb Raider...
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Βεβαια αυτος το εχει τερματισει το skill tree, αυτα που εχει ξεκλειδωσει μπορεις να τα παρεις μονο μετα απο καμποσες αποστολες. Στην αρχη εχεις execute στα 8 hit (και ενα μονο καθε 8αδα, οχι 2 οπως στο βιντεο), και γινεται reset στο ενα χτυπημα που δεχεσαι (αυτος και να φαει ενα δε γινεται reset). Επισης αν δεν κανω λαθος, με τον τερματισμενο του χαρακτηρα ειναι στην πρωτη περιοχη του παιχνιδιου, καλο θα ηταν να παει στη δευτερη να κανει το τεστ του.
Φυσικα το combat ειναι σχετικα ευκολο, εχεις πολλα πραγματα να κανεις, βελη, στελθ, μαγεια εκτος απο hack'n'slash με το σπαθι, αλλα εμενα προσωπικα δε με χαλασε, ειδικα αν στη δευτερη περιοχη που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι πιο δυνατα τα ουρουκ. Δεν ειναι dark souls, δε θελει να συγκριθει με αυτο, ειναι σκοπιμο το οτι αισθανεσαι τουμπανο τον χαρακτηρα σου.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Εμένα γιατί το σύστημα μάχης μου φάνηκε εξαιρετικό; Πρέπει να κρατάς flow για να έχεις hit streak και να κάνεις executions και άλλα όμορφα πράματα που μετατρέπουν τη μάχη σφαγή που γουστάρεις να την βλέπεις.

Haters gonna hate βέβαια. Μόνο και μόνο για το Nemesis πρέπει να το ζήσετε αυτό. Αν κάτι με ξενέρωσε είναι η τελευταία μάχη....
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Ντάξει αν είσαι ακριβής στο κλικάρισμα έχει perks που σου ξεκλειδώνουν πιο γρήγορα τα combo abilities και κάνεις και critical dmg, οπότε ανταμείβει το precision play.
Γενικά όντως έχει αρκετό βαθμό επανάληψης, but killing chieftains never gets old! Κοντεύω και γω να το τερματίσω, από ένα σημείο και μετά όμως έκανα skip αρκετά repeatable missions γιατί το πρώτο δεκάωρο το φαγα μόνο σε δαυτα, αγνοώντας το main story <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο άλλος τύπος στο γιουτιούμπι με το βίντεο, έκανε "review" παίζοντας μαξαρισμένο χαρακτήρα στις πρώτες περιοχές για να αποδείξει πόσο εύκολο είναι? Αν ισχύει αυτό μιλάμε για τρελό κόμπλεξ, εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος :dry:
 

peponas

Commoner
Joined
Dec 5, 2012
Messages
28
βασικ απο εχθρους εχει οτι ειχε και το batman μονο που οι spearmen με τα assult rifles ειναι η μέρα με την νυχτα.κατα τα αλλα εχει και τις ασπιδες και στα stun battons(bersekers) που έχει το batman απλα ολα αυτα δεν παιζουν κανενα ρολο αμα ξεκλειδωσεις τα perks γιατι οι μαχες ειναι οπως τις δειχνει το βιντεακι.Το αστειο βεβαια είναι οτι μεχρι να τα ξεκλειδωσεις παιζεις archery/stealth κυριως γιατι τα early chieftains ειναι σχετικα αδυνατον να τα φας στα ίσια οταν σου έρχονται με αλλα 70 orcs.

και το respawn ειναι πάντα και παντου ακομα και στην μέση του πουθενα να είσαι και καθαρισεις τα παντα μετα απο λίγο θα σκασουνε και άλλοι και στα strongholds απλα δεν τελειωνουν ποτε.Βεβαια αυτου μου φενετε καπως λογικο αφου εισαι ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΗΜΕΝΗΣ MORDO <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Επίσης οι ψυχάκιδες με το lore σαν εμένα παθαίνουν πολλαπλούς οργασμούς στις τόσες αναφορές που έχει για όλο το κόσμο της Μέσης Γης.

