Μου σπάσαν το παράθυρο κάτι κουκουλοφόροι

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι legacy.<br>Θα δοκιμάσω και απο στικακι μήπως έχει θέμα το dvd.<br>Διαφορετικά παίζει να μου κάνει το ίδιο πράγμα αν δοκιμάσω να περάσω λίνουξ στο μεγάλο παρτισιο;

<blockquote><br>Command not found.<br>Επιπλέον, τώρα δεν μου κάνει καθόλου mount το παρτισιον που προσπαθούσα να περάσω τα windows.<br><br>Ζομπι, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος για μπακ απ, μόνο αν πάρω νέο σκληρό ο οποίος θα έρθει μετά από μέρες.<br>Το εκαψα με το παπι γιατί μόνο αυτό έχω διαθέσιμο<br></blockquote><br><br>Ouch son! Εχουμε πολυ δουλεια εδω τοτε. Αν δεν καταφερει κανεις να ριξει φως, θα επανελθω οταν σχολασω απο τη δουλεια.

Εντάξει, μας ψοφησε το dvd και τώρα η μόνη πρόσβαση είναι στα bios ή αν βρω installation που δεν θέλει κάψιμο και το κατεβάσω στο κινητό.<br>Γαμω τα χωριά μου μέσα

Αν δεν ημουν εξωτερικο, θα σου ειχα στειλει φλασακι και dvd με το installation. Εχεις product key για τα Windows? Ξερω οτι δεν χρειαζεται να κανω τετοιες ερωτησεις επειδη κανεις ποτε δεν ειχε κλειδι για Windows  :rofl:  αλλα εχω κλειδι για 8.1 Pro σε περιπτωση που δεν εχεις και μπορεις να κανεις upgrade στα 10 κανονικα ακομα.

Έχω κλειδί και στην περίπτωση που δεν είχα, θα μπορούσα να αγοράσω ένα από την σχολή τσαμπε.<br>Δεν το έθεσα σωστά, χάλασε το DVD drive. Ευτυχώς που έμεινε το κινητό δηλαδή...

Λοιπόν αδέρφια, κατεβάζω ubuntu το οποίο λέει ότι τρέχει και λαιβ αν θες πριν από την εγκατάσταση.<br>Κατεβάζω και rufus και πάω να κάψω την εικόνα σε φορμαρισμενο στικακι σε φατ32.<br>Το χώνω στο πισι μου,  το βάζω στο bios ως πρώτη επιλογή, αλλά τζίφος. Αντ αυτού, στον φορμαρισμενο με gparted τομέα μου βγάζει γαλάζιο φόντο με κάτι ερρορς και τις επιλογές για reset, repair kai restore μαζί με κάτι αλλά.<br><br>Καμιά ιδέα;<br><br><br>Εντιτ. Φορματ στο παρτισιο έκανα και με το σιντι των Windows

<blockquote><br>Λοιπόν αδέρφια, κατεβάζω ubuntu το οποίο λέει ότι τρέχει και λαιβ αν θες πριν από την εγκατάσταση.<br>Κατεβάζω και rufus και πάω να κάψω την εικόνα σε φορμαρισμενο στικακι σε φατ32.<br>Το χώνω στο πισι μου,  το βάζω στο bios ως πρώτη επιλογή, αλλά τζίφος. Αντ αυτού, στον φορμαρισμενο με gparted τομέα μου βγάζει γαλάζιο φόντο με κάτι ερρορς και τις επιλογές για reset, repair kai restore μαζί με κάτι αλλά.<br><br>Καμιά ιδέα;<br><br><br>Εντιτ. Φορματ στο παρτισιο έκανα και με το σιντι των Windows<br></blockquote><br><br>Εγώ απλά θα έλεγα ότι τέτοιου είδους περιγραφές στα φόρουμ δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Οπότε θα πρότεινα να βρεις κάποιον επιτόπιο φίλο σου να παίξει και αυτός μαζί σου.<br><br>Επίσης καταλαβαίνω ότι ίσως δεν έχεις πρόχειρο δίσκο να σώσεις ολόκληρο τον σκληρό ως εικόνα, αλλά αν δεν έχεις προ πολλού πάρει ένα στικάκι και σώσει τουλάχιστον τα πιο σημαντικά αρχεία τότε δεν ξέρω τι σκέφτεσαι.

Άσε στην άκρη τα αρχεία. Πες οτι τα είχα σωσμενα ή ότι βρίσκω εξωτερικό σκληρό δίσκο. Πώς θα περάσω λειτουργικό από την στιγμή που δεν μπουταρει με live os ούτε δέχεται εγκατάσταση των Windows.

<blockquote><br>Άσε στην άκρη τα αρχεία. Πες οτι τα είχα σωσμενα ή ότι βρίσκω εξωτερικό σκληρό δίσκο. Πώς θα περάσω λειτουργικό από την στιγμή που δεν μπουταρει με live os ούτε δέχεται εγκατάσταση των Windows.<br></blockquote><br><br>Αυτό εννοώ... ότι είναι δύσκολο, αν δεν είναι κάποιος επιτόπου, να φανταστεί πιο είναι το πρόβλημα  για να σκεφτεί γιατί δεν μπουτάρει από live. (και επιπλέον όλη η ιστορία με το uefi δυστυχώς έχει κάνει το θέμα πιο περίπλοκο, παλιά είχαμε απλώς το παλιό καλό γνωστό BIOS) Πιθανολογώ ότι όταν έβαλες το cd τών windows, πείραξαν το uefi καθώς αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση (το λίνουξ δεν πειράζει το uefi αλλά τα windows είναι απρόβλεπτα) όπως σε διαβάζω.

