Μοναχικά Giveaways

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άντε έμπα και συ να δούμε τι θα καταλάβεις!?

https://www.youtube.com/watch?v=2RD0JKF2640

Για το Really Big Sky νικητής είναι ο.. Ba-tho-ryyyyyyy
<span class="bbcode_spoiler">2.Bathory
3.Bald_Killer_Clone
1.JonIrenicus13</span>

Το άλλο με τους πιγκουίνους το παίρνει ο.. Jon-I-re-ni-cus
<span class="bbcode_spoiler">1.JonIrenicus13
3.Bathory
2.Cercaphus
4.Bald_Killer_Clone</span>

Οι κωδικοί σας θα σταλούν με PM!

Kέρδισα! Και δουλεύει! Ουόου! :cheers:

Δουλεύει ε!? Εντυπωσιακό!!! Πρόσεξε μην το κάνεις install καταλάθος!!!

Όχι, βέβαια, για ποιον μας πέρασες; Τριπλοτσέκαρα μην το πάτησα καταλάθος
και μετά το μετέφερα στην υποκατηγορία "Oύτε αν ήσουν το τελευταίο παιχνίδι στη Γη" :lol:

Bathory wrote:
Όχι, βέβαια, για ποιον μας πέρασες; Τριπλοτσέκαρα μην το πάτησα καταλάθος
και μετά το μετέφερα στην υποκατηγορία "Oύτε αν ήσουν το τελευταίο παιχνίδι στη Γη" :lol:</blockquote>

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Δηλώνω υπερήφανος κάτοχος τού παιχνιδιού που κέρδισα. Όχι, δεν ξέρω πως το λένε.

Σημασία έχει το ότι κέρδισες! Το τι δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο! Μην είσαι και πλεονέκτης!

Όποιος για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν κατάφερε να τσιμπήσει το Viking: Battle for Asgard από την SEGA μπορεί να ηρεμήσει! Έχω έξτρα κωδικό για σας! Βλέπετε την πάτησα με το Binary Domain που δινε και την τελευταία φορά χρησιμοποίησα και το δεύτερο mail μου για να μαι σίγουρος! Οπότε συμφορουμήτες και συμφορουμήτισσες δηλώστε συμμετοχή όσοι ενδιαφέρεστε και Πέμπτη, Παρασκευή, το πολύ Σάββατο γίνεται κλήρωση για να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φάγωθ... εεε κερδίσει! Στον παραπάνω κωδικό συμπεριλαμβάνονται και τα Gunstar Heroes και Renegade Ops!

Αν όχι Σάββατο, το πολύ πολύ να γίνει Κυριακή, το αργότερο Δευτέρα. Υπό διαπραγμάτευση είναι και η Τρίτη.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Τώρα ξέρω, περιμένεις να σου δώκω σχαρίκια. Άντε, τα κέρδισες. Τα σχαρίκια μου λοιπόν.  :drinks:</span><br><br>υγ. μη με βάλεις στην κλήρωση.

Αδερφέ μάλλον έχω και εγώ ένα extra κλειδί. Μπορώ να το βάλω να έχουμε (για την ώρα) όσα κλειδιά είναι και οι συμμετέχοντες;

Εννοείται ρε συ! Κ αύριο τους μοιράζουμε! Ναι τ&#039; αποφάσισα! Μάλλον αύριο! Θα δείξει!

Ήρθε η ώρα της κλήρωσης! Ναι ρε! Θα κάνω και κλήρωση! Έτσι! Γιατί μπορώ!!! <br><br>1.Pain<br>2.Cercaphus<br><br>και νικητής είναι ο Cercaphus(έχεις pm)!!! Και ο Pain(λογικά θα σου στείλει ο J.Lynx)(τ&#039; ακούς J.Lynx???)!!!<br><br><span class="bbcode_spoiler">2.Cercaphus<br>1.Pain</span>

Back