What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MORBID: THE SEVEN ACOLYTES

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,771
Η σειρά Souls της From Software έχει αναμφίβολα αφήσει το στίγμα της στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Η ανέλπιστη επιτυχία του Demon’s Souls και κατά συνέπεια των τίτλων που ακολούθησαν, δημιούργησε μια αναταραχή στις τάξεις των απανταχού δημιουργών που προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τον κώδικα της επιτυχίας αυτής και να τον εισάγουν στα παιχνίδια τους. Έτσι, από μία «εσοχή» στην αγορά των games, οι απόπειρες δόμησης παιχνιδιών πάνω στη φόρμουλα της Ιαπωνικής εταιρίας, έχτισαν σταδιακά ολόκληρο υποείδος, το οποίο κάποιοι αντιπαθούν (ίσως γιατί ποτέ δεν έγιναν αρκετά ΚΑΛΟΙ) και ακόμα περισσότεροι αγαπούν. Από τις Still Running και Merge Games, έρχεται το Morbid: The Seven Acolytes, η τελευταία Souls-like προσπάθεια που θα εξετάσουμε εδώ.



Στο βασίλειο της Mornia που έχει ξεπέσει, οι άνθρωποι έχασαν την πίστη τους και στράφηκαν για καθοδήγηση και βοήθεια στους Gahars, αρχαίες θεότητες που ψιθύριζαν περί μεγαλείου και δύναμης σε όσους ήταν πρόθυμοι να ακούσουν. Επτά...

Continue reading...
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Wishlisted και αυτό. Λατρεία τα pixel-art, βγάζουν κάτι το νοσταλγικό. Πολύ καλή η παρουσίασή σου, Παναγιώτη. Γαργαλάει τα "challenge accepted" κέντρα.
 
Top Bottom