Στο uefi την επιλογή που εμφανίστηκε τότε για windows 8 στο os την έβαλα σε other os.<br>Λες αν του κάνω ένα φλας να ξεσκαλωσει;

https://imgur.com/gallery/W5TaR <br>σου λέει τίποτε αυτό το μήνυμα;

Τελικά με το παράθυρο τι έκανες;

Νάιλον και μονωτική, αν και σκεφτόμουν να σφηνωσω καμιά χοντρή ξανθιά.

Άστο, θα αποκτήσεις γείτονα με τροφοδοτικό CORSAIR 750 GIGAWATT GSXR TRX για 387Κ Ubergaming αν σφηνώσεις την ξανθιά.

Αυτό που δεν λέει ο chrono είναι ότι όχι μόνο γνωστό με pc δεν έχει στο χωριό, αλλά ούτε καν νετ καφέ. Οπότε αντε να κάνεις δουλειά έτσι...

Πήγα και πήρα στικακι στην Πάτρα.<br>Κατέβασα το ρουφους, κάτι αλλά και τρια διαφορετικά ubuntu.<br>Πήγα σε 3 νετ καφέ, στην βιβλιοθήκη και στο λαπτοπ ενός φίλου.<br>ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ περιπτώσεις βγάζει σφάλμα κατά την εγγραφή. Αύριο θα δοκιμάσω με ισο των Windows.<br>Στην διαδικασία επιλέγω ένα πέρασμα και και ισο. Έχει και DD, αλλά δεν ξέρω τι σκατά είναι, αλλά το οκιμασα. <br>Δοκιμασα τα παντα.<br>Επιλέγω να είναι και για uefi kai gia bios. <br>Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Άμα δεν μπορώ να γραψω ούτε λειτουγικο πως στον <strike>γαμημένο</strike> διάολο θα κάμω ε. Είμαι σε σημείο νευρικού κλονισμου πραγματικά.

Πώς προσπαθείς να βάλεις το iso στο φλασάκι;<br><br>Για windows χρησιμοποιώ το https://wintoflash.com/download/en/" class="bbcode_url">win to flash. Για linux χρησιμοποιώ το https://unetbootin.github.io/" class="bbcode_url">UNetbootin.

Αρχικά με ρουφους.<br>Τα δοκίμασα όμως και αυτά συν κάποια ακόμη. φαντάσου ότι κατέβασα ότι είχε η πρώτη σελίδα αναζήτησης του γκουγκλ

Μήπως ένα bios reset να βοηθούσε; Είσαι σίγουρος ότι κρατάει την επιλογή για boot από το φλασάκι και δεν τη χάνει όταν ξεινάει πάλι το πισί; Την είχα πατήσει και γω κάποια στιγμή με ένα λάπτοπ που δεν είχε λειτουργικό με τα φορμάτ και αυτά αλλά τελικά βγήκε άκρη.<br>Αφού πήγες που πήγες Πάτρα, δεν έπαιρνες και το σκληρό μαζί σε ένα μαγαζί να τον κοιτάξουν; Ή έστω να στο συνδέσουν σε ένα σύστημα με dvd για να κάνεις format από εκεί...<br>Άλλη απορία, γιατί στο φλασάκι δεν έβαλες boot των windows και έβαλες ubuntu? Φτιάξε πρώτα τα windows να δουλεύει το pc και βρίσκεις μετά άκρη με linux.

<blockquote><br>Πήγα και πήρα στικακι στην Πάτρα.<br>Κατέβασα το ρουφους, κάτι αλλά και τρια διαφορετικά ubuntu.<br>Πήγα σε 3 νετ καφέ, στην βιβλιοθήκη και στο λαπτοπ ενός φίλου.<br>ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ περιπτώσεις βγάζει σφάλμα κατά την εγγραφή. Αύριο θα δοκιμάσω με ισο των Windows.<br>Στην διαδικασία επιλέγω ένα πέρασμα και και ισο. Έχει και DD, αλλά δεν ξέρω τι σκατά είναι, αλλά το οκιμασα. <br>Δοκιμασα τα παντα.<br>Επιλέγω να είναι και για uefi kai gia bios. <br>Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Άμα δεν μπορώ να γραψω ούτε λειτουγικο πως στον <strike>γαμημένο</strike> διάολο θα κάμω ε. Είμαι σε σημείο νευρικού κλονισμου πραγματικά.<br></blockquote><br>Το rufus για να καψει το iso των ubuntu κατεβαζει καποια επιπλεον αρχεια..το βγαζει σαν μηνυμα στην αρχη..το εκανα προσφατα και το ξερω..αν δεν τα κατεβασει αυτα δε γινεται σωστα το καψιμο.

Back