What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MONSTER JAM STEEL TITANS 2

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Τελευταία φορά που έπαιξα με αυτοκινητάκια πρέπει να ήταν το Rocket League. Έκτοτε οι μόνες μου οδηγικές εμπειρίες ήταν τα οχήματα σε sandboxes τύπου GTA. Παρόλα αυτά πάντα έριχνα κλεφτές ματιές σε παιχνίδια παρόμοια με αυτά που μεγαλώσαμε. Έτσι όταν δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τον νέο τίτλο της THQ Nordic, δια χειρός Rainbow, με θέμα τα υπερογκώδη Monster οχήματα δεν υπήρχε περίπτωση να μην λυγίσω.



Ξεκινώντας το ταξίδι μου με το πληθωρικό μου όχημα, περίμενα να ξεκινήσω να τρέχω αγώνες σε κάποια ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Παρόλα αυτά και προς έκπληξή μου, διαπίστωσα ότι ξεκίνησα με ένα όχημα στην μέση του πουθενά. Ούτε αγώνας, ούτε τίποτα. Εγώ και κάτι βουνά, να ορθώνουν το ανάστημά τους και να προσπαθώ να τα σκαρφαλώσω ενάντια στους νόμους της βαρύτητας. Αυτή η πρώτη εμπειρία είναι και το σημείο κλειδί για το Monster Jam Steel Titans 2.



Ένα μεγάλο μέρος της όλης εμπειρίας...

Continue reading...


 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,888
Τα μεταξωτά τα forza θέλουν και επιδέξιους γκώλους...:cool:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλες προσδοκίες γιατί στο παρελθόν η THQ έχει δώσει φοβερά racing παιχνίδια. Η φράση, κυκλοφόρησε απλώς για να κυκλοφορήσει αρκεί για να το χαρακτηρίσει χωρίς πολλά λόγια.
 
Top Bottom