WTH? Βγήκα να παίξω λίγο Τιφ 2 και βλέπω 45 νέα σχόλια

hmy:
Διαβάζοντας όλη τη συζήτηση το μόνο που δεν κατάλαβα είναι που κολλάνε οι "true pc gamers", όπως και να τους εννοεί ο Gaius, με τους χαρακτηρισμούς...

Υπάρχει κανα στερεότυπο που συνδέει τον pc gamer με το ξεκατίνιασμα και δεν το ξέρω; Αν μη τι άλλο, στο fb (το οποίο και επικαλείται για αντίθεση :lol: ) βλέπεις αρκετές φορές, σχόλια επιπέδου πάτος βαρελιού.
Πάντως το ignore που λέει δεν είναι άσχημη ιδέα, στο neogaf θυμάμαι το είδα πρώτη φορά και ουσιαστικά όσους έκανες ignore δε σου εμφάνιζε τα σχόλια τους μέσα στα διάφορα threads. Βέβαια εκεί υπάρχει αυτό και για λόγους αυτορύθμισης, γιατί έχει μερικές χιλιάδες users και ακόμα και οι 30 κάτι moderators και admins που έχει λογικά δεν επαρκούν, παρόλα αυτά τα ban είναι συχνότατα (ειδικά τα προσωρινά) και με αυστηρά κριτήρια...
Δεν συμφωνώ όμως Γάιε με τη λογική "εντάξει είμαι πίσω απο ένα account, δε με ξέρουν δεν τους ξέρω οπότε ας πω ότι γουστάρω" π.χ. πολύ αφιβάλλω αν αυτό που είπες στον Άλουκαρντ θα του το έλεγες κατάμουτρα σε κάποια συνάντηση ή αν θα αφιέρωνες κάποιο από τα "ποιηματάκια" σου σε κάποια κοπέλα που είχες δει μερικές φορές στην παρεα σου... δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει μια ελάχιστη αξιοπρέπεια ρε φίλε.
soad667 wrote:
ψέκασαν με κάτι απροσδιόριστο.

</blockquote>
Φερομόνες θα είναι. :thumbsup:
Μπαν στον Grotenfrod που γύρισε από το ταξίδι για να σχολιάσει...