Ας πούμε όταν ένας captain σου λέει: "I will give you the gift of men" αναφέρεται στο δώρο που έκανε ο Illuvatar (ο "Θεός" του σύμπαντος) στους ανθρώπους και αυτό είναι ο θάνατος. Ασχέτως αν οι άνθρωποι τον φοβούνται. Τα ξωτικά ας πούμε είναι "καταδικασμένα" να ζουν αιώνια ακόμα και αν το φυσικό τους σώμα σκοτωθεί. Είναι δεμένοι με το σύμπαν και περιφέρονται στους διαδρόμους και κήπους του Valinor. Αχεμ, μακρηγορώ...

Όσο για τη μάχη, τώρα που είμαι τουμπανιασμένος μπορώ να ξεκληρίσω ολόκληρη τη Mordor (που λέει ο λόγος). Αλλά ποτέ δε το βαριέσαι. Λίγο τα πολλά animations, λίγο οι ειρωνείες των captains/warchiefs που ποικίλλουν με κάνουν να μη βαριέμαι.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ακόμα και με τούμπανο χαρακτήρα να έπαιζε,δεν είναι και πολύ λογικά αυτά που συμβαίνουν στο video.Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι εχθροί που περνούν δίπλα του και δεν το βλέπουν,τρέχουν μακριά του ή επιτίθενται ένας ένας.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ξέρουμε όμως πως το έκανε αυτό; Γιατί αν όντως έπαιζε με τούμπανο χαρακτήρα σε αρχικά επίπεδα και στο easy το βίντεο δεν θα λέει τίποτα.
Εμένα πάντως δεν με χάλασε τίποτα, όταν με το καλό καταφέρω να τελειώσω το war in the north κάποια στιγμή βάζω πλώρη για shadow of mordor.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
<blockquote>οι εχθροί που περνούν δίπλα του</blockquote> Γενικα τα ουρουκ φερονται σαν ηλιθια οταν κανεις στελθ η τρεχεις καταπανω τους. Εχω δει καλυτερες, αλλα και χειροτερες ΑΙ.
<blockquote>τρέχουν μακριά του</blockquote> Αυτο ειναι αλληλενδετο με τον τουμπανο χαρακτηρα, οσο πιο καλα executions κανεις τοσο πιο πιθανο ειναι να φοβηθουν τα ουρουκ και να αρχισουν να τρεχουν, υπαρχει και μια κινηση απο στελθ που σχεδον παντα τρομαζει μικρες ομαδες
<blockquote>επιτίθενται ένας ένας</blockquote> Αυτο ειναι κατι που θα ηθελα να ηταν διαφορετικο. Τα βασικα ουρουκ επιτιθενται με τη σειρα τους. Φτιαχνει λιγο το θεμα οταν αρχισουν να ερχονται και berserkers η καπως ετσι (αυτοι που σου κανουν counter τις βασικες σου επιθεσεις, δεν ειμαι σιγουρος πως τους λενε) αλλα γενικα μεχρι 2-3 ερχονται ταυτοχρονα (οι ranged βαρανε φυσικα συνεχως, και σπανε νευρα σε μεγαλα strongholds αν δεν καθαρισεις πρωτα αυτους). Βεβαια το συστημα ειναι πολυ πιο βελτιωμενο απο τα assassins creed.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774


Steel_Havoc wrote:
πως το έκανε αυτό; </blockquote>
Ο χαρακτηρας κανει level up σαν ας πουμε far cry 3. Εχεις το κλασικο exp, που παιρνεις κανοντας το οτιδηποτε (ενω σφαζεις, ενω σωζεις σκλαβους, ενω σφαζεις, ενω μαζευεις βοτανα, ενω σφαζεις κτλ). Οταν γεμισει η μπαρα, παιρνεις ενα skill point. Τα αρχικα τα παιρνεις γρηγορα, αργοτερα πρεπει να σφαξεις ολοκληρες ορδες για να παρεις ενα point.
Υπαρχουν ομως κατηγοριες απο περκς, με τα καλυτερα να βρισκονται οπως ειναι λογικο στις τελευταιες κατηγοριες. Για να ξεκλειδωσεις τις κατηγοριες, πρεπει να σφαξεις captains η να φαρμαρεις side missions στις οποιες τσακωνονται τα ουρουκ μεταξυ τους και μπαινει ο ταλιον στο χαμο και οτι κινειται εκτελειται. Και θες αρκετες απο αυτες.
Τωρα επιπεδο δυσκολιας δεν ειδα, δε νομιζω πως εχει. Εκτος και αν δεν το προσεξα, αν και δυσκολο μου φαινεται.

