By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!προσπάθησα να βγάλω λογότυπο για πελάτη από Dall-e, δεν πήγε και πολύ καλά αυτό, toddler level doodle θα το έλεγα. Ίσως προλάβω να φτάσω στην σύνταξηΚαι στην τελική, γιατί να πάω στον αγύρτη τον Νίτρο να μου σχεδιάσει και να μου εκτυπώσει τις κάρτες μου φίλε, όταν μπορεί να μου τις σχεδιάσει η ΑΙ τζάμπα και να τις τυπώσω στο φωτοτυπάδικο της γειτονιάς μου?
Οκ βγαζει νοημα αυτο που λες, αν εξαιρεσουμε τα NFT που ειναι ενα ζομπι πλεον, πιστευω οτι μπορει να υπαρξει στρατηγικη αν ζωγραφιζεις επι παραγγελια (οπως γινοταν παλαιοτερα). Το θεμα ειναι αν θα ειναι βιωσιμη, οταν υπαρχει μια παγκοσμια ταση φτηνης και μαζικης τεχνης στη καταναλωση, αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα μας.Αν τώρα το γυρίσουν σε πιο targeted κοινό και πουλάνε μοναδικά εκτυπωμένα αντίτυπα (ή ψηφιακά NFT? χμ... ) και merch σαν τους κομίστες ας πούμε, τότε έχουν έναν ακόμα λόγο να μην βάλουν σε στοκάδικο την δουλειά τους.
Φαντάσου να σου είχε κάνει παραγγελία Dalί, δε θα είχες φτάσει στη σύνταξη.προσπάθησα να βγάλω λογότυπο για πελάτη από Dall-e, δεν πήγε και πολύ καλά αυτό, toddler level doodle θα το έλεγα. Ίσως προλάβω να φτάσω στην σύνταξη
Δεν εννοώ on demand, comicon έχεις πάει ποτέ; Θα δεις πολλούς ταλαντούχους/ες κομίστες/ιες στα περίπτερά τους να πουλάνε one off prints, stickers, tshirts κτλ ή και booklets με κόμικ τους. Μερικοί ζουν από αυτό, άλλοι κάνουν την κάβλα τους όταν σχολάσουν το 9-5 τους.Οκ βγαζει νοημα αυτο που λες, αν εξαιρεσουμε τα NFT που ειναι ενα ζομπι πλεον, πιστευω οτι μπορει να υπαρξει στρατηγικη αν ζωγραφιζεις επι παραγγελια (οπως γινοταν παλαιοτερα). Το θεμα ειναι αν θα ειναι βιωσιμη, οταν υπαρχει μια παγκοσμια ταση φτηνης και μαζικης τεχνης στη καταναλωση, αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα μας.
Οπως και να'χει η μαζικη δημιουργια προιοντων για καταναλωση μεσω ΑΙ ηρθε για να μεινει. Τωρα με ποιους ορους θα λειτουργει ειναι στο χερι μας
μεγαλη κουβεντα αυτο...το AGI δεν ειναι τοσο απλο για να το βαλεις στη φραση "λιγο ακομα", ποσο μαλλον το sentient μερος οταν δεν μπορουμε να καταληξουμε καν στο τι αποδεχομαστε ως sentience.μέσα σε λίγα χρόνια η ΑΙ έγινε από ηλίθια chatbot σε "λίγο ακόμα και θα είμαι sentient"
Α οκ, οποτε αναλογη φαση με το πως επιζουν οι τραγουδιστες της Ελλαδας οταν τελειωσε η φαση με τα δισκαδικα. Λαιβ παραστασεις και ιβεντςΔεν εννοώ on demand, comicon έχεις πάει ποτέ; Θα δεις πολλούς ταλαντούχους/ες κομίστες/ιες στα περίπτερά τους να πουλάνε one off prints, stickers, tshirts κτλ ή και booklets με κόμικ τους. Μερικοί ζουν από αυτό, άλλοι κάνουν την κάβλα τους όταν σχολάσουν το 9-5 τους.
μέσα σε λίγα χρόνια η ΑΙ έγινε από ηλίθια chatbot σε "λίγο ακόμα και θα είμαι sentient" (που λέει ο λόγος)
Είμαι πολύ μπούφος για να παρακολουθήσω τέτοια διάλεξη![]()
Αυτό μάλλον δείχνει πως η μικροαπαλη πάει να χτυπήσει τη γουγλ μέσω του openai. Αν πάνε όπως το θέλει, παίζει στο μέλλον να γυρίσει και η φάση του edge/bing με ενσωματωμένη περιγραφική μηχανή αναζήτησης να είναι το στάνταρ μονοπώλιο. Πολύ ενδιαφέρουσα η κατάστασηBloomberg - Are you a robot?
www.bloomberg.com
δεν είναι κακό να βράζει η google στο ζουμί της που και που... έχει γιγαντωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια και είναι σχεδόν μονοπώλιο σε αρκετά πράγματα.![]()
Google is freaking out about ChatGPT
Expect to see a Google search AI chatbot demo this year.www.theverge.com
its response to ChatGPT, with plans to launch over 20 AI products this year, including a demo of its own search chatbot.
Το απο πανω ειναι αρκετα χρησιμο, θα βοηθουσε ως συμπληρωματικη αναγνωση στο ωραιο αρθρο των NYT για να συμπληρωθει το παζλ της γουγλοστρατηγικης![]()
Google is freaking out about ChatGPT
Expect to see a Google search AI chatbot demo this year.www.theverge.com
its response to ChatGPT, with plans to launch over 20 AI products this year, including a demo of its own search chatbot.
Ωραιο αρθρακι για την κατασταση που επικρατει στη Google, πριν λιγα χρονια πρωτοπορα στην εφαρμοσμενη ΑΙ, που τωρα χανει τη πρωτοκαθεδρια.
![]()
Google Calls In Help From Larry Page and Sergey Brin for A.I. Fight (Published 2023)
A rival chatbot has shaken Google out of its routine, with the founders who left three years ago re-engaging and more than 20 A.I. projects in the works.www.nytimes.com
View attachment 4848
View attachment 4849