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Όπως και να' χει, το να παίζεις με κλειστή οθόνη ή παράλληλα να ψάχνεις την web cam και παρολ' αυτά να μην πεθαίνεις, δείχνει ότι κάτι δεν έχει γίνει όπως πρέπει.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,786


Snipereye wrote:
Αυτο ειναι κατι που θα ηθελα να ηταν διαφορετικο</blockquote>
Εϊσαι σίγουρος ότι δεν είσαι hater...;



JonIrenicus13 wrote:
Όπως και να' χει, το να παίζεις με κλειστή οθόνη ή παράλληλα να ψάχνεις την web cam και παρολ' αυτά να μην πεθαίνεις, δείχνει ότι κάτι δεν έχει γίνει όπως πρέπει.</blockquote>
Και συ για κρυφοhater μου κάνεις.
:lol:

Αφού το lore λέει να περιμένουν τη σειρά τους (you know, stupid orcs and all that) και αφού έχουν αθηναϊκές πινακίδες. Αφού αφού αφού.
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>

Αχεμ.
Αυτό ρε γαμώτο.
Από μία εταιρία που το 2005 είχε δημιουργήσει μία εκ των κορυφαίων A.I. σε FPS, σίγουρα περιμένεις περισσότερα από το "να περιμένουν τη σειρά τους και να σε χαζεύουν όσο εκτελείς τα συντρόφια τους με cinematic kills"... :S
Πάντως στο neogaf άτομα που το έχουν τελειώσει το παιχνίδι και που είδαν το συγκεκριμένο βίντεο λένε πως ο τυπάς αν και υπερβολικός στην παρουσίασή του έχει αρκετά valid points. Τεσπα, όταν το πιάσουμε θα δούμε τι ακριβώς ισχύει.



 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
Ρε παιδια θα τρελαθω... Τι haters? Δε μιλαμε για facebookογκόμενα ουτε για εφηβο ποπσταρ. Για ενα παιγνιο μιλαμε. Για σοβαρευτητε φανμποηζ.

Ιδιες παπατζες με τα assassins creed. Στεκομαι και κανω counter ολον τον ****μημενο Ιταλικο στρατο αμα λαχει, αλλα και εκει εσπαγε λιγο γιατι που και που τραβαγε κανεις κανα τουφεκι, ειχες κανα δυο ντερεκια που δεν γινοντουσαν counter.

Δε ξερω, αν γουσταρεις να αισθανεσαι ο μαμιας της γειτονιας (και τι γειτονιας? Middle earth, οχι οτι κι'οτι) στεκομαι μεσα στη Μορντορ σκοτωνω οτι κουνιεται, φερτε μου και τον ιδιο τον Σαουρον, θα τον κανω counter και 3 QTEs μετα θα τον στειλω σπιτακι του, ναι σιγουρα, δεν απογοητευει. Δε δουλευει για μενα απλα ετσι, μ'αρεσει η προκληση, το rewarding feeling μετα.

Και πριν με πουνε μαζοχα που θελει ολα τα παιγνια του να ειναι σαν το Dark Souls, οχι προς θεου! Ειδικα πλεον που μεγαλωσαμε καπως και οι υποχρεωσεις ειναι περισσοτερες, ο χρονος για βίντυα λιγοτερος οπως και η υπομονη, δεν αναζηταω κατι τετοιο απαραιτητα. Αλλα ρε γαμωτο οταν ειμαι ενας τετοιος μαμιας που ξεκληριζει στρατιες απο ορκσεις στην καθισια του, γιατι εμενα πρεπει να μου προκαλεσει δεος ο Χ, Υ κομάντερ απο το νεμεσις συστεμ που μου λεει "ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΩ ΡΕ!" ή μια στρατια απο ορκς που μουγκριζουν και γενικα προσπαθουν να ειναι intimidating? Το point μου ειναι, η υπερβολικη ευκολια σιγουρα σε κανει να νιωθεις ενα ωραιο feeling John Rambo, αλλα δυστυχως κανει να χανονται αλλα εξισου σημαντικα συναισθηματα απο την εμπειρια (περιπετεια, κινδυνος, αγωνια, ανταμοιβη).
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Εντελώς οφφτοπικ με την συζήτηση αλλά το χώνω εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=ngznQVKJpPc&list=UUSOkex4abVl14cZ4tLyUYzw&channel=TheWarpZone
 
Top Bottom